| Ryumex a întrebat:

De ce unii oameni se prefac ca nu aud/vad cand vorbesti cu ei? Atat face to face cat si mesaje.
Iti raspund doar cand au ei chef, iar cand ai nevoie de ei te ignora, nu iti raspund intentionat...
Si nu ma refer doar la persoane pe care abia le-ati cunoscut, ma refer la cei pe care ii considerati "prieteni".
Va plac oamenii prefacuti? Care mereu iti zambesc si se dau pe langa tine si iti vorbesc frumos doar cand au nevoie de ceva, iar dupa ce obtin ceea ce vor de la tine, te evita sau te dau la o parte, de zici ca nici nu mai existi.
Uita pur si simplu sa aprecieze ca ai fost bun cu ei si ca i-ai ajutat candva...

20 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Fereste-te de ei si nu te mai plange.

| Ryumex explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Man e usor prin cuvinte, daca ai putini prieteni si etc,
Prietenii se fac greu oricum in ziua de azi si cine a zis ca ma plang? laughing Doar voia sa vad parerea altora tongue

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru Ryumex):

Trebuie sa nu ai nevoie de nimeni, ca sa iti fie bine.
Prietenii nu se fac greu, ci rar. Trebuie sa fii tu un exemplu, ca sa traga toti la tine. Apoi ii poti selecta.

| Ryumex explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Maan laughing Hai sa fiim si putin reliasti oke?
Din pacate in reliatate nu e chiar asa, in reliatate tocmai asta ziceam ca oamenii nu-i intyereseaza caracterul cuiva ci doar ce poti oferii, crede-ma stiu bine ce zic, majoritatea sunt me interes
Ca sa fii un exemplu poate avea multe subintalesuri
Oamenii sunt atrasi in general de cei cu gura mare, care vorbesc mult si sunt mandrii sau siguri pe ei, chiar daca nu au mereu dreptate, sunt cautatori de atentie, sau daca esti cineva cunoscut, altfel nu esti respectat sucifient sa zici ca merita sa-ti fie amic sau prieten.
Multor oameni le cade masca atunci cand esti sincer cu ei si sa le spui adevarul si sa fii corect, cinstit multi fug ca nu cumva sa isi pierda din orgoliu sau vezi doamne ceva pe plan social.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru Ryumex):

Uite că eu nu sunt cu gura mare, și am prieteni mai înstăriți și mai populari decât mine, care vin singuri spre mine.
Contează și ce ai în cap.
Mereu am stat mai în spate, și i-am lăsat pe ceilalți să se intereseze de mine.
Am pierdut și eu destui, dar tot mi-au rămas suficienți.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Legat de prima parte... pentru ca pot si au dreptul sa faca asta. Nimeni nu este obligat sa faca ce vrea altcineva, cu atat mai putin sa respecte asteptarilor persoanelor din jur. Fiecare este liber, deci pot sa raspunda cand vor ei si cum vor ei.
Ca nu este frumos, asta este alta poveste.

Normal ca nu ne plac oamenii prefacuti, cui i-ar placea?

Cand faci un lucru bun, ar trebui sa il faci pentru ca vrei asta, nu sa astepti si la schimb un anumit lucru. Daca cineva te ajuta, totul este bine. Daca nu te ajuta, atunci este rau? Se compenseaza? + si -?
Nu trebuie sa fie asawinking

| Lukasssz a răspuns:

Se pare ca in zilele noastre sa dai seen e o cruzime...

| Werrich a răspuns:

Probabil că îți răspund doar cand au nevoie de ceva de la tine.

| Ryumex explică (pentru Werrich):

Pai da, si cand ai tu nevoie de ceva se face ca nu vede/aude...

| Werrich a răspuns (pentru Ryumex):

Exact, te lasă cu SEEN

| FreddieM a răspuns:

Nu am,, suferit'' niciodată pe tema asta. Tu poate esti unul care are timp de pierdut cu asemenea întrebări, dar eu înțeleg ce înseamnă să fii azi un element care compune societatea actuala. Omul de azi e prins în cursa cu viata, timpul e vital, niciodată nu e suficient, mai mai ca nu reușim sa terminam propriile planuri. Tu esti un element secundar pentru mine, dacă oi avea timp și nu uit, ți-oi răspunde, dar nu mi-o lua în nume de rău, pur și simplu ma,, misc'' si eu cum pot in angrenajul asta numit SOCIETATE. Și cursa continua în fiecare zi.
Cheers

| LostForForever a răspuns:

Sunt satul de oamenii prefăcuți și falsi am obosit săle văd zâmbetul fals și vorbele false îmi regret existența fiecare clipa și moment

| Mosotti a răspuns (pentru LostForForever):

Nu trebuie sa-ti regreti existenta, nu ai dat de oameni care-s oameni, eu de ex am trei prieteni buni care-s okey, nu ma intereseaza ca altii is falsi. Am tinut langa mine pe cine merita.

| LostForForever a răspuns (pentru Mosotti):

Nu-i așa Mosoti viața

Dar cum e viata?

| LostForForever a răspuns (pentru Mosotti):

Nici eu nu mai știu cum este asta ma întreba in fiecare zi

Ideea e sa ai langa tine oameni ca lumea, dar e f greu sa dai de asa ceva.

| Ryumex explică (pentru Mosotti):

Tocmai asta e problema

| Mosotti a răspuns (pentru Ryumex):

Mda, aia e, e greu dar nu imposibil sa dai de oameni mai ca lumea.