| StrongHeart a întrebat:

Cum te simti in momentul asta?

49 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Terminat

| Celcestietot a răspuns (pentru mgtow):

Terminat...or?

| mgtow a răspuns (pentru Celcestietot):

Obosit nene la pamant. Nu stiu cum plc mai am putere sa raman in viata, poate energia auxiliara

Asa se intampla cand esti harnic happy. Esti primul terminator uman innascut, de asta poti!

| mgtow a răspuns (pentru Celcestietot):

O sa vin la tine cand revin acasa sa stam la o discutie, sau esti si tu ca altii care raman top secret in persoana?

Daca nu sunt prins intr-o perioada fara program, sigur happy!

| RAY a răspuns:

Ca un zombi

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Mi-e un pic frig la picioare, am aciditate, si n-am dormit suficient (dar nu mi-e somn).
Tu?

| StrongHeart explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Ma simt ok, sper sa nu ma ia vreo raceala ca am auzit pe toata lumea ca e racita in perioada asta.Cum adica ai aciditate?

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru StrongHeart):

Eu nu am racit (deocamdata), desi de obicei raceam. Port masca regulamentar, poate din cauza asta.
Aciditate gastrica, adica simt arsura in gat. Simteam*
Mi-a trecut, intre timp. Patesc din cauza cafelei, uneori.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Trist si uimit, aproape ca mi-a dat o lacrima. Chiar acum am terminat de vazut un film si... nu pot sa cred ce intorsatura si cata suferinta a avut omul ala. Pfa... o sa ii las un review luuung.

| Celcestietot a răspuns:

Ok. Tu?

| StrongHeart explică (pentru Celcestietot):

E ok sa fii ok happy

| Celcestietot a răspuns (pentru StrongHeart):

Mai ok de atat nici ca se putea laughing happy

| StrongHeart explică:

Inregistreaza-te cand canti la flaut si pune pe site. Vrem sa iti cunoastem talentul.

| Seba2013 a răspuns:

Ma simt liber, lipsit de preocupari si cu energie spre trascedenta. Simt ca pot atinge orice obiectiv imi doresc, ca pot conecta cu natura si toate astea. Ti-o las asa ca sa nu par un ascet prea dur, ci doar cu putina dragoste spre Dumnezeu. big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Visătoare. big grin Ceva tipic mie. Tu cum te simți fix acum?

| StrongHeart explică (pentru anonim_4396):

Fix acum? Ma simt relaxat.
Sunt visator si eu.Dar e bine daca e sa fii visator, sa ai picioarele pe pamant, daca stii ce zic laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru StrongHeart):

Și ale tale sunt? laughing

Sunt ok, daca am cazut, ma scutur si ma ridic imediat.Nu vad de ce as sta jos la nesfarsit, cand sunt atatea de facut?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu un picior in cripta cu celalalt afara, cred ca e o chestiune de timp pana...

| Celcestietot a răspuns (pentru anonim_4396):

...pana cand va iesi afara! laughing

De ce zici ca esti asa?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Celcestietot):

Asta doar Dumnezeu stie happy da tare mi ca intra si celalalt pana de sarbatori, doar un miracol ma mai poate scoate din starea asta. nu stiu ce faci de esti mereu high energy si pozitiv... pe mine orice ma plictiseste, nimic nu ma impresioneaza... daca as avea starea ta de spirit playboy m- as face laughing

Ma rapus depresia de cand s-a schimbat anotimpul.

O sa iti treaca, ai increderewinking

Hmm, sunt mai multe de spus thinking Faci exact ce îți place. Sunt deja playboy, doamnele rezista cu greu laughing rolling on the floor

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Răpune-o și tu pe ea. big grin

Asa ma tot mint si eu de ceva vreme, but nothing. happy

Am depresie de 14 ani, pana si Dumnezeu se mira cum de mai rezist. daca aveai tu doar 50 % din cat am eu te asigur ca nu te puteai da jos din patwinking

| anonim_4396 a răspuns (pentru Celcestietot):

rolling on the floor e greu sa ii rezisti unui mason de grad unul

Am trecut și eu prin chestii poate nu chiar atât de aiurea încât să fiu țintuită la pat, însă mi-era greu să mă ridic din pat...și mă gândeam destul de des ce bine ar fi să se întâmple ceva să nu mai fiu... Și uite că Dumnezeu mi-a dat puterea de a trăi pentru El.

Https://www.youtube.com/watch?v=KK0bZUr1buo&ab_channel=B.U.G.Mafia
Asculta asta, toti trecem prin iad mai devreme sau mai tarziu, important e sa iesi de acolo.

Dumnezeu nu poate vindeca bolile cronice, tu ai trecut printr un episod depresiv care probabil a tinut cateva saptamani nicidecum 10 ani. te o salvat gena, neavand vulnerabilitate genetica nu Dumnezeu.

Ghici ce! Dumnezeu poate. Totul.

Dumnezeu m-a scos dintr-o situatie in care eram de cealalta parte a balconului gata sa sar si parintii cu lacrimi in ochi disperati se uitau la mine.Eu asa Il numesc,exista ceva dincolo de toate depresiile si toata suferinta,exista ceva mai bine decat ce traim acum,crede-ma.
Toata suferinta se plateste,oricat de greu iti e acum, sa stii ca toti avem o directie, toti mergem pe un drum si fiecare fapta, fiecare gand, fiecare vorba nu se uita.Ce faci bine se intoarce de 10 ori la tine, ce faci rau la fel.
Eu stiu ca exista ceva dincolo de tot bullshitul de zi cu zi, pentru asta trag, pentru asta ma zbat, sa nu pierd jocul asta.Ne-au facut sa credem ca nu contam, ca nu existam, crede-ma diavolul e real si chiar ne prosteste in toate felurile posibile.Dar nu are nici o putere asupra unui om care Il are pe Dumnezeu in suflet.Crede-ma.
Ai incredere in Dumnezeu si o sa poti sa ajungi foarte departe.

Dada viseaza in continuare. ar trebui sa fi happy ca nu te ai nascut cu defect genetic si vulnerabilitate genetica ca nu te mai salva Dumnezeu :p sunt atatea crestine/crestini, sau nu neaparat pocaiti, persoane de a dreptul bune, curate, si Dumnezeu nu ii poate salva, tot ce e cronic asa ramane. de aktfel sunt boli mult mai grave cronice ca deoresia si Dumnezeu nu ii poate salva nici medicii soarta le e pecetluita nimeni nu ii mai poate salva. repet, pe tine te o salvat gena teapana nu Dumnezeu. sunt atatia crestini care mor nevinovati si Dumnezeu se preface ca ploua nu ii poate salva... in lume predomina raul mai mult decat binele...
cam asa stau lucrurile, nu ai decat sa iti lauzi salvatorul cert e ca lumea e pe un fagas rau, pe drumul pierzaniei.

Constiinta, ratiunea, instinctul de supravietuire te o salvat trust me, si faptul ca ti ai vazut parintii in lacrimi asta o cantarit enorm.

Poate ca asa e, dar daca nu crezi in nimic, atunci se instaleaza depresia.Prefer sa cred intr-o forta superioara, pentru ca multe lucruri nu mi le pot explica, oricat as incerca, lucruri ce tin de paranormal.

Nu stiu frate, cred, si merit ce mi se intampla, dar sunt cazuri cand nu se mai poate face nimic nu ma refer la depresie neaparat. oricum Dumnezeu m-a batut ca am pacatuit mult.

Eu cand am suferit m-am dat cu capul de pereti de multe ori ca nu intelegeam de ce eu,apoi am mai crescut si am luat-o fix asa,orice forta superioara exista,daca exista,ma pedepseste ca sa ma indrept,deci suferinta nu e niciodata fara rost,poate nu intelegem acum de ce eu sau el sau ea sufera, dar toate au un scop pe care nu il stim pentru ca asa functioneaza Universul, absolut tot ce se se intampla in viata noastra se intampla cu un scop.
Si Daca crezi cu adevarat, absolut orice e posibil si absolut orice suferinta trece, mai important e sa te ierti tu pe tine insuti inainte sa te ierte altii.

Mason rank SSS - ghoul confirmed rolling on the floor

Creez umbra site-ului, eu sunt Soarele rolling on the floor rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Plictisita

| Goddessss a răspuns:

Ciudat

| David12Iulian86 a răspuns:

Foarte prost

| StrongHeart explică (pentru David12Iulian86):

Ce ai patit?

| David12Iulian86 a răspuns (pentru StrongHeart):

Nu stiu nimic la scoala, nu am prieteni cu care sa ma inteleg etc

| StrongHeart explică (pentru David12Iulian86):

Nu te mai stresa,incearca sa fii atent la clasa si sa inveti putin acasa.
Stiu cum e sa mergi la scoala si sa nu ai chef,sa nu te integrezi,iti zic concentreaza-te pe invatat cat sa nu fii prostul clasei si esti ok.
Prietenii o sa apara si ei,dar trebuie sa fii putin sociabil si sa inspiri incredere,crede-ma toti oameniia u aceleasi sentimente,nu esti singurul care nu suporta scoala sau nu isi gaseste prieteni la scoala, dar astea sunt chestii nesemnificative, o sa vezi mai tarziu in viata cand apar greutatile, ca lucrurile astea nu sunt deloc importante.
Important e sa nu te stresezi, sa fii relaxat.Viata e frumoasa, chiar si in pandemie.

| David12Iulian86 a răspuns (pentru StrongHeart):

Multumesc frumos

Întrebări similare