| VooDau a întrebat:

De unde stiu ce placa video imi trebuie pentru. pc-ul meu? big grin
Nu ma pricep deloc in pc dar are cine sa mi-o monteze.
Am actual o placa video De 32Mb Sis mirage graphics 992Mb of Ram
64 Processor 3000+ 2.00GHz.Preferabil 512MB sau orice sa mearga Assasin creed's 2 si GTA 4...
(FunnDDyTzzaaa)

4 răspunsuri:
| OhFuckIForgotMyNameAgain a răspuns:

Mergi la un magazin de specialitate si intrebi acolo ce fel de placa video iti trebuie pentru calcu` tau.happy Sau il intrebi pe acela care ti`o monteazabig grin

Sau mai pui intrebari pe TPU tongue

| VooDau explică:

Si cum fac sa vad daca e compatibila Ed3n?

| TheGrooveStreet a răspuns:

Nu te supara pentru ce iti voi spunestraight face. Tu trebuie sa iti schimbi cam tot din pc sa iti mearga GTA IV si Assasin Creed 2. Pentru inceput ai nevoie in jur de 2Gb ram sa iti mearga un joc binisor, este acceptabil si 1 Gb ram merge mai bine cu 2 (GTA IV abia il joc si am 3Gb ram, + placa video de 512mb + procesor dual core 2.2), La assasin creed 2 ar fi buna o placa video de 128 biti de 512mb. O nVIDIA 8500GT sau mai buna tiar fi de ajuns. Sau daca esti fan ATI RADEON ai putea sa iti iei un ATI HD4650(este foarte buna). Daca ai bani multi ia-ti un procesor core 2 quadhappy, daca nu rezumate la un dual corewinking bunicel. Sper ca te-am ajutat. Ai grija mai intai asigurate ca placa ta de baza este compatibila cu componentele sa nu dea ***** sa le iei mai intai si dupa sa vezi ca nu iti merg si sa le vinzi la nici jumate din pretu actual.

| CoStYn33L a răspuns:

Vezi daca placa ta de baza este pe agp sau pci.