Yulya, dar cum se face ca toti sunteti pe un nor de fum frumos mirositor.si noi suntem in mlastina plina cu porci.Cam cat de sus va credeti de restul muritorilor?
Tu pui intrebarea, raspunde cine vrea si cum stie.nu iti convine, ignori sfatul sau raspunsul.si punctezi care ti se pare cel mai inteligent si folositor din pct tau de vedere.
Daca nu te cobori la nivelul lor, poate ar trebui sa urci
glumesc, evident, dar nu mai lua si tu lucrurile atat de personal... mai bine incearca sa te amuzi cu ei, si asa vei deveni "una de-a lor"...
Da' lasa-i Iulia... daca ei se simt bine in felul asta. Tie sa iti fie bine, ca de restul' are Doamne-Doamne grija...
Buna. te inteleg
. unii chiar sunt asa rai
. dar stii ceva? ai dreptate.nu merita sa se coboare omul` la nivelul lor!
Te pup:*.
Draga ...yulya
Ei nu sunt rautaciosi pentru ca asa sunt ei... ei sunt rautaciosi pentru ca ...nu stiu sa raspunda la anumite lucruri... iar oameni care nu au putin bun simt si cultura generala incat sa stie ca at cand nu cunosc subiectul mai bine tac decat sa jigneasca sau sa spuna prost ii... fac ca ei... spun niste aberati mai mari ca ei sau chiar devin rai. nute necaji din cauza asta... ignora-i
Hey draga nu stiai ca rautatea se mananca pe paine?
Nu doar aici ci si in viata de zi cu zi.
se incinge atmosfera pe aici... in coltul din dreaptaaaa... ta da daaaaam: yulya toleranta... sensibila, dar ferma, te doboara prin sensibilitate... in coltul din stanga: criticul-albina... te inteapa(la inceput iti place) pana nu-ti mai place...yulya este alergica la muscaturile de albina, iar pe critic il ingretoseaza sensibilitatea... va fi o lupta crancena... oare cine va castiga?
P. S. acest raspuns este un pamflet si trebuie tratat ca atare( stai sa vezi ca acu' apare pamflezistul, ca il plagiez )
@yulya: stiam eu ca trebuia sa ma fac comentator sportiv... dar de ce spui ca mi-am gresit-o, cand nici nu mi-am ales cariera inca?!
Nu mai incapeti unii de altii pe site? Ce-i cu voi? Asa va comportati si in societate?
Aici este un site, daca nu acceptam principiile unei persoane, nu trebuie sa iscam un scandal, eventual clarificati situatia pe privat. Sincer, cred ca sunteti destul de maturi ca sa rezolvati orice problema.
A fost odata ca niciodata un castel fermecat pe nume TPU... acolo era un turn, se numea "Conversatii", unde o tanara pe nume yulya construise o camera in care sa isi ingroape toate nemultumirile... Intre timp, si-a invitat si prietenii, sa isi lase si ei nemultumirile acolo, ca sa fie toti fericiti... au mai venit si nepoftiti ( ca in orice poveste), zmeul cel rau care i-a inveninat camera(sau cel putin asa i se parea ei) si acolitii lui...
dar pentru ca era plictisit, zmeul cel rau s-a dus la culcare, iar acolitii lui si-au gasit alti mentori
si cum totul e bine cand se termina cu bine, la sfarsit a trecut cineva care a impartit stupide in stanga si in dreapta, cadou de despartire
Uuhh si uite asa mi-a sarit si plictiseala aseara dar din pacate a aparut weirdo cu o povestiuara minunata cu printi si castele si ma adormit deci pur si simplu dupa ce am citit-o m-a trimis la culcare ma luase cascatu oofff ce pacat cand era mai misto am adormit.EEiii ce sa faci la anisorii ei stiam eu ca inca mai crede in printi si printese ce sa mai zicem de fetita sirena... eu cred ca nu e mare diferenta la anisori.Lasa iubita ca o sa cresti mare mare daca papi tot din farfuriuta...
Mie imi place de rautaciosi
Tie nu?
Pur si simplu eu ma simt mai bine atunci cand vad un raspunds de`al lui Falv, de exemplu, criticul sau alti useri pe care tu probabil ii consideri "rautaciosi"
Ptr ca uni nu simt nimic pentru alti eu sunt baiat si rec ca sunt rau dar incerc sa ma schimb daca vrei sa mai vb intra pe id cristi_batista9 multumesc
Yulya, cred ca weirdo merita din plin fundita pentru ca a reusit sa-ti alunge plictiseala. Chiar daca ti-ai omorat-o dormind. In fond, e si somnul o distractie in lipsa de altceva mai bun.
*Aş.
Iulia, eu cred că oamenii sunt cele mai perverse animale, de aia suntem aşa.
Bruneţii îs mai perverşi după câte am observat, e importanta şi genetica şi educaţia, mediul în care trăim.
Şi tu poate eşti, toţi suntem, avem un Yng-Yang fiecare.
@yulya: da, eu sunt o fetita mica si imi place sa cred in basme si in zane. lumea mea e o poveste a ta ce e? din cate vad un cosmar
sper macar ca ai visat frumos de la povestioara mea si nu mai fi suparata ca faci riduri inainte de vreme...sau la vrem, e, ca din cate vad esti foarte inaintata in varsta
P. S. nu-mi da mie fundita, da-o cuiva care are nevoie de ea
eu fac colectie, nici n-am ce face cu ele
@yulya: mi-ai luat o greutate de pe inima de bau bau nu ma sperii, ca mai rai sunt oamenii
si acum va intreb eu pe voi: cine mai e rautacios acum?
Effy35 întreabă: