1. Persoanele neasumate. Care au nevoie de scuze pentru ce simt şi care fac apel la diminutivită pentru a părea că ești mai puțin important pentru ele, care nu acceptă să fie vulnerabile şi din această cauză devin în ochii mei hidoşenii.
2. Să ies în avantaj față de ce, față de cine? Nu mă compar cu alți oameni. Orice facem e pentru a evolua cumva. Nu sunt genul care să vrea să îi fie bine cu prețul suferinței altora. Deşi unele persoane ar merita.
3. Cea mai proastă idee pe care am avut-o a fost să am așteptări de la oameni.
Glad i got rid of That.
4. Mă simt nesigur când realizez că într-o persoană zace undeva uitată niște bunătate dar persoana e ipocrită. Deşi sunt convins că nu merită efortul nu pot să nu mă întreb la ce s-o fi "gândit" universul, să facă mișto de mine așa.
Insistenta, insistenta ma enerveaza cel mai tare, aviz la o anumita persoana de aici.
Ce te enerveaza cel mai tare?
-Prostia omeneasca.
Da un exemplu cand te-ai folosit de o persoana pentru ca tu sa iesi in avantaj?
-In momentul in care am constientizat ca sunt eu folosit la randul meu.
Care a fost cea mai prosta idee care ai avut-o vreodata?
-Sa ma insor.
Ce te face sa te simti nesigur?
-Nimic.
Cel mai tare ma enerveaza cand eu am probleme.
Nu m-am folosit de nimeni niciodata,, nu sunt un j,, e,, g umblator.
Sa nu am incredere in cineva care e de incredere acum ceva timp.
Iubirea!
Ai mai vrea sa iubesti iar?
Mai crezi in dragoste?
1.Oameni nepasatoti, oameni care consuma alcool, oameni care lasa prioritatile pentru a face alte rahaturi sa se dea smecheri
2.Nu stiu mi s-a intamplat avand in vedere ca am probleme cu comunicarea
3.La 14 ani cand am inceput fosta relatie ca de acolo mi s-au tars multe
4.Problemele de sanatate
1,Prostia, indiferenta,prostia,mintile inchise,fixe,ipocriti,falsi, nesimtiti, perversi, ipocritele care sunt pe interes doar, da la faza cu alcoolul si pe mine, alccolul e sanatos dar nu sa fi ca un porc
2, Nu prea fac asta, in general spun chesti sincere, reale, daca x minte si eu pot dovedi am avantajul dovezii
3, Cand ma m bagat intr o relatie virtuala la distanta 900 de km, e iubirea o greseala? nu cred, nici nu ai gresit naty
4, Banii, sanatatea, moartea celor dragii
Replicile lipsite de inteligență și farmec ale bărbaților.
Nu-mi amintesc.
Să-mi fac cont aici.
Viitorul.
Nu am întrebări.
Tu esti o fata prea inteligenta pentru ei surioara dar si frumoasa de fac aia infart cand te vad, se pierd in ochii tai, multumesc de fundita
Mulțumesc, Ray! Apreciez.
Cu plăcere!
1. Modul in care oamenii gasesc tot felul de scuze pentru a nu-si asuma responsabilitatea pentru propria viata.
2. Nu stiu daca am un exemplu. Folosesc arta manipularii(da, o consider o arta) foarte des si evident pentru propriul interes, dar actiunile mele nu au consecinte negative asupra celorlalti, ba de multe ori exista chiar urmari benefice pentru ei.
3. Probabil sa dau la liceul militar. Din fericire a ramas doar la stadiul de idee din moment ce m-am accidentat inainte de probele sportive.
4. Fiecare moment in care realizez cat de scurta e viata si cat de multe imi doresc sa realizez. Uneori pare ca nu am timp de toate
5. Daca ai putea schimba un singur lucru la tine ai face-o? Si daca da, care? De ce iti este cel mai frica? Care este ultima carte buna pe care ai citit-o?
. Daca ai putea schimba un singur lucru la tine ai face-o?
da,as vrea sa fiu mai inalt fizic si mai ambitios, mai motivat,sa fiu lipsit de sentimente
De ce iti este cel mai frica?
de iubire, de moartea celor dragii, de despartire, de boala, de saracie
Care este ultima carte buna pe care ai citit-o?
ceva legat de psihologia umana
Rautatea
Nu cred ca m-am folosit
Sa plec cu cortul 3 zile fara sa stie nimeni
Saritul cu parasuta
- ce talent ai?
-2 planuri pe care le-ai realizat anul acesta
-primele 3 carti citite in copilarie
-ai iubit vreodata o fata cu adevarat?
- ce talent ai?
sincer chiar nu stiu
2 planuri pe care le-ai realizat anul acesta
nu am reusit sa slabesc si sa fac culturism
ai iubit vreodata o fata cu adevarat?
da
Cand idiotul de om nu isi da seama cat de idiot e si continua in idiotenia lui, chiar si atunci cand i se arata cat e de idiot.
N-am nimic concret.
Am doar idei bune.
Multe mizerii.
1. Cand cineva incearca sa ma convinga ca Dumnezeu nu exista.
2. La scoala am copiat de la colegi la teste cateodata.
3. Imi placea de o fata care nici nu stiu daca ma considera macar de prieten. O tratam ca pe o printesa, incercam sa fiu cat mai grijuliu si atent la toate poftele ei si sa-i fac pe plac, insa mai tarziu am aflat ca era o curva care umbla cu toti baietii.
Daca ma gandesc acum erau si multe semne ca ceva pute a ars, insa eram prea orbit de sentimente.
4. Imaginea perfecta (sau cel putin aparent perfecta) a altor oameni: care-mi plac, care-i admir, care vreau sa-mi fie prieteni, adversari, etc. Cateodata imi pare ca: nu sunt destul de bun sau nu sunt la acelasi nivel ca ei.
Intrebare: Cum te cheama?
Hey Ray,ma enervează oamenii care au tot ce-si doresc si tot au ceva cu mine desi eu poate imi doresc ce au acestia, ma enervează ca atunci cand am drepturi nu sunt ascultată ci mai degraba acuzată.
Nu m-am folosit de nimeni pentru ca nu fac rau la nimeni, sunt inofensivă.
Nu am avut idei proaste pentru ca gandesc mult si bine ca sa-mi iasa ideile bine, asta intotdeauna.
Nesigură ma face lumea in care traiesc.
Eu te intreb:
Vrei sa rămâi singur din cauza respingerilor?
Daca te-ai fi nascut in alt loc si de alti părinti, ce ai fi facut acum?
Of Ray, nu toate femeile sunt la fel.Si tu nu esti urat.Trebuie sa stai in zone frecventate de oameni mai ales de femei, nu sa stai in casa sau in jurul casei. Iubirea poate trece oricand pe lângă tine si sa te bată rau de te lasa vânăt.Am cunoscut foarte multi oameni, chiar foarte imperfecti facial, desi suna a judecare, eu nu fac asta, decat iti explic.Nu a existat om care sa-l fi facut eu urat sau sa-l fi judecat dupa cum arata.Stiu ca vrei sa ai o jumatate, dar trebuie sa te completezi.
Minciuna și insistență dusă până în cel mai înalt punct.
Când eram lovită la coloană spuneam că nu mă pot aplecat și nu era nevoie să-mi leg singură șireturile, sau să mă mișc, să fac orice, cei drept mă și durea foarte tare, dar era insuportabil când mă așezam pe scaun/pat sau când dormeam pe spate, cred că exageram puțin cu mersul fiindcă dacă nu alergam nu era foarte rău. Era important, fiind sănătatea în joc, dar o vedeam ca pe o șansă să nu mai fac nimic.
Să nu mă schimb la baie pentru ora de sport, ci în vestiar, deși vestiarul avea baie.
Frica, teama să greșesc...
1.Rautatea.
2.Nu.mi aduc aminte, nu cred că am făcut asta sau am facut....numai știu.
3...
4.Viitorul.
Degradarea mentala a oamenilor dupa o anume varsta cat si ipocrizia, desi nu stiu daca ma enerveaza ca nu stau sa ma consum pe asa ceva, mai mult ma frustreaza de moment dupa trec mai departe.
Acum ca ma gandesc... nu-s sfant, dar nici nu pot sa zic ca m-am folosit de cineva vreodata, merg pe ideea de a primi si a da inapoi cat si vice versa.
Sa plec in Suedia de nebun fara sa am cunostinte pe acolo, s-a sfarsit ok, dar a dat spre esec cat si o oarecare depresie/criza de personalitate.
Vulnerabilitatea mea dpdv uman, locuiesc singur de la 16 ani, am 22 acum, si nu am familie deloc.
Constientizez mai mult decat as vrea sa admit ca sunt paranoic datorita acestui fapt fata de unele lucruri, controlez aceasta paranoia, dar este prezenta.
anonim_4396 întreabă:
LovelyGirl4u întreabă: