Eu unul întreb gbt dar ii cer dovezi științifice, câteodată îl contrazic pentru ca ma informez mereu, uite cu gbt plus am facut teste psihologice iar rezultatele sunt mult mai bune decât cu un psiholog clinician, eu unu as crede mai mult in gbt decât ce afirma x, știm cu toți ca romani stiu totul
Acum 7 ore | StoicAnalysis a răspuns: faza e ca nimeni nu arata si dovezi doar afirma spun ei ca e forma de exprimare libera, cand spui unui diabetic de gradul 1 sa renunțe la insulina si sa mance miere aia nu e informare, mai bine as crede un robot care îmi spune ca va întra in coma diabetica, 99% din afirmațiile facut pe rețele sociale românești sunt minciuni, pentru că mentalitatea este doar de a crede, a crede orbește
Depinde de intrebari. Daca intrebarile sunt de natura tehnica sau logica, mai bine intreaba AI-ul. Dar cu conditia sa cunosti subiectul respectiv in proportie de macar 10-20%, ca altfel nu vei sti sa distingi un raspuns eronat de unul bun.
In rest, intrebarile sunt cel mai bine sa fie puse catre alti oameni cu care sa te conectezi social. Un robot nu poate inlocui niciodata validarea persoanelor de care ai nevoie.
Un răspuns real și Adevărat doar un om! Cu inima și sufletul real și Adevărat îl poate oferi!
Eu consider că întrebările trebuie puse aicia! fiindcă aicia suntem oamenii, reali Adevărații, ce putem săne ajutăm sfătuim de 10 ori mai bine decât, Chatgpt!
Chatgpt este un robot! Noi oamenii suntem trup suflet inimă! Reali Adevărații asta contează cu Adevărat noi oamenii! Nu roboți!
anonim_4396 întreabă: