Man e usor prin cuvinte, daca ai putini prieteni si etc,
Prietenii se fac greu oricum in ziua de azi si cine a zis ca ma plang? Doar voia sa vad parerea altora
Trebuie sa nu ai nevoie de nimeni, ca sa iti fie bine.
Prietenii nu se fac greu, ci rar. Trebuie sa fii tu un exemplu, ca sa traga toti la tine. Apoi ii poti selecta.
Maan Hai sa fiim si putin reliasti oke?
Din pacate in reliatate nu e chiar asa, in reliatate tocmai asta ziceam ca oamenii nu-i intyereseaza caracterul cuiva ci doar ce poti oferii, crede-ma stiu bine ce zic, majoritatea sunt me interes
Ca sa fii un exemplu poate avea multe subintalesuri
Oamenii sunt atrasi in general de cei cu gura mare, care vorbesc mult si sunt mandrii sau siguri pe ei, chiar daca nu au mereu dreptate, sunt cautatori de atentie, sau daca esti cineva cunoscut, altfel nu esti respectat sucifient sa zici ca merita sa-ti fie amic sau prieten.
Multor oameni le cade masca atunci cand esti sincer cu ei si sa le spui adevarul si sa fii corect, cinstit multi fug ca nu cumva sa isi pierda din orgoliu sau vezi doamne ceva pe plan social.
Uite că eu nu sunt cu gura mare, și am prieteni mai înstăriți și mai populari decât mine, care vin singuri spre mine.
Contează și ce ai în cap.
Mereu am stat mai în spate, și i-am lăsat pe ceilalți să se intereseze de mine.
Am pierdut și eu destui, dar tot mi-au rămas suficienți.
Legat de prima parte... pentru ca pot si au dreptul sa faca asta. Nimeni nu este obligat sa faca ce vrea altcineva, cu atat mai putin sa respecte asteptarilor persoanelor din jur. Fiecare este liber, deci pot sa raspunda cand vor ei si cum vor ei.
Ca nu este frumos, asta este alta poveste.
Normal ca nu ne plac oamenii prefacuti, cui i-ar placea?
Cand faci un lucru bun, ar trebui sa il faci pentru ca vrei asta, nu sa astepti si la schimb un anumit lucru. Daca cineva te ajuta, totul este bine. Daca nu te ajuta, atunci este rau? Se compenseaza? + si -?
Nu trebuie sa fie asa
Nu am,, suferit'' niciodată pe tema asta. Tu poate esti unul care are timp de pierdut cu asemenea întrebări, dar eu înțeleg ce înseamnă să fii azi un element care compune societatea actuala. Omul de azi e prins în cursa cu viata, timpul e vital, niciodată nu e suficient, mai mai ca nu reușim sa terminam propriile planuri. Tu esti un element secundar pentru mine, dacă oi avea timp și nu uit, ți-oi răspunde, dar nu mi-o lua în nume de rău, pur și simplu ma,, misc'' si eu cum pot in angrenajul asta numit SOCIETATE. Și cursa continua în fiecare zi.
Cheers
Sunt satul de oamenii prefăcuți și falsi am obosit săle văd zâmbetul fals și vorbele false îmi regret existența fiecare clipa și moment
Nu trebuie sa-ti regreti existenta, nu ai dat de oameni care-s oameni, eu de ex am trei prieteni buni care-s okey, nu ma intereseaza ca altii is falsi. Am tinut langa mine pe cine merita.
Nu-i așa Mosoti viața
Dar cum e viata?
Nici eu nu mai știu cum este asta ma întreba in fiecare zi
Ideea e sa ai langa tine oameni ca lumea, dar e f greu sa dai de asa ceva.