Ferentari si anumite parti mai sarace din Rahova da, sunt periculoase, dar Rahova e un cartier foarte mare, e mai ieftin si nu la fel de bun ca altele, dar periculos e considerat doar pentru ca e vecin cu Ferentari si prin generalizare. Are si acces bun spre centru, cu tranvaiul 32 sau cu masina proprie. Eu ti-am zis, sa ai de grija cum sta blocul cu plata intretinerii.
Rahova in totalitate nu este un cartier periculos, tu ai grija ca blocul sa nu aiba datorii mari la intretinere, caci daca are, este si periculos sa locuiesti in el, si poti avea si intretineri foarte mari.
Rahova nu este un cartier rău famat sau dubios
In ast cartier locuiesc oameni!
Dar ca orice pădure are uscăciunile ei...
Dar in orice zona din București din țara din lume exista oameni dubioși! Te poți muta linistita!
Ferentari si anumite parti mai sarace din Rahova da, sunt periculoase, dar Rahova e un cartier foarte mare, e mai ieftin si nu la fel de bun ca altele, dar periculos e considerat doar pentru ca e vecin cu Ferentari si prin generalizare. Are si acces bun spre centru, cu tranvaiul 32 sau cu masina proprie. Eu ti-am zis, sa ai de grija cum sta blocul cu plata intretinerii.
anonim_4396 întreabă:
Rapidistu47 întreabă: