| Soheen a întrebat:

Doresc sa intreb Bucurestenii: este Rahova ca intreg un cartier periculos? Sau exista doar zone periculoase in cadrul acestui cartier? Este locuibil in cazul unei fete care urmeaza sa stea singura timp de cateva luni? Nu sunt din Bucuresti dardoresc sa ma mut acolo, in cautarea unei oportunitati de serviciu (ma aflu intr-un oras foarte mic in care nu se poate gasi de lucru absolut deloc). Doresc sa inchiriez o garsoniera iar bugetul meu este de pana in 800 lei, dar se pare ca a gasi o garsoniera este mai dificil decat am crezut. Toate ofertele postate online par sa fie in zone rau famate (Rahova si Ferentari in general) sau prin intermetiul unor agentii dubioase. Am consultat siteuri diferite (olx, publi24, lajumate fiind cele mai importante). Pana acum nu am mai avut de aface cu agentiile asa ca am o mare retinere, mai ales avand in vedere ca anunturile postate de acestea raman online timp de saptamani intregi.

Nu doresc inchirierea unei camere deoarece aceasta mutare, desi fiind in general pentru mine, este planuita cu logodnicul meu care munceste in afara si urmeaza sa se intoarca. Deci depasirea bugetului nu este posibila.

Deci intrebarile mele raman: Este Rahova un cartier chiar atat de periculos? Aveti vreun sfat pentru o persoana tanara aflata in pragul primei mutari? Sfaturi privitoare la cautarea chiriei in general? Va multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| minrest a răspuns:

Ferentari si anumite parti mai sarace din Rahova da, sunt periculoase, dar Rahova e un cartier foarte mare, e mai ieftin si nu la fel de bun ca altele, dar periculos e considerat doar pentru ca e vecin cu Ferentari si prin generalizare. Are si acces bun spre centru, cu tranvaiul 32 sau cu masina proprie. Eu ti-am zis, sa ai de grija cum sta blocul cu plata intretinerii.

4 răspunsuri:
| minrest a răspuns:

Rahova in totalitate nu este un cartier periculos, tu ai grija ca blocul sa nu aiba datorii mari la intretinere, caci daca are, este si periculos sa locuiesti in el, si poti avea si intretineri foarte mari.

| Soheen explică (pentru minrest):

Multumesc, chiar nu am stiut asta. Am sa tin cont de acest lucru. Din cauza tuturor lururilor scrise online referitoare la cartier aveam retineri cu privire la orice apartament din Rahova.

| b889max a răspuns:

Rahova nu este un cartier rău famat sau dubios
In ast cartier locuiesc oameni!
Dar ca orice pădure are uscăciunile ei...
Dar in orice zona din București din țara din lume exista oameni dubioși! Te poți muta linistita!

| Soheen explică (pentru b889max):

Multumesc. Ca persoana de din afara Bucurestiului, articolele gasite online nu sunt tocmai cea mai sigura sursa de informatii. Toate articolele par sa vorbeasca despre cartier ca fiind mizer si periculos, impreuna cu Ferentari. Ma bucur ca am intrebat.

| minrest a răspuns (pentru Soheen):

Ferentari si anumite parti mai sarace din Rahova da, sunt periculoase, dar Rahova e un cartier foarte mare, e mai ieftin si nu la fel de bun ca altele, dar periculos e considerat doar pentru ca e vecin cu Ferentari si prin generalizare. Are si acces bun spre centru, cu tranvaiul 32 sau cu masina proprie. Eu ti-am zis, sa ai de grija cum sta blocul cu plata intretinerii.