De ce nu-i aplici,, o mica doza'' din ceea ce ofera? o sa fie amuzant, crede-ma! incearca!
cauta pe goole- sfatul medicului gratuit online - pune intrebarea si scrie si simptomele care ti se par anormale si primesti raspuns de la medici de specialitate
Depinde ce intelegi prin nebun. Daca esti sigura ca acel om are probleme psihice nu poti decat sa incerci sa-l convingi sa viziteze un psihiatru, dar daca se considera normal nu il poti duce cu forta.Deci mai bine lasa-l in pace, daca nu e vreo ruda si nu te afecteaza direct pe tine...
Păi, poate din pucntul tău de vedere e nebun. Dar din punctul altcuiva de vedere, el e sănătos şi tu nebună.
Eu dacă eram în locul lui nici nu te-aş fi bagat în seamnă. Prefer să-i ignor pe cei ce-mi spun că gândirea mea este greşită.
Du-l la un medic pshiatru. Daca nici el nu il convinge, incearca la un psiholog. Sper ca te-am ajutat!
Depinde...fiecare intelege alt ceva prin acest cuvant :d
Pentru mine,nebun este echivalent cu un om descreerat,care enerveaza lumea,care rade fara motiv, care scoate numai prostii pe gura, care se crede perfect desi e tantalau, care nu stie nimic ce se intampla si care se gandeste doar la el, ca altii sa sufere.
Cunosc oameni nebuni