| RaSpUnS.pT.vOi a întrebat:

Ce inseamna sa dai nastere unui copil? Este cel mai adevarat sentiment? Ce inseamna sa fii mama? Eu abia astept sa imi dea "box" in burtica, abia astept sa fac un bebe! Inca nu e timpul, dar va veni!happy

Răspuns Câştigător
| carmi_6480 a răspuns:

Te schimba total venirea unui copil, sunt sentimente amestecate de bucurie, teama, durere, ceva ce nu ai mai experimentat, iti ia cateva ore sa te dezmeticesti din situatia asta, iti spun din propie experienta.Nimic nu te face mai fericita decat atunci cand e bebele bine si cand e bolnavior suferi mai rau ca el.Iti urez sa ai un bebe sanatos si frumos atunci cand va fi momentul potrivit.

7 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Sa dai nastere la un copil e cel mai frumos lucru. Ai o implinire greu de explicat. Asta inseamna sa fii mama. Sunt sigur ca si cea mai rea mama, si o mama care isi da copilul are acele sentimente. Cand esti mama esti foarte bucuroasa. Dragostea de mama e cea mai mare din lume.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

A fi mama e un sentiment ce nu poate fi exprimat prin cuvinte, e ceva sublim. A da nastere unui copil inseamna a da viata unei bucati de carne din tine ceia ce e un lucru extraordinar.

lolita
| lolita a răspuns:

Este un sentiment de nedescris sa stii ca ai un bebe in burtica, si ca el datorie tie va creste si vei avea o iubire neconditionata. un copil este o implinire totala si mi-as dori ca toate mamele din lume sa aiba acest sentiment.

| RaSpUnS.pT.vOi explică:

Pfff ce mult m-au emotionat cuvintele voastre.Ma bucur ca sunteti niste inimi atat de calde si bunehappy

| oana23madrid a răspuns:

Inca nu am trecut prin aceasta experienta, dar cred ca e cel mai minunat lucru din viata ta care ti se poate intampla, e o senzatie frumoasa mai ales cand il iei prima data in brate, e ceva unic si asta o spun din experienta altora care presupun ca toate mamicile traiasc acest sentiment.cand o sa vine momentul probabil ca o sa fiu cea mai fericita mamica pa pa

| lololololol a răspuns:

Cum a zis si @bacemi, sa faci un copil e cel mai frumos lucru ( auzi, parca ar fi invidios pentru ca el nu poate face copii laughing ) Am vorbit cu una si a zis ca animalele sunt cele mai dulci fiinte, si prefera sa aiba 100 de soareci decat sa faca un copil, se temea sa fac dragoste, i se pare ceva scarbos laughing.
Sa fii mama e cel mai important si mai frumos lucru din lume...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa dai nastere unui copil este lucrul cel mai frumos, cel mai maret din viata unei femei. nu se compara cu nimic. traiesti momente sublime, momente de fericire intensa. iar copilul devine ratiunea ta de a fi, devine bucuria ta, scopul vietii tale...