anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei, TPU, în final care e alegerea mai înțeleaptă și mai sănătoasă?

Să fugi după oameni, potențiali parteneri, în speranța că așa, cu cineva, de undeva se va întâmpla cândva ceva sau varianta în care alegi să nu-ți pese deloc și să nu te intereseze nimeni, ba chiar să trăiești cu convingerea că orice ar fi, oricum vei fi singur pe lume, indiferent cine va veni în viața ta și așa, să nu ajungi umilit sau cerșetor în ochii tăi și ai celorlalți?

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De ce ai fugii după cineva care fuge de tine?! confused

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Pentru că cei indisponibili par cei mai faini tipi?! big grin
Un tip rece, ce pare rece la prima vedere, dar de fapt este un tip super sweet e cel mai fain tip, nu crezi?! happy

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Ești sigură că nu vrei să stălkărești un tip, ci să îl iubești?! happy
Sau, te întrebi: " Care-i, totuși diferența?! confused "
happy happy

"Pentru că cei indisponibili par cei mai faini tipi?! big grin
Un tip rece, ce pare rece la prima vedere, dar de fapt este un tip super sweet e cel mai fain tip, nu crezi?! happy"

Da! happy Mai ales când plânge în timp ce se ascunde! happy
Deloc stakeriță happy, nu? laughing

| AlTheConquerorOfHeaven a răspuns:

Sa fii rece si indiferent, sa te gandesti ca oamenii sunt rai si nu merita atentia ta.

| anonim_4396 explică (pentru AlTheConquerorOfHeaven):

Păi asta o fac natural. happy
Sunt mai schizoidă și și oleacă antisocială sau poate doar mizantropă. laughing)
Dar mă gândeam recent la povestea mea și la povestea amicei mele și încercam să fac comparații între opusul nostru fel de a fi. Eu scizoidă, parcă precum liliacul încercând să mă ascund la modul cel mai serios vorbind de oameni și fugind eu de tot ce înseamnă bărbat și se* și amica mea la polul opus, îndrăgostindu-se zilnic, mna, ea are noroc că e și senzuală și atunci și de aia o plac bărbații, însă ea săracă fuge zilnic după câte unul și visează și speră la tot felul de nebunii laughing) dar în final, fiind obosită de toată tevatura asta cu bărbații mă sună și-mi spune, ceva ce eu, așa naivă cum sunt și copilăroasă, am spus-o de mult mai mulți ani și încă îmi păstrez ideea laughing) Că dragostea nu există și că dacă dragostea oricum nu există, cu atât mai bine, de ce să nu trăim noi oamenii doar prin contracte, vreau să zic noi cei de se*e opuse laughing) Asta așa, ca să nu trăim nici chiar singuri, că avem nevoie totuși unii de alții, și pentru că e șiun bonus în societate când spui că ești căsătorit, căsătorită, însă atât. Un contract prin care fiecare își pune limitele, drepturile și obligațiile pe care le așteaptă sau vrea de la contractul ăla și dacă ambii parteneri de contract reușesc să respecte contractul, aia va fi o căsnicie mult mai faină, decât "căsnicia din dragoste".
Și când mă sună amica mea să-mi spună că și ea a ajuns la concluzia asta, m-a lăsat mască deoarece simțeam că cineva în 29 de ani, mi-a confirmat o teorie, de care mulți râdeau când auzeau, dar acum să aud că încă o femeie a ajuns la concluzia asta, înseamnă că nu gândesc chiar rău. happy

| ryxgenesis a răspuns:

Alegerea înțeleaptă nu este niciuna dintre ele. Alegerea înțeleaptă este să devii o persoană care merită iubită, înainte să cauți un partener. Dacă fugi după fluturi, ei fug. Dacă îți faci o grădină frumoasă, fluturii vor veni la ea.