Un geniu. Oricare. Vreau sa vad cum se simte inteligenta pura. Dar sunt atat de departe de conditia asta
Cu siguranta as prefera sa fiu un geniu trist decat un prost fericit.Si cum nu sunt nici una nici alta sunt fix la jumatate, exact in pozitia aia in care 9 pasi inseamna jumatatea drumului. Gosh
Ori un bogătaş ca să-mi trimit singur bani pentru restul zilelor, ori un criminal în serie ca să-mi reglez câteva conturi.
Tu?!
As vrea sa fiu Adela Popescu, deoarece eu mi-as dori foarte mult sa fiu vedeta, actrita si cantareata in acelasi timp. Dar partea rea este ca nu prea am voce, dar la actorie ma descurc cat de cat.
P. S : Si in vremea de azi nici nu mai trebuie sa ai voce buna ca sa ajungi cantareata, pentru ca au grija cei de la televiziune sa ti-o schimbe imediat, ca doar unele vedete nu au glas deloc.
Cel mai bogat om de pe pamant sa-mi deschid un cont aparte sa iau jumate din bani sa am pentru toate zilele cat mai traiesc
Eu peste 15, 20 de ani, sa vad ce devin, cum am devenit si sa vad ce sa schimb sa devin ceea ce vreau.
Dumnezeu sau creatorul lumii ca sa aflu o data pentru totdeuna toate secretele!
Tac-tu, sa-ti dau bataie ca-ti pierzi timpul pe net aiurea, sa pui mana pe carte, sa nu mai golanesti ca ajungi neica nimeni
Rihanna sau Eminem ori Jackie Chan. Au bani nu gluma.
Ca si melodia aceea : " I wanna be a billionaire"