| Ene_Robert_Marian_1997 a întrebat:

Imi e frica... Pentru ca in orasul meu e un (prost) batran care alearga copii noapte. Acm 2 saptamani am fost prost si am mers cu inca 5-7 copii la el acasa si am strigat sa vedem daca iese, el iesise la noi si ne-a fugarit cu un bat si mai merge prin centru noaptea si bate copii-adolescenti. Nu stiu ce sa fac, sa le zic parintilor mei? Cand vin de la scoala ma uit mereu in spate ca imi e frica si daca vad un om in spatele meu ma uit din 5 in 5 secunde. Va rog, nu stiu ce sa fac!
Sunt clasa a 5-a A si am 11 ani.

7 răspunsuri:
| danay72 a răspuns:

Da,vorbește cu părinții tai despre el. Dar ar trebui să arăți respect față de acel om, pentru ca e bătrân. Aplica principiu tot ce vreti sa va facă vouă oamenii faceți-le și voi la fel.

| Victor453 a răspuns:

Sa te gindesti cu capu, inainte sa faci asa prostii

| DANNY1004 a răspuns:

Daca iti vezi de treaba nu o sa vina niciun mos sa te alerge cu batul prin oras. In concluzie, nu trebuie sa faci decat un singur lucru: sa iti vezi de treaba ta.

| Ene_Robert_Marian_1997 explică (pentru DANNY1004):

Noi ii spunem motu si imi e frica cand merg la sala deoarece poate fi ascuns, a dat intr-un coleg cu batu (a aruncat in el ) s-a vazut urmatoare zi Cucui-ul, nuh ce sa zic, imi e frica daca mi-a vazut fata si stie cum arat sau altele

| DANNY1004 a răspuns (pentru Ene_Robert_Marian_1997):

Doar nu iti imaginezi ca i-a tinut minte pe toti care au fost la el si au strigat si acum va cauta prin oras inarmat cu o bata ca sa se razbune.
Tu nu te mai lua dupa toti desteptii si nu il provoca si fii sigur ca nu o sa aiba treaba cu tine.

| Teroio667 a răspuns:

Le spui părinților si ei pot sa il de e in judecata

| Teroio667 a răspuns:

Le spui părinților si ei pot sa il de e in judecata