Asta-i meseria lor de batausi. Si da, de asta sunt platiti. O meserie cu adevarat neonoranta.
Insa mai mult ma deranjeaza ca nu au ecusoane, adica un numar, ca sa ai pe cine identifica pentru abuzuri si sa-l dai in judecata.
Săracul, şi ce căuta acolo? Eu dacă sunt şchiop nu merg să dansez.
Când s-au devastat magazine toţi strigau unde sunt jandarmii, când se fac arestări în clanuri ţigăneşti sau se eliberează minore obligate la prostituţie scoase din locuri unde poliţia nu ar reuşii să intre fac bine, nu?
Dar de jandarmii cu capete sparte văd că nu pomeneşti nimic.
Vezi că acei " nenorociţi " care îşi riscă viaţa acolo unde sunt trimişi pot fi : fraţii, copii sau vecinii noştrii. Când mergi la o demonstraţie trebuie să te aştepţi să fii şi fugărit, cel puţin.
Pe tine daca te doare de tara nu te-ai duce acolo? Pe antena 3 am vazut asta si dupa cum ziceam mai jos nu sunt de acord ca acei oameni sa actioneze violent desii cei din pdl ar merita un bolovan in cap, nu sunt de acord sa se sparga magazinele si sa se fure din ele, dar nu sunt de acord ca jandarmeria sa cafteasca lumea nevinovata ca a fost si lume nevinovata nu putem zice ca nu.
Dacă ai '' văzut '' pe antene e clară treaba. Eu am fost şi am văzut, dar de multe ori altceva faţă de ce se dădea pe antenele tale! Voiculescu, şeful de la antene are mari probleme cu justiţia şi dobândirea averii iar în plan moral legat de colaborarea cu vechea securitate. Personal dumnealui cred că are mari dureri de cap cu necazurile voastre şi nu poate dormi nopţile din cauza asta. Are speranţa ca şi alţi moguli că odată cu revenirea PDSR-ului se vor face pierdute dosarele din instanţă aflate pe rol.
In general ma uit si ma informez si de la alte programe tv si radio-uri + net insa nu cred ca ar fi trucaj bine ca ce zici de antene e total adevarat si chiar te sustin in asta
Ce nu ştie inteligentul de tine ca şi majoritatea e CĂ tu eşti...
Ai văzut tu personal? Că mi se pare trasă de urechi povestea.
Jandarmii au bătut, doar acei tineri care au instigat la violenţe.
Tu măcar ai văzut cum stăteau jandarmii fără scuturi în faţă la piaţa universităţii uspăortând o ploaie de bucăţi de pavele şi pietre?
Te-ai gândit o clipă că şi lor li s-a tăiat 25% din salarii?
Pâi te-ai GÂNSIT? Pâi nu că eşti... stai jos.
Inteligentul grădinii acei oameni, au o meserie de a apăra şi a menţine ordine, NU ai voie în claitate de forţă deo rdine să faci grevă, pentru e ca şi cum ai dezertaş i ţi-ai trăda patria, consecinţele sunt grave, pierderea locului de muncă, plătirea unor amenzi usturătoare, închisoarEA, gândeşte-te inteligentule că mulţi au copii acasă de hrănit, şi n-au de gând să rişte tot şi să-şi lase familia în stradă, doar aşa, că s-o adunat o mie două mii în stradă, dacă se adunau cu zecile de mii era altceva, şi dacă se adunau în mai multeo raşe. Aşa degeaba.
Da tu cum n-ai nici buletin de 14 ani, cum să înţelegi tu toate astea?
Că doar crezi că tot ce zboară se mănâncă.
Auzi nenea mai usor cu limbajul de mahala ca fain frumos iti fac si raport. Nu sunt de acord cu acei huligani care sparg magazine, nu sunt de acord cu cei care au actionat violent, si nu sunt de acord nici cu jandarmii care au caftit lumea nenvinovata ca a fost si lume nevinovata. Pune mana si uitate la tv inainte sa aberezi aiurea.
Tu faci acuzaţii după ce vezi la Tv şi nu după scenele văzute de tine la faţa locului?
După ce că jandarmii au o meserie de tot câ. catul scuze expresia, li sem ai scad şi salariile, mai trebuie să suporte mizerii celorlalţi, te-ai pus măcar o clipîă în locul lor?
Crezi că ei n-ar vrea ăs protesteze?
Crezi că ei au salarii de 10 mii de euro?
Tu nu ştii cum era jandarmeria pe vremea comunismului, să vezi ce bărtaie soră cu moartea îţi luai dacă comentai, acum dacă îl doar bruschezi pe domnul cetăţean, vaai, da cum să dai în domnul cetăţean, că doar domnul cetăţean are drepturi, domnul cetăţean are dreptul să arunce cu bolovani în jandarmerie cât vrea el, să înjure şi să scuipe să dea cu pumnul, singurul drept al jandarmului este cel de-a încasa bătaie.
Şi te-am înjurat-insultat cumva de să-mi dai raportare?
Vezi poate că te raportez eu că raportezi aiurea.
Noapte bună.
Tu pe mine? phoa voi ateii ca sa zic asa sunteti provocatori ne provocati la scandal si cearta iar raport-ul tot il voi depune prentru ca m-ai jignit daca era sa depun rapoarte aiurea trebuia sa te raportez fara sa faci nimic dar ai facut ceva. Te inteleg ca isi fac meseria si ca sufera si ei dar ca sa scriu in paranteza (Au batut si oameni nevinovati).
Oricum ca sa nu imi mai racesc gura cu tine de pomana te bag la ignore asa ca poti sa spui ce vrei ca nu voi vedea. A si ca sa stii eu am mult mai mult decat 14 ani domnul sorin costea
De acord. Pentru abuzurile fortelor de ordine ar trebui sa poti sa-i si reclami. Dar jandarmii sunt niste anonomi! Sub echipamentul lor tip comando si la fata mascati, fara numar de identificare, isi pot face de cap in voie. Cine-i poate trage la raspundere in aceste conditii?
Sincer daca nu se pot identifica atunci sa dea in judecata jandarmeria romana nu? Ca seful jandarmeriei stie de treburile astea insa vad ca nu face nimic.
Ajungi sa te judeci cu statul roman. Iar statul roman, cel putin cel actual, a inceput sa fie condus datorita influentei cvasiprezente de la Cotroceni, cam in stil mafiot. Asa ca sansele de castig se indreapta vertiginos spre zero.
Este oribil in ce tara traim statul asta a intrecut masura de mult
BogdanIvasciuc întreabă:
eduard200 întreabă: