| darmar a întrebat:

Cum pot incepe o conversatie cu o fata, adica dupa buna ce faci, cu ce pot continua big grin?

9 răspunsuri:
| CoquineNoire a răspuns:

"...m-am tot intrebat, cum fac aia pernele alea de parturi, ai vazut cum fac cand se aseaza lumea pe ele? tu ce zici?"

| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Converstatia o incepi cu un salut, "buna" cum ai spus si tu
o intrebi ce face, te uiti la ea poate are o fata mai obosita si o intrebi ce are si normal ca o sa vorbeasca si ea si te legi si tu de ce spune ea, fetele atat asteapta sa fie bagate in seama ca dupa o sa te saturi de vorba in timp ce ele nu se satura niciodata, problema e daca te place, altfel te vei chinui sa vorbesti cu ea

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Vorbeste despre muzica sau carti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

" Aia chiar e faţa ta sau ţi-au pus pe cap o pungă de plastic cu gnomi desenaţi pe ea? "

| TashaUhm a răspuns:

-Pisii` uite, ma gandeam sa vad ce ai facut azi.
-Hei`! Ce faci? aa, am vrut sa te salut si scuze de deranj ( si in caz de spune nu-i nimic/ nu-i nici un deranj) te superi daca/imi permiti sa te intreb ce ai mai facut azi?
-Eram curios sa vad ce muzica iti place. (in caz de : ce coincidenta, si mie).

Totul vine de la sine. laughing

| PsychologistT a răspuns:

Nu sunt niste vorbe pe care trebuie sa le ai mereu cu tine. O conversatie vine de la sine.

| Blackrose101 a răspuns:

Ca sa iti fie mai usor te poti gandi ca fata aceea este un baiat.Adica nu este chiar atat de complicat sa vorbesti cu cineva de sex opus.

| Roxy_9262 a răspuns:

Pai intreab-o ce-a mai facut azi. si mai multe lucruri despre ea. ce te-ar interesa pe tine. funda? big grin

| Dumitriu_Daniel_1997 a răspuns:

Ce faci?