| PangeeaRogvaiv a întrebat:

Cum iti poti da seama ca un om este nebun? Vreau sa-i demonstrez ca am dreptate si sa-l fac cumva sa se trateze ca-i innebuneste si pe altii, desi el se considera perfect normal.

6 răspunsuri:
| SamSon a răspuns:

De ce nu-i aplici,, o mica doza'' din ceea ce ofera? o sa fie amuzant, crede-ma! incearca!

| mami a răspuns:

cauta pe goole- sfatul medicului gratuit online - pune intrebarea si scrie si simptomele care ti se par anormale si primesti raspuns de la medici de specialitate

| anss23 a răspuns:

Depinde ce intelegi prin nebun. Daca esti sigura ca acel om are probleme psihice nu poti decat sa incerci sa-l convingi sa viziteze un psihiatru, dar daca se considera normal nu il poti duce cu forta.Deci mai bine lasa-l in pace, daca nu e vreo ruda si nu te afecteaza direct pe tine...big grin

| Woodenpints91 a răspuns:

Păi, poate din pucntul tău de vedere e nebun. Dar din punctul altcuiva de vedere, el e sănătos şi tu nebună.
Eu dacă eram în locul lui nici nu te-aş fi bagat în seamnă. Prefer să-i ignor pe cei ce-mi spun că gândirea mea este greşită.

| Anonimuuuussssss a răspuns:

Du-l la un medic pshiatru. Daca nici el nu il convinge, incearca la un psiholog. Sper ca te-am ajutat!

| AdeeMaria a răspuns:

Depinde...fiecare intelege alt ceva prin acest cuvant :d
Pentru mine,nebun este echivalent cu un om descreerat,care enerveaza lumea,care rade fara motiv, care scoate numai prostii pe gura, care se crede perfect desi e tantalau, care nu stie nimic ce se intampla si care se gandeste doar la el, ca altii sa sufere.
Cunosc oameni nebuni laughing