Doar o singura viata ai mann,asta e prima si ultima viata care o vei avea,asa ca bucurate de ea si traieste,personal am vazut ca depresia se naste daca visam la viitor si nu traim clipa as vrea sa iti povestesc despre nihlismul optimist,stim viitorul deja,o sa murim cu toti, numai te gandi la viitor, vezi de prezent, de clipa asta de secunda asta, iesi din casa si plimbate prin oras o sa vezi ce bine o sa iti faca
Pai de ce trebuie sa crezi pe cineva anume? Traiesti fiindca te-ai nascut si acum esti la varsta la care poti decide singur daca vrei sa continui sa o faci sau nu. Nu instig la sinucidere dar asta e realitatea.
Trebuie sa traiesti prezentul iti recomand sa citesti cartea eckhart tolle puterea prezentului sa nu te mai gandesti la trecut si viitor sa ramai doar in prezent si eu ti as mai sugera sa te acepti asa cum esti ...nu cred ca ca merita sa ajungi la sinucidere, lupta cu depresia, lupta cu tine insuti cu gandurile tale nocive si negative, lupta cu viata. iisus a biruit lumea a patamit pentru noi si a dat viata pentru niste pacatosi ca noi asa ca profita ca s-ar putea sa avem doar una, personal nu cred in reincarnari. sfatul meu este sa te duci la un psiholog acolo te vei cunoaste tu insuti mai bine si cum sa depasesti depresia.ce imi place mie e ca esti un baiat civilizat si cu bun simt, deseori inteligentilor le lipsesc aceste calitati asa ca esti deasupra lor. nu stiu citeste multe documuntare, carti, invata limbi straine depasesteti conditia si incearca sa treci si peste fricile interioare, uneori aceste frici le simt si oamenii din jur si te privesc, trateaza ca atare.
Pasiuni nu ai? Hobby? Ce vrei sa ajungi in viata unde te vezi lucrand? Ce studii ai? Ce sti sa faci? Ce ti ar placea sa faci? Poate pe plan social nu o sa excelezi asa cum ti ai imaginat cand erai mai mic dar pe plan profesional poti excela doar trebuie multa ambitie si motivatie. trebuie sa te axezi pe ceva care te reprezinta ceva ce ai tu cunostinte. anxietatea nu este o boala ea nu exista este in imaginatia noastra da simptomele exista.
Ca sa tratam anxietatea niciodata nu trebuie sa ne ducem pe efectele "ei ", acelea sunt doar efecte adica simptomele. cauza anxietati si a depresiei este tiparul de gandire, daca ti-ai creat acest tipar de gandire cativa ani, pentru ca tiparul de gandire se creeaza in cativa ani tie nu peste noapte ti-a aparut anxietatea ci ai gandit de cativa ani frici apoi se creeaza tiparul anxios, si ulterior ori ceea ce gandesti cu imaginatia ta sau prin imaginatia ta catre viitorul tau gandesti cu acest tipar anxios, adica fricos.si uite asa apar simptomele anxietatii si a depresiei.nu este in regula sa mergi dupa simptome ci ce ti le provoaca, ce anume le provoaca.trebuie sa inveti cum sa opresti fluxul mental, cum sa iti reeduci acest tipar al gandirii, deci nu trebuie sa schimbi povestea ci tiparul gandirii! Imediat simptomele dispar. probabil te gandesti cum poti opri mintea
Anxietatea nu este ereditara, poti invata tiparul anxios de la parinti, de la bunici.dar nu este ereditar.anxietatea nu este o boala este o gandire cu frici intr-un mod excesiv despre ce e posibil sa se intample, este doar o gandire, frica respectiva nu se afla in fata ochilor tai este doar o gandire despre ce se poate intampla, adica despre ce crezi tu ca se poate intampla.niciodata prezentul nu a vent la tine sa se explice pe el, niciodata. Tu cu tiparul tau de gandire vorbesti despre ce este posibil sa se intample intr-un prezent viitor este doar tiparul tau.ca sa poti sa depasesti anxietatea si depresia trebuie oprit tiparul sau fluxul de gandire.
Omul depresiv este foarte delasator nu vrea sa faca nimic dar se vaita in continuu
Trebuie sa iti indrepti toata atentia catre prezent, nu mai te plange si nu mai vorbi despre depresie si anxietate, tu vorbesti mult prost si degeaba in propria ta fictiune adica in propriul tau intelect toate emotiile si starile iti sunt traite in corp si binenteles ca corpu traieste ceea ce tu gandesti, si evident ca te simti foarte naspa fiindca vorbesti mult si degeaba. daca iti tragi toata atentia in prezent, in ceea ce exista corpul va trai emotia prezentului si vei vedea ca nu e nici o frica nici o stare nasoala depresiva.corpul tau traieste emotii negative fiindca tu insuti il supui la asemenea chestie trageti privirea si ramai in prezent in realitate. trebuie sa faci diferenta intre abstract si real.depresia si anxietatea sunt ganduri ce au fost si ce urmeaza sa fie sunt doar ganduri, unele sunt pesimiste.anxietatea si depresia sunt una si aceeasi ca si ziua sau noaptea, asa ca nu iti mai plange de mila.nu mai cauta pe internet despre anxietate, nu mai vorbi cu nimeni despre anxietate si axeaza-te si traieste prezentul.vei observa ca doar prezentul exista si nu mai exista nici o frica in tine. cand nu esti in prezezent si minea iti fuge in trecut sau viitor atunci frica respectiv depresia si anxietatea i sa se manifeste.
Anxietatea cea agitata cea cu atacuri de panica cea cu frica constanta daca nu se trateaza in cativa ani de zile se va depasi in ceva mult mai grav adica in psihoza! In prezent nu exista anxietate si depresie simptomele pot veni in corp datorita gandirii tale.
BogdanM275 întreabă: