Nu stiu de ce mai intrebi cand tu ai intrebari la care ai dat fundita! Ne pui pe noi la incercare?
Pai sa zicem ca tu pui o intrebare si apoi primesti cateva raspunsuri iar tu crezi ca un raspuns te-a ajutat cu adevarat. In dreptul fiecarui raspuns este o funda gri iar daca treci cu mouse-ul pe ea se face portocalie. Daca apesi pe acea funda o sa-ti scrie :
Esti sigur ca vrei sa acorzi fundita? (sau ceva de genu)
Si daca apesi pe da ai acordat fundita acelui raspuns.
Orcine poate acorda fundita dar cel mai important este sa ajuti lumea nu sa primesti fundite.
Bună! A da fundiță înseamnă a desemna răspunsul câștigător la o întrebare. Adică răspunsul cel mai folositor și complet. Userul care pune o întrebare pe TPU.ro poate să dea fundița. Acest lucru se face foarte ușor: pui o întrebare și primești mai multe răspunsuri. În dreptul lor apare o fundă gri pe care, dacă apeși, se face portocalie și șuncoasă! Pe ecran îți va apărea o căsuță pe care va scrie: „Ești sigur că vrei să alegi acest răspuns ca fiind câștigător?" Și tu apeși opțiunea „Da". Așa se dă o fundă!
Bănuiesc eu că ești nouă pe site, și vreau să te învăț o șmecherie: sunt unii useri care după fiecare răspuns postat cerșesc fundă! Dar cei mai mulți dau un răspuns monosilabic și după el apare citatul „magic": „fundă te rooooog, plssss, nu am decât una" etc. Tu nu le da fundă decât dacă răspunsul lor e folositor și complet. Dacă e monosilabic și scris numai de dragul de a apărea pe site, votează răspunsul cu un vot „stupid". Nu funda contează pe site, ci faptul că ajuți. Baftă!
Hi...
fundita o dai u unui raspunns de la o intrebare pe care ai pus-o, si asta inseamna ca acel raspuns este castigator, adica ti-a fost ff mult de folos, e cel mai bun dintre toate...
si fundita o gasesti in dreapta fiecarui raspuns primit...cam atat
papa
Oricine.cand un utilizator de pe TPU pune o intrebare, lumea ii da raspunsuri.acesta se uita in raspunsuri, si cine a raspuns corect, dupa cerintele sale, primeste fundita.in dreapta ecranului se vede o fundita incolora, si langa ea scrie "alege acest raspuns ca fiind castigator"sau ceva de genu.si dai clik, te intreaba daca esti sigur/a daca alegi acel raspuns ca fiind castigator si daca da, dai pe da, sau ok, cum scrie si gata. utilizatorul respectiv a primit fundita. sper ca te-am ajutat.
De exemplu tu pui o intrebare (ca aceasta) si noi raspundem iar tu alegi ce raspuns crezi ca e cel mai bun pentru tine si in dreapta fiecarui raspuns ai o fundita, dai click pe ea si se face portocalie
Multumesc:* credeam ca fundita si faptul ca declari raspunsul castigator nu este acelasi lucru
anonim_4396 întreabă:
AlinMariana întreabă: