anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Oare de ce vad la multe, sau majoritatea sa nu zic tuturor femeilor, ca le e greu sa gandeasca?
Gen cand le pui sa faca ceva sau le explici un adevar, sau ceva folositor, ori le reprosezi ceva, gata ele vor sa fie lasate in pace, nu vor sa discute despre asta, si pe deasupra mai devin si nervoase sau agitate, se simte pe ele frustrarea, si "nu vor sa vorbeasca despre asta".Si tot ele se supara, si mai sunt si incapatanate...inloc sa stea sa se gandeasca sa aiba rabdare sa analizeze, ele renunuta prea usor, nu vor sa auda...
Cunoasteti fenomenul?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fiindca pentru ele nu exista responsabilitate, pentru ele exista doar "nu-ti convine asa, lasa ca exista altul care sa-mi inghita toate kkaturile". Pentru ca suntem noi ca gen prea multi lingai care le dam nas, de asta. "Daca unu nu-i prost destul sa ma inghita, intotdeauna va fi altul care vrea sa ia premiul" - vorbind de obiectificare... Pentru ele nu conteaza decat ce au ele de castigat de la cineva si atat. "Daca nu-i bine aici, ma duc dincolo", e simplu chiar. Noi suntem prosti si le dam atentie si ele sunt destepte si profita, asa a ajuns mentalitatea in Romanica noastra. Toate tutele care arata putin peste medie si nu au un bob de grau in cap in loc de creier ajung sa se creada valoare de schimb la cursul vietii. "Nu-ti convine, ignore si mai departe, prosti tot sunt, e plina balta". Si prosti fiind, le permitem sa fie ignorante si sa se creada importante. Daca am fi toti destepti si le-am da jet in momentul cand au gresit, s-ar omogeniza lucrurile, ar reveni totul la normal. Dar cu prostia din tara si cu modelele sociale promovate pe care le vedem in fiecare zi, numai in jos ne ducem. Prostii si proastele se inmultesc, in timp ce oamenii normali la cap stau si vizioneaza in tacere si frustrare amara prostie si ignoranta care incet incet ii inconjoara din toate directiile sufocandu-le orice urma de speranta.

| Ievi a răspuns (pentru anonim_4396):

Pacat, ti-as fi dat funda, pentru ca ai zis pe fata lucurilor ceea ce multora nu le place sa aud aadevarul pentru ca ii doare din pacate ce sa faci cum ai zis si tu balta e mare prostii mereu vor fii care sa inghita orice urma de speranta...

97 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ele vor sa gaseasca un mamaligar care e prost si o crede din orice punct de vedere. Si daca i-ai zis cu cati a fost inaintea ta? Dar cate púle a tras pe gat? Sa vezi necaz pe ele atunci

| Superior a răspuns (pentru mgtow):

Realist sofer.

| mgtow a răspuns (pentru Superior):

Sa traiesti

| RAY a răspuns:

Eu vad invers,barbati sunt foarte incapatanati si raspund in mod agresiv si prostesc,degeaba i spui prostului ca e prost ca tot prost ramane,femeile sunt mult mai mature si inteligente ca barbati,ce au reusit sa faca barbati in istorie? razboaie,violenta,ura, crime, misoginism extrem, in prezent e exact la fel, raul pe pamant sunt barbati, asta e adevarul

| Ievi a răspuns (pentru RAY):

Nu intoarce foaia te rog, acela de care zic e un caz, tu faci referire la altceva.
Ai dreptate doar intr-un fel, dar te asigur ca in general o femeie nu e mai inteligenta ca un barbat, daca ar fi atunci unde e istoria lor, eu vad oameniii culturii si istorici doar barbati, prea putine femei...
Oricum subiectul se refera mai mult la cazul ala de care ziceam in ziua de azi cu fetele/femeile.
Sa nu deviem de la subiect, barbatii stiu cum sunt eu intreb de femei ok?

| RAY a răspuns (pentru Ievi):

Pai logic ca mai putin, barbati misogini nu le datea posibilitatea sa faca o scoala, erau roboti de facut mancare, copii si cam atat, eu am multe conflicte cu barbati si stiu cum gandesc si femeile

Plus ca ce ai zis tu are o cauza mult mai mare, si femeile au o vina, nu e doar vina barbatilor, si ele au participat, si daca esti feminist e alegerea ta, dar daca nu erau barbatii astia "rai" astazi nu mai aveai internetul sau TPU-ul sau tehnologia, barbatii sunt mai inventivi, mai curiosi decat femeile te asigur.winking

))))))))))))))))))) barbati au facut tehnologie ca se ucida intre ei, da le multumesc ca au inventat bomba atomica si se ameninta ca prosti care da prima bomba, nu am spus ca toti barbati sunt rai sau prosti, dar in nici un caz femeile nu sunt proaste iar barbati inteligenti

Frate nu am zis ca e mai bun barbatul, NU.
Eu ma refeream doar la cazul ala. acum am deviat cam mult
Dar ce vreau sa zic, ca barbatii sunt mai inteligeti iar femeile mai bune, asta vrei si tu sa zici
Gen barbatii au inteligenta si o folosesc in scopuri atat bune cat si rele.
Iar femeia e mai naiba dar e mai buna la suflet.
Asta e adevarat.

E adevarat femeile sunt mai empatice, nu sunt feminist nici misogin, nu prea iubesc specia umana https://ro.wikipedia.org/wiki/Mizantropie

Depinde doar din ce unghi privesti, pe langa faptul ca fiecare om e diferit, si ca unii sunt buni iar altii rai in fiecare sex, chestia e ca daca privesti femeie din punct de vedere moral sau social, da atunci e mai buna sa zic asa...
Dar barbati mereu au vrut sa domine sa fie mai liberi si etc, si sunt curiosi mereu doar ca unoeri isi folosesc ambitia si puterea resursele doar in scopuri personale, care chiar daca ar pune lumea in pericol nu i-ar interesa...
In schimb femeile fiind mai bune la suflet ele se gandesc si la altii gen nu ar putea face asa ceva gen cum era Hitler...
Barbatii sunt mai cruzi mai egoisti etc dar totusii in dezvoltarea stiintei ei au excelat din pura curozitate si dorinta de a descoperii lucuri noi
In schimb femeile nu sunt prea preocupate cu evolutia sau cu modul de functionare al lucurilor, le pasa doar sa arate bine si sa fie "bune" si sa traiasca bine, chiar daca si noi facem asta, totusi noi vrem mai mult de la viata, suntem mai fomisti laughing pradatori alfa etc

Exista si savante man

Stiu dar sunt putine, femeile sunt mai empatice asa e...
Si eu sunt o fire empatica totusi big grin

Man faza e ca am evoluat diferit

| Freya1 a răspuns (pentru Ievi):

Ti-am mai spus.Ce iti alegi aia ai.

| anonim_4396 explică (pentru Ievi):

"In schimb femeile fiind mai bune la suflet ele se gandesc si la altii gen nu ar putea face asa ceva gen cum era Hitler..."
Te contrazic, in al 2-Lea razboi mondial niste feministe au trimis milioane de barbati de care nu aveau nevoie in razboi, femeile nu simt vina, atât timp Cât au de beneficiat. Chiar daca observa ca se bat doi pentru ea, fi sigur cã le place. Suflet? Nema.

"le pasa doar sa arate bine si sa fie "bune" si sa traiasca bine" asta e scopul lor sa mascheze frumusetea pentru a atrage cel mai "bun" barbat sa aiba copii.

| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Barbatii sunt incapatanati? Pai daca tu confunzi noul standard de "panarame de Romania" cu barbatii, cred si eu... Aia nu-s barbati, aia-s majoritari, atat. Tot niste p1zd3 sunt, niste curv3 sociale, nu barbati. Mai bine ai intelege in primul rand ce e un barbat si ce e o femeie inainte sa folosesti noile "modele" de papagali si panarame arogante pe post de cele doua genuri.

"... spui prostului ca e prost" - Deci ti-ai dat raspunsul singur singurel, atat ca te contrazici singur in argumente, prostul e prost, nu barbat.

Femeile sunt mult mai mature si inteligente ca barbatii? Cred ca vrei sa impresionezi pe cineva mi se pare. Vezi totusi ca te p1sh1 contra curentului in felul asta, doar spun si eu... poate ai sa ma auzi. Si ca fapt divers ce inseamna la tine "matur"? Mai plin de sine si mai inselator? Mai axat pe propriile interese?

Razboaie, violenta, ura, crime, misoginism extrem? Vezi cum esti copil si nu intelegi cum se invarte lumea? Daca femeia ta il pune pe unul sa te omoare cine e mai rau, ea, sau ala care te-a omorat pe banii furnizati de ea? Cine crezi tu ca are mai multa rautate nativa in sange?

"In prezent", vezi ca tu confunzi starea de saracie si indobitocire din tara noastra si alte tari cu un nivel de trai scazut si cu o populatie dezbinata cu starea de normalitate a genurilor. Prost gandit. Odata ce nu ai un sistem de referinta variat, iti spun ca vorbesti aiurea, nu numai subiectiv, dar si din ignoranta si lipsa de experienta. Nu mai cauta sa apari tu "baiet bun" in fata lu "naty" febletea ta, vezi ca apari doar de copil prost care "se da dupa cum ii canta lumea". Nu ai coloana si nu stii sa iti impui o viziune, fiindca nu o ai. Esti practic doar un papagal si o vad si eu si altii, in special "ele", alea in fata carora vrei tu sa faci impresie, sau dupa caz ea, daca pe ea te axezi. E putin penibil zic eu sa te cobori atat de mult pentru putina apreciere din partea unei/unor tute de pe internet. Tu esti exact genul ala de "barbat" de care te plangi aici ca "le spui ca sunt prosti", tu esti ala lingau care se lasa calcat in picioare pentru o scursura de apreciere din partea unor panarame purtatoare de gaurica. Vezi ca ti se vad balele cum iti curg din gura in incercarea ta de a aparea inteligeent si rezonabil. Iti spun eu ca nu asta cauta ele. Fii barbat, nu intari randurile papagalilor majoritari din tara noastra disfunctionala.

Uoff gramatica ma-si (sper sa nu ma "corecteze" tampitu' de robotel TPU din nou aici... ) Trecand peste... Iar confunzi barbatii cu alte categorii de mitici slabi de inger, cu o capacitate intelectuala a unor papagali care erau la timpul respectiv doar o alta "moda" de indoctrinati si majoritari in timpurile apuse. Iar confunzi un gen cu o "moda de prost gust", cu o slabiciune. Si aia la randul lor, tot niste p1zd3 erau, nu barbati. Nu mai spun ca femeile la randul lor singure singurele isi alegeau asemenea "barbati", singure si nesilite de nimeni, ca la aia raspund ele, aia le place, pana se dau cu capul de perete si intr-un final, de obicei cand e prea tarziu inteleg ce le-ar trebui de fapt (ca sa vezi tu inteligenta pe ele, app.) Si hai sa facem abstractie si de moda cu casatoriile din interes.

Mare dreptate ei, sincer vorbind fara ocolisuri si eu mi-am luat suspend pentru ca vezi doamne indrazneam sa le spun lucurilor pe nume in fata fara vreun ocolis, infine. Meriti funda si respectul meu, respectiv la ray, nu sunt de acord cu el dar daca el considera ca femeile sunt egale cu barbatii sau chiar mai inteligente decat noi insemna ca se multumeste sa fie si catelusul lor, in schimb eu nu, le iubesc le fac le drg dar atat, nu ofer credit uneia care e doar pe intreres, cum ziceam si mai sus daca erau macar jumate sa zic din media de oameni istorici ai lumii mai ziceam, da domnule femeile merita cat de cat drepturi egale dar asa nu. ca nu noi alegem sa le sugem batonul pe bani ci ele.

Crezi tu? Vezi ca unei femei ii trezeste "empatia" numai interesul... ironia sortii zic eu, e putin paradoxal, data definitia empatiei, nu-i asa? Singura persoana pentru care o femeie are intr-adevar empatie este copilul ei sau dupa caz, copiii. In rest falsa "empatie" e trezita doar de interesul de securitate si aspiratie la un nivel de trai mai bun. Emapatia adevarata o are barbatul, care isi iubeste si femeia si copilul si dupa caz, empatie care vine din intelegere si instinctul de a proteja. Un barbat poate avea empatie sincera si pentru semeni, chiar in situatia in care este la pamant fizic si/sau psihic. O femeie cand e la pamant nu mai are nici o empatie, ci cauta doar sa se ajute pe ea si sa manipuleze. Exemplu viu, toate tutele din tarisoara noastra odata bogata si acum un targ de prestari servicii... Noi ca barbati incercam sa empatizam cu ele (tu esti un viu exemplu trist) iar ele cauta sa se ridice pe prostia si empatia noastra. Cu cat mai carpe-n c*r, cu atat mai avide sunt dupa control si statut social, cu atat mai cainoase sunt cu semenele lor de gen. Iar tu, prostul de "barbat" esti treapta trista pe care se ridica ele. Tu si multi alti empatici simpatici ca tine.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Te defineste foarte bine username-ul

Eu tot nu am inteles de ce esti asa frustrat? ce ai cu femeile? ce ti au facut?

| Superior a răspuns (pentru RAY):

Femeile mai mature si inteligente? De aia nu au o logica despre cum se rotesc rotile unei masini cand dai de volan.
Putine femei sunt inteligente si care sa-mi merite atentia.

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns (pentru Ievi):

HEEEI, TINERE! Curand vei face diferenta dintre umanoizi si oameni. pradatori, masculi alfa si alte kkaturi sunt de domenil junglei; oamenii au argumente, iar ceilalti... :'(

| Ievi a răspuns (pentru Mihailescu_Valeriu_1953):

Corect happy
Eu doar voriam sa aud pareri, doar ca unii nu pot sa-si tina frustratile pentru ei, pe mine nu ma intereseaza drama altora, mereu lumea incerca sa exagereze din orice... tongue

Nu te contra cu RAY; intotdeauna iti va aminti ca nu-i cazul sa te bati cu prostul, ca te duce pe terenul lui si te bate in mod profesionist.winking laughing laughing laughing

| RAY a răspuns (pentru Superior):

De parca pe noi ne atrage inteligenta nu sanii si fundul

Răspuns utilizator avertizat
| RAY a răspuns (pentru sickkkkkk666):

Unde am generalizat?

| RAY a răspuns (pentru sickkkkkk666):

în 1 Iunie | RAY a răspuns (pentru Electrized):
))))))))))))))))))) barbati au facut tehnologie ca se ucida intre ei, da le multumesc ca au inventat bomba atomica si se ameninta ca prosti care da prima bomba, nu am spus ca toti barbati sunt rai sau prosti, dar in nici un caz femeile nu sunt proaste iar barbati inteligenti

| Romanul86 a răspuns (pentru anonim_4396):

El, e genul de miezul din dodoașcă cu ură pe femei. laughing
Pune întrebări dar el le știe rezolvarea! Atunci la ce mai întreabă?
El dă sfaturi de bine unei femei care are instinct matern foarte dezvoltat deci e un tătuc nu iubit.
Știi ce se întâmplă în relația lui, el îi dă sfat, ea ca instinct matern îl completează, el adaugă o completare, ea nu mai vrea sfat pentru că el nu-i acceptă ideea ei.
Eu îl văd după cum dialoghează.

| anonim_4396 explică (pentru Romanul86):

"deci e un tătuc nu iubit." rolling on the floor
Vad ca este de vârsta mea, 21 de ani am mai vazut exemplarul acesta de incearcã ei nu stiu ce sa facã? Sa repare instingtul lor de supt, sau nu stiu laughing o numeste copilã si vrea sa o transforme in maturã, nu isi da seama cã vrea sa repare ceva deja stricat, care nu mai are nici o sansã. In loc sa tacã si sa profite...
Nu ma cred eu mai bun ca el, eu sunt total opus lui, de multe ori prea retras, ori imi pierd rabdarea de multe ori ma doare undeva si alea plecã, dar sa dau 10 mesaje una dupã alta pur si simplu nu ma lasã stomãcelu, parcã as vomita doar când ma gândesc sa repar o copilã.

Ai dreptate intr-un fel, dar observ ca majoritatea o duc pe, "nu incerca sa schimbi fata sau copila sau ceva sstricat" si in general sa schimbam mentalitatea, hm dar oare e bine sa renuntam asa usor?
Eu am incercat sa schimb gandirea multor oameni si nu in totalitate ci doar putin, intr-un mod de a vedea lucurile mai bine, ii indrumam pe oameni sa"gandeasca mai mult, caci e pentru binele lor"
E ceva rau in asta?
Bine adeseori trebuia sa insist in unele privinte, caci majoritatea ma intrebaru "de ce?" ceea ce e o intrebare cam...aiurea
Gen le ziceam, gandeste mai mult!
Iar ei se gandeau asa" hm dc imi zice asta, ce am zis, sau facut? am facut ceva gresit?" Vezi? si automat vor zice: "De ce?"
Deciii eu le voi zice: gandeste mai mult ca e bine!
Iar ei vor zice: "de ce? adica de ce sa gandeasca mai mult? Ca si cum gen, nu gandesc deja destul de mult?
Si vezi, uite asa gandesc oamenii,
Ei cred ca e suficient sa gandesti instant sau fix, si nu inteleg ca poate e o alta semnificatie aici, si in general oamenii gandesc mult si prost, dar in cazul asta gandesc putin si prost.
Ce vreau sa zic e ca in general problema e din cauza ca nu gandesc ce e folositor sau nu gandesc ceea ce trebuie!
Omaenii ar trebui sa gandeasca si in felul ca, stai sa ma gandesc ce vroia asta sa psuna, sua stai sa ma pun in locul lui sa vad de ce ar zice asta, intalegi?
Si automat cei care zic, nu inteleg, sau de ce?
E logic ca ei de fapt pun aceste intrebari, pentru ca nu stiu, si nu au cautat sua gasit raspunsul.
Eu cred ca orice are rezolvare. Astae.,
Doar ca majoritatea oamenilor le e lene sa gandeasca la solutii si sa caute caii de rezolvare si doar raman nedumeriti si de acolo plecand si majoritatea problemelor din viata lor.
Sa nu mai zic ca la faza cu femeile, in general, cand aduci un adevar in fata sau ceva, ele incep ciudat sa se enerveze sau sa isi piarda rabdarea si sa cedeze, sa renunte si sa vorbeasca urat si sa vor sa fie lasate in apce, de asta ziceam eu in principaul acestui subiect, dar lumii ca de obicei ii elene sa gandeasca si doar aruca aiurea cu vorbe. critica judeca, isi fac ei propria lor perspectiva de zici ca ar stii ce se intampla, si cred ei ca cunosc pe cand daca ar sti, poate ar vorbi fumos, sau cine stie ca multi de aici sunt si invidiosi si frustrati sau troli dar infine.

Nu mai incerca sa schimbi la fete mentalitatea, deoarece o sa o ia ca pe o jignire"ba ma crezi prostã fmm?", si nu ai ce adevar sa le dai doar minciunã de multe ori când e vorba de ceva mai mult, sau daca nu esti de acord Cu subiectul care il abordeaza si cu ce scot pe gurã, il schimbi nu ramai, si te certi ca 2 curci, sau pleci daca nu crezi cã poti comunica, legat de criticat i-ao ca pe un troll deoarece asta si sunt, vor pe tine de fapt sa te enerveze, daca cedezi ai Picat tu de prost.

Schimbat gandirea multor oameni, nu ii zici nimaniui sa isi schimbe gandirea e jognitor, iti zici ideea la general si daca este interesat cineva sa dezbateti calm iti bati capul altfel nu vad ce ce ai face-o.

Da stiu, majoritatea, de fapt toate reactioneaza sa, "ma faci proasta, sau crezi ce vrei, sau nu-mi pasa, sau ma consideri ca alea, sau sa nu cumva sa o pui mai prejos ca gata, daca crede ca tu o vezi mai prejos sau ceva, ii este frica sa nu cumva sa profiti de ea sau nu stiu, orgoliul tongue

Si nu am zis nimanui sa si-o schimbe, ci sa gandeasca mai mult, e o diferentawinking
Si pe langa faptul ca e sanatos, e si folositor pentru ei.
Si ai zis ca dc as faceo, pai de ce sa nu vrei binele altora?
Stiu cum gandesti, dar chiar daca altii nu-ti vor binele, cred ca ar fi bine sa vrei binele altora.
Nu e bine s ate gandesti doar la tine, ca de asta se ajunge in final la toate complicatiile si chestiile astea, ca suntem egoisti si invidiosi si nu ne pasa de altii, doar de noi...

Ti-ai raspuns singur mai sus de"Si ai zis ca dc as faceo, pai de ce sa nu vrei binele altora?" daca te chinui atât, stiu ca iti pasã, dar prea mult incã si astfel cred ca vrei prea tare sa te culci cu ele, pari prea disperat de viatã. Tu esti pretul, fi mai indiferent daca chiar te respectã, lasã oamenii sa se gândesca la binele tau inainte, dupã le oferi un deget si tu. Altfel nu are de ce sa-ti pierzi timpul doar.

Prostul daca nu-i fudul, parca nu e prost destul, zice un proverb; : "
RAY
în 2 Iunie | RAY a răspuns:
Mihailescu_Valeriu_1953 la varsta ta ai educatie cat o gaina beata".

Esti atat de imatur mai vorbesti de maturitate, cica imi dai eronat asa fara sens, da crezi ca eu nu pot da?

De ce sunt imatur, ca spun lucurilor pe nume, si ca nu sunteti in stare sa acceptati realitatea, si voi vorbiti de viata si traiti pe TPU, nu e asa? sau e alt RAY care sta 24/7 spune-mi cu ce te ocupi mai ray, ai servici?

Stai linistit ca nu a fost fara sens baiatule, daca nu-ti convine asta e, ti-am dat ca am considerat eu ca bolborosesti aiurea, pui femeile mai presus, da nu vrei t sa le lingi pe toate jos?

| RAY a răspuns:

Mihailescu_Valeriu_1953 la varsta ta ai educatie cat o gaina beata

| RAY a răspuns:

LightningShock nu esti singurul, s-a trezit prostia in uni si urla te isi sangereaza urechea cand le auzi

De ce nu dai cu reply? Nu ți-am dat ignorelaughing

Ai dreptate

| RAY a răspuns:

Acum 3 ore | Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns (pentru Electrized):
Prostul daca nu-i fudul, parca nu e prost destul, zice un proverb; : "
RAY
în 2 Iunie | RAY a răspuns:
Mihailescu_Valeriu_1953 la varsta ta ai educatie cat o gaina beata"

ma cocos batran si fara minte, la varsta ta asa educat esti ma, nu ti asa un pic rusine fata de tine in primul rand, ai trecut prin viata si te-ai tiganit o viata

| Drimmero a răspuns:

Cunosc fenomenul, cu o femeie nervoasa n-ai cum sa te pui, mai bin e o lasi in pace pana se calmeaza, va interpreta totul diferit fata de cum ai vrut tu sa zici,, inrautatesti situatia, pe mine ma amuza, sunt simpatice,, chiar daca ma calca si pe mine pe nervi daca sunt 'protagonist'.

| Freya1 a răspuns:

Si eu credeam ca e invers laughing.
Eu din cati barbati/baieti am cunoscut nu vor sa vorbeasca.Nu le pasa,nu ii intereseaza, e nesemnificativ, e neimportant, nu dau explicati, ce am facut asa rau numai de astea aud laughing.
Ia incerce un barbat cu care am ceva de impartit sa discutam despre acelal ceva sa vedem, terminam in 3 ani, 10 luni, 2 saptamani si 8 zile laughing

| Ievi a răspuns (pentru Freya1):

Da ai dreptate, sunt si baieti barbati asa nu zic, dar acum depinde la caz mno, degeaba generalizam atat, eu unul sincer am intalnit mai multe femei in viata si de asta zic asta, daca intalneam baieti poate ii observam pe ei si intrebam de ei intalegi?big grin
Eu unul oricum sunt foarte deschis si nu renunut pana nu se face dreptate big grin

| anonim_4396 explică (pentru Freya1):

Dacã e destept renunta in 3 secunde.

| Freya1 a răspuns:

Stai linistit ca nu ai cunoscut inca o femeie atat de bine.
O fata/femeie cand nu iti da explicati sau nu vorbeste inseamna ca nu ii pasa.Noi suntem "vestite" oarecum pentru gura mare si vorba multa, dar adevarul e ca cu cine ne pasa si dupa un anumit timp.
Crede-ma ai vreme sa te saturi, inca bucurate de liniste.laughing

Parerea mea e ca femeile vorbesc de multe daca nu majoritatea tmpului mult si degeaba sa nu zic mult si prost sau fara rostwinking
O femeie incapatanata sau nepasatoare ce insemna?
La fel ca si un barbat, cand zici "nu imi pasa" ce vrei sa demonstrezi?
Ca esti egoist si ca nu-ti pasa parerea altuia nu?
Si asta ce vrea sa demonstreze?
Ca ori nu ai chef sa "te cmplici" ori te crezi mai superioara, ceea ce intot deauna e o greseala.

Dar cand dau de o femeie incapatanata, care nu lasa de la ea, sau se face ca nu-i pasa, sau nu ma asculta ce am de zis si are toane si figuri in cap, si imi mai si zice" tu esti perfect" deja asta e nesimtire...
Cum poti sa zici ca tii la cineva si tu esti egoist si nu-ti pasa decat de tine, si eventual te mai si oftici daca zic sua fac ceva, fara suparare dar femeia ar trebui sa fie ascultatoare barbatului, din moment ce el ii vrea doar binele, si e intalegator cu ea,
Stii vorba ai, cand esti prea bun ti se urca in cap?
No cam asa e cu unelewinking

| Freya1 a răspuns (pentru Ievi):

Nu.Daca nu te baga in seama inseamna ca nu o interesezi si tu ar trebui sa fi suficient de inteligent sa vezi asta si sa iti vezi de ale tale.
Nu, femeia este si ea om ca si tine nu robot programat sa faca ce si cum vrei tu. Daca o femeie te iubeste te va privi ca si pe egalul ei si va discuta cu tine ca si cu egalul ei. Daca o femeie nu te baga in seama sau face doar ce vrea ea e clar ca o cam doare la basca de tine, iar tu poti sa pleci ca ea nici nu observa.Iar daca o femeie tace pentru ca asa vrei tu, vorbeste pentru ca asa vrei tu inseamna ca tu ai probleme comportamentale, esti violent si ar trebui sa vizitezi un medic.
Am repetat de 11 mi de ori si pentru femei si pentru barbati.Nu iti place compania omului de langa tine sau felul lui de a fi, cauta in alta parte.Dar daca nu iti place in sine gena respectiva orienteazate catre gena ta daca ma intelegi.

Dar pe mine ma intereseaza, si sunt realist si spun lucurilor pe nume si sunt si glumet si accept multe dar cateodata vad ca ele vorbesc doar aiureli si chestii fara relvanta iar eu nu zic nimic, DAR
daca cumva indraznesc sa vorbesc ceva real sau serios GATA nu mai vor sa asculte, bine acum vorbesc in general de fetele astea de 17-18 nu neaparat de femei laughing

| anamariarot a răspuns:

M-am oprit la „când le pui să facă ceva". Cine ești tu să le impui altora ce să facă laughing? Să îi rogi, da, dar rămâne la latitudinea lor dacă să-ți respecte doleanța sau nu; valabil indiferent de sex.
Înainte de a le cere altora să „gândească", mai bine ți-ai impune ție asta. Scapă de prejudecăți și nu mai băga pe toată lumea în aceeași oală.
De unde știi cum sunt bărbații? De unde știi cum sunt femeile? Chiar poți ști tu cum e fiecare om în esență? Deschide-ți mintea și raportează-te la realizările tale, nu ale celorlalți. Degeaba mă compar eu cu Toni Morrison(laureată a premiului Nobel pentru literatură) și spun „femeile sunt puternice/sunt cele mai mișto", când eu scriu compuneri de clasa a IV-a sau cu Marie Curie când eu amestec apă cu sare. Fii serios laughing. Ce ai între picioare doar îți desemnează apartenența la un anumit sex, nu și faptul că ești femeie sau bărbat. Pentru asta mai contează și ce ai la mansardă.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cu o femeie nu poti vorbi altceva decât ce le intreseazã, treaba cu enervatul esti doar tu, fetele de fel sunt mai emotive nu e bine sa reactionezi nervos pentru ca nu iti convine tie, deoarece nu vrea sa discute despre ce vrei tu, ele doar oglindesc personalitatea ta. Asa ca cel mai bine iti ti ciocu mic, si le lasi pe ele sa vorbeasca despre orice tâmpenii, daca nu iti convine ce le iese pe gura, le inchizi gurawinking sau treci la urmatoarea

Stiu ce zici frate, dar mie mi se pare unoeir prea copilaresc si fara sens ce zice ea, adica fetele din ziua de azi se prostesc atat nu sunt putin realiste...
Bai si cand aud pe multi cand zic ca ceee ca ele se dezvolta mai repede ca baietul la modul de gandire... mi se apare o tampenie, fiecare e diferit cunosc baiti mai inteligenti ca altii si invers.
Eu vreau doar sa fie inteligenta in pnm sa discutam chestii reale nu doar ce vrea ea ceva de interes comun big grin

| Freya1 a răspuns (pentru anonim_4396):

Perfect de acord. Daca asta vrea si asta simte, sa faca nu am zis nu.

Si chiar te intereseazãlaughing? Atât timp Cât de... sunt bune,, Treaba e ca nu trebuie sa o privesti ca pe o confruntare când vorbesti cu una, sunt conduse de emotii in mare parte nu ai de ce sa te certi cu una, doar pierzi timpul fãcând asta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai mult ca sigur problema e la tine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Le e greu să gândească, ție ți-e imposibil...hm,cum crezi că e mai bine?thinking
Da,îl cunosc,se numește prostie și se manifestă prin încercarea de a te autoconvinge că nu e vina ta că ești ignorat de femei,ci e a lor,ele fiind evident inferioare.
Nu înțelege greșit,prin răspunsul meu nu vreau să evidențiez numai lipsa ta de maturitate/inteligență, pentru că într-un fel ai dreptate, dar nu e vorba despre majoritatea femeilor, ci despre majoritatea oamenilor, care te include și pe tine.

"Prea multi care arata cu degetul si judeca, si arunca cu cuvinte considerand ca cunosc ei o persoana" dupa...ce criterii? niste conversatii thinking
Hm... interesant.
Turma se extinde...iar tu esti in mijlocul ei.

Da,eu sunt exact ca ceilalți.

Pana la urma despre ce e vorba? te tine iubita in cusca si vrei sa evadezi?

Nu, doar ca lumea de aici exagereaza fara motiv, eu doar am pus o simpla intrebare tongue
Eu doar voiam sa stiu de ce reactioneaza fetele cu nepasare unoeri...thinking

Simplu,imagineaza-ti ca te joci un joc si e acelasi level mereu si mereu, la un moment dat devi nepasator, indiferent fata de acel joc, orice om are nevoie de interes continuu, daca tu nu oferi interes i va oferi altul

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Sunt inferioare doar cele aleg sa stea cu el, in comparatie cu el zic. Totusi prostia lui este in a incerca cu unele dintre ele, care evident nu aratã interes.

Pe langa faptul ca te doare rua adevarul, si ca tot tu sari cu comentarii absurde, tot tu te plangi ca de ce dau eronat, vazand bullshiturile care le scrii...Sa nu mai zic ca esti cel mai agramat utilizator pe care l-am vazut pe tpu.infine
Si ce ti se parea tie acest raspuns eronat?
Sau doar te-ai ofticat si ai dat din invidie?winking
Nu ai putut sa te abtii, foarte matur...
Uite acum cine da dovada de imaturitate baiatule?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Scuzați-mă de off-topic, dar vouă vi se pare OK dacă eu unul abia de înțeleg ceva din discuțiile astea?

E vorba doar de intrebare, doar ca lumea de aici ii place sa "faca din tantar armasar"adica sa exagereze fara motiv, si sa pre-judece o persoana care isi exprima o parere, de zici ca te-ar cunoaste in totalitale. dar hei asa e la noi, toti sunt buni la dat sfaturi dar mai putin la aplicarea lor din pacate tongue

| 1231242 a răspuns:

Cine știe..nu vom ști niciodată

| m1dn1gh7 a răspuns:

Da, cand o plictisesc si insist ca prostu' pe niste chestii care ei nu ii pasa. Cunosti fenomenul?

| D3I3 a răspuns:

Jumătate din topic reprezintă răspunsurile tale în care încerci să-ți menții punctul de vedere ferm. Și zici că femeile sunt încăpățânate.

Bărbații (unii) văd altă parte a paharului. Le zici una, ei văd alta.;-; Cunoști fenomenul?

| Ievi a răspuns (pentru D3I3):

Da, stiu ce zici, si eu sunt incapatanat recunosc, doar ca intr-o alta maniera, mai folsitoare mai buna
In schimb lca acum vorbim de fete (unele), ca bine intales ca is si baieti la fel, dar eu vreau sa aflu o rezolvare in cazul unei fete, deci cum ar trebui sa scap de nepasarea sau inacapatanarea partenerei? incluzant faptul ca cica "ne iubim"

| D3I3 a răspuns (pentru Ievi):

"Cică" face toată propoziția. Ce rost are o relație unde nici sentimente nu sunt-

Nu am zis asta, depinde cum intalegi tu acel cica, iti explic, eu l-am pus la modul ca cica intre ghilimale pentru faptul ca nu e o relatie "aproape" ci la distanta happy now u get it?tongue
Ne iubim cu vorba cums e zice laughing

De ce nu-i scrii romanul de aici? Îi vei vedea părerea și apoi îi explici despre cine este vorba.
-

| NOname a răspuns (pentru Ievi):

"dar eu vreau sa aflu o rezolvare in cazul unei fete, deci cum ar trebui sa scap de nepasarea sau inacapatanarea partenerei? incluzant faptul ca cica "ne iubim""

Păi de ce n-ai întrebat așa din start, fără să te iei de celelalte? laughing

Zi direct ce te doare, nu o lua pe ocolite! laughing

La cât de necăpos și dăștept te dovedești a fi, probabil are și fata motivele ei, ca să te ocolească. Da' nu te supăra, că oricum sunt toate proaste și nu-ți merită atenția! big grin Tschüss!

Pai stii n-ar fi o idee rea, dar deja m-am gandit cum ar reactiona, gen "aha" si atat laughing))
Tu cum ai vedea un astfel de raspuns
Bine nu zic 1000% ca ar zice doar aia, dar sunt mai mult ca sigur c anul ar sta sa citeasca tot, s-ar plictisiii usor.
Din ce am observat se plictiseste foarte repede, ea fiind insusi o fire plictisitoare laughing culmea nu?

| Drimmero a răspuns (pentru NOname):

Asa functioneaza la voi femeile, fara subtil, sa zici direct? Interesant

PS Am vazut ca simpatisezi cu nemtii,, nu vrei sa tii si cu echipa de fotbal a lor la campionatul mondial din vara asta? Tot din cultura lor face parte.

| Ievi a răspuns (pentru NOname):

IMi pare rau sa te dezamgesc dar majoritatelor dintre voi nu va place sa vis e spuna direct o luati ca pe o ofensa si va imbufnati usor, pentru ce, plus ca motivul era oricum altul, voriam sa situ in general cum reactioneaza lumea.
"probabil are și fata motivele ei, ca să te ocolească"
Daa de zici ca stii tu ce si cum e cu noi... laughing
Te bagi ca musca in lapte si iei apararea cuii iti pare tie mai "bun" sau poate e doar invidia ca vi se zice adevarul pe fata, ce sa faci, a sa e cand te simti big grin
Si te asigur ca ironia ta ieftina nu tine cu mine tongue

Când te întreabă ce faci, spune-i că te preocupă ceva destul de important. Vine și întrebare "ce?", iar apoi îți vine în ajutor curiozitatea)

| NOname a răspuns (pentru Ievi):

Da' ce ai nimerit-o! Mă duc să-mi tai venele. crying

Da doar ca asta nu poate tine la nesfarsit, din pacate happy

| NOname a răspuns (pentru Drimmero):

Fotbalul mă lasă rece.

Eu glumeam acolo facand legatura cu simpatia ta pentru nemti, nu te stiam de contestatoare mare a acestui sport, insa.

Totusi, de ce te lasa rece?

Tu o știi cel mai bine)) Nu te mai pot ajuta rolling on the floor
Serios că iubita ta e imposibilă))))

| NOname a răspuns (pentru Drimmero):

Pe tine de ce nu te atrage ceva, când nu te atrage? Trebuie musai să fie un motiv?

E vorba doar de dezinteres, nu de hate. E bine atunci,, ai dreptatea ta.

| Ievi a răspuns (pentru NOname):

Degeaba te consideri tu vegan, te asigur ca daca-ti pun o intrebare iti tai tot veganismul din tinewinking
Pe langa toate evaluarile tale aiurea si din lipsa de ocupatie banuiesc thinking

| Dalmore a răspuns (pentru Ievi):

Degeaba te consideri tu vegan, te asigur ca daca-ti pun o intrebare iti tai tot veganismul din tine rolling on the floor

Ti se pare ca detii adevarurile universale si poti veni cu un contraargument nou, nemaiauzit de vegani?
Opreste-te, ca esti tot mai penibil
Sau zi-ne acel argument.
Chiar sunt curioasa

Domnul taietor de veganism ))))))))))))))))

| Logann a răspuns:

Oare de ce majoritatea, ca sa nu zic toti baietii puberi care se cred destepti si intreaba pe TPU au defect erectil?

| Socke a răspuns:

Alt plod cu hormonii la punga. ce ai ma? te-a parasit gagica? nu-ti da mama ta bani de bonboane? serios acum, nu poti sa generalizezi toate femeile.nu stiu ce fete/femei ai intalnit, dar fiecare femeie/fata e diferita. asa si eu pot sa generalizez orice barbat/baiat.la voi chiar merge. vreti doar sa profitati de femei. voi barbatii(uni dintre voi) vedeti femeile ca pe un obiect, o masina de ***, de spalat, de gatit, adus copii pe lume.
oricum nu ai de unde sa stii ce suparari aveau acele femei, poate le-ai prins intr-i stare proasta.
si voi barbatii aveti destule defecte.
evident ca femeia si barbatul sunt diferiti.depinde acum si ce le-ai reprosat. daca ai facut vreo remarca nasoala rau, atunci nu te mira.

| Ievi a răspuns (pentru Socke):

Doare adevarul draga, mai ales cand te simti nu-i asa?winking

| Socke a răspuns (pentru Ievi):

Nu ma simt in nici un fel. Indiferent ca generalizezi femeile sau nu si tu esti idiot. Ca ce fapt te dai in stamba ca noi femeile suntem proaste etc... dacă esti asa deștept nu te mai *** sau caută pana la sfârșitul vieții femeia perfecta

Întrebări similare