M-am trezit, m-am spalat si am mancat micul dejun. Apoi am sunat-o pe cumnata mea si m-am dus la ea. Am stat cu nepotelul meu de sase ani cat timp ea a facut niste cumparaturi prin oras.
M-am intors acasa, am facut ceva curatenie, am mancat de pranz si am fiert niste naut.
Am mai pierdut vremea pe net, dupa care m-am apucat sa citesc o carte. Intre timp m-a sunat un prieten si am mai povestit cate ceva.
Am mai citit putin, am mancat naut, dupa care am inceput sa ma uit la un film.
Am primit pe Facebook un mesaj de la cineva foarte drag mie cu care nu am mai vorbit de cateva luni. Am vorbit vreme de 15 - 20 de minute, dupa care m-am uitat in continuare la film.
Cand mai erau vreo 20 de minute din film am renuntat si m-am culcat pentru ca stiam ca azi lucrez si mai am cate ceva de rezolvat acum, dimineata.
Am umblat o ora si ceva pe strazi la 2 noaptea ca n-am avut bani de taxi sa plec de la un concert.
Am făcut curat prin casă, am stat o vreme la calculator, am ieșit până la calculator, am făcut baie, m-am ars și iarăși sunt cu fața în ecran, mai bine nici că se putea sunt fericit mort :/
Azi am stat mai mult în casă, la calculator. N-am avut o zi prea activă. Dar tu?
Ziua de azi a fost linistita si foarte relaxanta pentru mine personal, deaorece am putut face niste activitati pe care nu le-am mai facut de cateva saptamani, activitati care m-au linistit mult
Pentru mine a fost o zi obisnuita. Am mai pierdut vremea pe net sa vad ce mai e. Am stat in casa mai mult.