| noisolpXekuNemertXe a întrebat:

De ce oamenii sunt atât de ciudați.
Adică dacă cineva vorbește despre călătoria în timp, ceilalți îl fac nebun, ciudat etc.
Sau dacă vorbesc anumiți oameni despre ceva SF, de asemenea ei sunt considerați ciudați, sunt ocoliți și minimalizați.
De ce nu pot majoritatea oamenilor să accepte adevărul că OZN-urile, cazurile cu zonele anormale (bântuite, cu anomali magnetice etc.) sau existența antimateriei (în ciuda faptului că experimentul alfa de la CERN, din Geneva, este un experiment deschis și nu ascund cercetările).
Apropo, un exemplu bun al unui om care a fost marginalizat este chiar Aurel Vlaicu, care în școală le povestea colegilor despre visul său de a zbura și ei îi ziceau că nici în basme nu s-a mai pomenit ca eroul să zboare.
Și chiar și forțele de ordine preferă să mușamalizeze răpirile de către extratereștrii, învinuind pe altcineva.
Totuș eu cred că lumea știe adevărul, dar fiecare om ascunde aceasta deoarece crede că ceilalți o să-l facă nebun, iar guvernele au mai presus decât ele organizații secrete care cunosc multe și nu spun nimic, ba chiar ucid oameni ca să nu se afle un secret și apoi învinuiesc pe cine este mai vulnerabil.
Voi ce părere aveți despre acești oameni deschiși care au curajul să-și arate opiniile publicului? Și mai ales, ce părere aveți despre organizațiile secrete?

1 răspuns:
| AtateaConditii a răspuns:

Daca nu exista dovezi clare normal ca lumea nu crede. Imi arati mie o imagine cu un punct alb pe cer si imi zici ca e OZN. Poate fii photosopata sau poate e doar un avionlaughing. Poate exista sau poate e doar un fenomen natural sau o cometă. Daca mai multi oameni ar asista la ceva paranormal si ar sustine toti ca au vazut acelasi lucru ar fi ceva mai credebil dar asa. Oamenii care vorbesc despre opiniile lor deschis cu lumea, sincer nici ei nu sunt siguri de ce au vazut, dar zic ce cred ei ca au vazut. Nimic nu e sigur 100%, e normal ca lumea sa nu creada dupa parerea mea. Cat despre organizatiile secrete, nu inteleg de ce sunt secrete, adica daca au descoperit ceva ozn-uri de ce nu le impartaseste cu lumea? De ce s-ar ascunde? Nu stiu ce e si cu astia.