| BeYourSelf7 a întrebat:

Daca stiam ca doare sa iubesti incepeam sa urasc de mult..Sunt captiv intre iubire si ura dar pe zi ce trece totu' mi se pare mai de ****, toate mi se par mai pe dos, toate mi se par alandala..Ma intreb oare de ce a trebuit sa fiu mereu eu ala care pune suflet ca prostu si la sfarsit sufera..Frate..Decat sa iubesti si apoi sa suferi, mai bine iti legi funia de gat. straight face

13 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Ne asumam consecintele. Viata este o suma de alegeri, mai mult sau mai putin inspirate. Dar daca nu alegi, daca nu iei decizii inseamna ca nu traiesti. Respiri degeaba aerul. Churchill spunea ca daca ai dusmani inseamna ca ai luptat pentru ceva in viata. Daca te doare, inseamna ca ai luptat pentru iubire in viata. E un lucru fantastic. Te-ai gandit oare si la posibilitatea sa nu iubesti deloc? O astfel de viata nu isi are sens. Nu degeaba pana si cel mai rece om la un moment dat ajunge sentimental si devine om,, de casa''.

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Dragul meu, nici la biliard nu castigi,, marcand,, o singura bila. Faptul ca ai fost dezamagit inseamna ca nu ai nimerit fata potrivita.Dar ea este undeva si va aparea cand te astepti mai putin.Gandeste asa : daca nu-si arata acum fata ascunsa, as fi suferit mult mai mult mai tarziu, cand relatia implica si altceva decat putin timp pierdut.Te vei simti mai bine.

| BeYourSelf7 explică (pentru Danut_Popa_1961):

Funda. Mersi, intr-un fel sau altul ma ajuta ceea ce ai spus tu.

| Danut_Popa_1961 a răspuns (pentru BeYourSelf7):

Sper.Sarbatori fericite!

| BeYourSelf7 explică (pentru Danut_Popa_1961):

Multumesc. La fel si tiehappy

| AtateaConditii a răspuns:

E mai binbe iti legi funia de gat., mai bine iti iei o shaorma sau popcorn si te uiti la un film fain. Ca dragostea sa fie mai frumoasa trebuie sa existe obstacole totodata.

| CosminC86 a răspuns:

Dupa parerea mea, ura este cel mai sincer sentiment pana in prezent. Cauta pe cineva care sa-ti semene daca vrei sa te intelegi cu partenera. happy

| BeYourSelf7 explică (pentru CosminC86):

Daca tot folosesti un niste cuvinte spuse de cineva, de ce nu pui intre ghilimele? " Ura ramane cel mai sincer sentiment, pana in prezent. " - Cheloo in piesa Unde se termina visele.
Nu te mai da frate smecher cu ce nu-ti apartine ca te faci de rahat.

| CosminC86 a răspuns (pentru BeYourSelf7):

Acum tu te lauzi ca asculti cheloo si te crezi mare destept. Daca ai sti cu adevarat cine a compus textul atunci n-ai mai vorbi. Si apropo mi se rupe despre ce crezi tu si altii despre mine. Tu reprezinti exact 0 barat pentru mine. Si inca ceva, invata sa scrii si dupa vorbesti cu mine.

| BeYourSelf7 explică (pentru CosminC86):

Sa invat sa scriu? Invata tu sa citesti. Ai auzit si tu de 0 barat? Minune!

| BeYourSelf7 explică:

Ce am editat ma? raised eyebrows Tu esti cu capu? Doamne ce oameni..Cati ani ai? 12? Vad ca nu am ce discuta cu oameni de **** ca tine. Si da, sunt cu capu' pe sus ca sa ma pis pe tine de la inaltime. "Te intrebi de ce folosesc o exprimare dura? Sunt facut de-asa natura incat sa te *** in gura"! Acum iesi d'aici.

| gaby5995 a răspuns:

E foarete urat sa suferi din dragoste. Stiu cum e. Dupa 2 luni de la despartire inca mai sufar.
Nu e o idee buna sa-ti pui streangul de gat, mai sunt fete pe lume. O sa te indragostesti iar. Poate de data asta nu asa nu o sa mai suferiwinking.

| BeYourSelf7 explică (pentru gaby5995):

Hh...e greu frate. urasc felul meu de a fi dar o sa ma schimb..numai daca o sa intorc spatele iubirii si o sa imbratisez ura.