Ordonare:
					După relevanţă

Ordonare:
					După relevanţă 

Imi vine sa plang, sunt foarte trista ca ieri m-am despartit de persoana iubita(cu care eram de 2 ani) dintr-o prostie! ne iubim dar sunt anumite lucruri care ne impiedica sa fim impreuna!
					Phai...nici eu nu stiu
Probabil intorsatura care a luat'o astazi viata mea sentimentala nici nu stiu daca o pot numi buna sau rea
Probabil ca ma simt bine, fiindca am realizat ca exista si alti baieti carora le place de mine si ma simt rau fiindca cineva foarte apropiat de mine are o parere gresita despre mine si ca din cauza figurilor mele ne'am certat si asta pe buna dreptate .
.
Stii ca ti'am zis ca  nu e bine sa fii figuranta? Deci...chiar nu e bine, prietenul meu, de fapt fostul nu se mai impaca cu mine din cauza figurilor mele ...si are dreptate! mi-am permis sa ii vorbesc mai urat(fiind nervoasa) stiind ca se va intoarce la mine
...si are dreptate! mi-am permis sa ii vorbesc mai urat(fiind nervoasa) stiind ca se va intoarce la mine si ghici? am luat'o in cel mai mare stil
si ghici? am luat'o in cel mai mare stil . In fine, un sut in fund un  pas inainte
. In fine, un sut in fund un  pas inainte
Bafta.

Multă afecţiune şi multă dragoste în jurul meu nu ştiu dacă are legătură cu întrebarea dar...
 nu ştiu dacă are legătură cu întrebarea dar...  A şi... ceva care să te convingă mai mult de ce simt în momentul de faţă, păi, iubesc în sfârşit pe cineva!
  A şi... ceva care să te convingă mai mult de ce simt în momentul de faţă, păi, iubesc în sfârşit pe cineva!  

Buna...nu stiu momentan nu simt nimic special decat un simplu sentiment de trsitete cand citesc problemele celorlalti utilizatori de pe site si incerc sa-i ajut.altceva nu mai am ce sa zic.Ai grija de tine !
! Have a nice day!
 Have a nice day! 

In acest moment simt ca imi creste inima in mine Si simt o bucurie
 Si simt o bucurie  am ajutat o prietena foarte buna sa treaca peste un moment dificil. si mai ales ma simt super bine pentru ca am putut sa o ajut. Chiar ea a spus ca o linistesc cu vorbele mele
 am ajutat o prietena foarte buna sa treaca peste un moment dificil. si mai ales ma simt super bine pentru ca am putut sa o ajut. Chiar ea a spus ca o linistesc cu vorbele mele