anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

N-am nici un chef de viata.Ce fac?

12 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Daca ai ajuns sa intrebi asta, e ceva mai delicat!
Fie n-ai habar cu ce se mananca viata
Fie ai anumite probleme si n-ai chef de viata.
Un lucru e sigur insa, viata e prea scurta sa stai sa dormi pe tine! Disreaza-te cum sti tu mai bine si fa tot ce iti place.

| foxsilver a răspuns:

Greu cu limba romana! Nu stiu daca ai vrut sa spui ca te plictisesti, sau ca efectiv nu mai ai chef sa traiesti.
Hai c-o iau pe rand:cand aveam vreo 5 anisori, ii spuneam mamei mele ca ma plictisesc, iar ea imi raspundea"ia-te cu mainile de fund si sari in sus". Bineinteles ca m-am simtit luata peste picior.Asta s-a intamplat de cel mult 3 ori, caci pe urma n-am mai aflat ce inseamna plictiseala, nici in ziua de azi.
Bun, cu asta te-am lamurit.Acum,te voi lamuri si cu lipsa ta de chef sa traiesti, si iti voi da exemplu tot din viata mea:la varsta mea, am prieteni pe care mi i-am facut cam pe la 15 ani, asta inseamna cam de vreo 28 de ani.E ceva! Nu ma apuc acum sa-ti povestesc despre distractii, momente de neuitat, lecturi, muzica, etc., caci ar insemna sa iti scriu mult prea mult.Ideea este ca la varsta ta eu nu as fi putut sa spun ca"nu am chef de viata".Dar mai mult ca sigur ca avem notiuni diferite despre ceea ce inseamna VIATA.

Apropo de penultima ta intrebare, n-a aparut nici o emisiune tv"Ginere pentru tata"?

| M25M a răspuns:

Raspunsul este simplu : iti tai carotida(fara misto sunt serios). Dureaza cateva secunde pana cand mori, nu ai cand sa astupi rana si sa opresti hemoragia este de prisos. Si gata asta este solutia.
P.S. Daca te decizi sa o faci si apoi te razgandesti sau iti este frica este bine, inseamna ca mai ai ceva de pierdut.

| anonim_4396 explică (pentru M25M):

E bine ca incerci sa fii funny, dar nu ti-ai gasit persoana cu care sa faci glume.
Mai incearca...

| M25M a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu incerc sa fiu funny, sa fac glume, sa fac misto de tine(daca nu ai observat sunt alte comentarii care au facut deja asta). Daca nu ti-ai dat seama am vorbit foarte serios. Daca as sti ce sfaturi sa-ti dau sa iti revina cheful de viata as fi facut-o numai ca nu stiu, si te-as minti daca as incepe cu tot felul de clisee gen "luminita de la capatul tunelului", "va rasari soare si pe strada ta" si preferata mea " capul sus tot va fi bine". Puteam sa fac asta dar amandoi stiam ca as fi mintit( nu am eu de unde sa stiu daca viata ta va fi mai buna si mai rea) de aceea ti-am prezentat alternativa care pe moment este logica: n-ai chef de viata= nu vrei sa mai traiesti, implicit ai renuntat la sperante deci nu ai sperante daca si numai daca nu mai ai vise, teluri deci... rezultatul il stii.
Nu am vrut sa te supar sau sa fac misto, glume pe seama ta.

| anonim_4396 explică (pentru M25M):

Ok,am inteles logica ta extrema acum.
Dar totusi...cand nu ai chef de viata nu inseamna neaparat ca trebuie sa te sinucizi laughing
Oricum, nu ma supar eu asa repede, dar raspunsul tau a sunat cam "la misto" (si nu prea poti sa negi asta).
Have a nice day!

| M25M a răspuns (pentru anonim_4396):

Atunci imi cer scuze daca ti-am lasat acesta impresie.
O zi buna si tie.

| 21ndstillachild a răspuns:

Take a fart

| Lauria a răspuns:

Te culci.laughing

| Jhfdfd a răspuns:

Nu faci nimic straight face, daca nu ai chef de viata las.o sa curga asa degeaba :-J. Nici eu nu am thinking, ce zici ne sinucidem?rolling on the floor))))

| AaLexS a răspuns:

puppy dog eyes. De ce nu ai chef de viata? sad Viata e atat de frumoasa, si grea uneori. Poate esti indragostita. Crede-ma eu cand eram indragostita imi venea sa ma omor, simteam ca nu mai are rost sa traiesc straight face, nu stiu de ce laughing. Incearca sa te inveselesti cumva. Cheama o prietena la tine, sau du-te tu la ea happy. Ascultati muzica, va faceti unghiile, faceti poze artistice, cantati, dansati, incercati sa va faceti portretul una altuia big grin, uitati-va la un film bun, comedie de preferat laughing. Sau poate iesiti la un suc sau o inghetata. Poate va duceti in parcwinking. Cu rolele sau bicicletele ( depinde). Haiii capul sus, sunt multe de facut. Viata e frumoasa, traieste-o. Ai doar una happy.

| magicianul a răspuns (pentru AaLexS):

Cum adică îți venea să te omori când erai îndrăgostită?
Poate să-l omori pe el...
Sau pe amanta lui.
Sau pe alea cu care vorbea pe mess, și despre care zicea el că sunt doar simple amice..., nu?

Întrebări similare