anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma gândesc sa încep serialul "pariu cu viața" dar în același timp nu pentru ca serialul e vechi și acum știu care e treaba cu majoritateatea actorilor și parca faptul ca e de mult și nu ar fi acelasi farmec dacă l-aș fi vizionat acum aproape 10 ani... Cand eram mica ma uitam si ascultam doar acele melodii gen știți voi, de pe youtobue cu secvențe din serial doar ca erau doar melodii în care dansau. Pare interesant dar sunt multe sezoane și v-am zis, nu o sa fie același farmec și nu mi se pare același lucru ca și cum ați începe sa vizionați un serial din 2011 din alta țară, nu știu cum sa va explic dar cred ca ati inteles ideea. Ce ar trebui sa fac ca sa nu mai am sentimentul ala naspa? Nici nu știu de ce îl am, probabil din cauza ca e vechi și sa zicem ca as începe sa ador melodiile sau trupa Lala Band, acum nu cred ca mai sunt asa multe persoane care sa fie ceva de genu "Ooo, pariu cu viata, ador" si nu o sa fie ca acum câțiva ani când toți adorau pariu cu viața.

Răspuns Câştigător
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Ai urmatoarele variante:
- sa nu te apuci de asa ceva, nici nu stiu daca s-ar putea numi serial, dar oricum... ai putea sa te apuci de altceva;
- sa te apuci pur si simplu de primul episod (indiferent la ce te uiti) si sigur o sa iti vina pofta dupa, din episod in episod o sa stii tu daca poti sa continui sa te uiti sau nu, asa ca nu ezita.

| Catrice a răspuns (pentru DoarBogdan):

Adică tu nu fredonai melodiile acasă, pe strada, la școală laughing

| DoarBogdan a răspuns (pentru Catrice):

Am vazut doar jumatate din primul episod tin minte, sa vad ce mai scot astia si... m-am lamurit happy
Nu le stiu melodiile. Doar aia a lu Mafuyu o fredonam pe strada big grin

| Catrice a răspuns (pentru DoarBogdan):

Hopa ai un crush...sa va tinahee hee

5 răspunsuri:
| Catrice a răspuns:

Ai alte seriale mult mai bune cu care sa îți pierzi viața...aaa... timpul.

| Furnicuta000 a răspuns:

Ce problema existentiala. Da-i drumul la serial si vezi daca iti place sau nu