Omule nu asta e important,conteaza aspectul fizic, iar tu esti urat, vezi de una urata, fata prea mare deloc simetrica, ai o fata alungita, ce nu e deloc atractiv
Lol, arata chiar bine băiatul. Ce frustrat ești, dar nici nu mă mir, ești bărbat, probabil ești urat și frustrat
Comunisto traim in democratie, am dreptul sa ma exprim liber
Daca ai dreptul sa te exprimi nu înseamnă că ai și dreptate sau că în cazul în care spui ceva jignitor nu trebuie sa fii taxat. Democrație înseamnă să fii nepoliticos, prost și să pui etichete nasoale când ai chef?
Din moment ce fizicul nu conteaza voi spuneti asta, urat =nu este o jignire, eu nu l-am jignit, urat ca si frumos sunt lucruri opuse nu jigniri
Scuza oricărui redus: democrație. Ce înseamnă mai exact democrație? Să te comporți necivilizat? Nu știam, ești de-a dreptul prost
Și tu arăți ca o cizma nespălata și ești prost. Te-am jignit? Nu, e democrație. Hai pa că n-am timp
De ce este ma jignire daca nu conteaza fizicul
Pai tu ai jignit acum, dar atat te duce mintea, tu care vb de Să te comporți necivilizat? Nu știam, ești de-a dreptul prost
A, deci nu îți place ce ți-am spus? "Nasol, eu trăiesc în democrație"
Tu mai jignit omule, eu mi am exprimat parerea despre fizicul omului atat
Eu mi-am exprimat părerea despre intelectul tau, ce e rău în asta? De ce te deranjează?
Acum 7 minute | MagicDream a răspuns (pentru RAY):
Și tu arăți ca o cizma nespălata și ești prost. Te-am jignit? Nu, e democrație. Hai pa că n-am timp
ai ignor
O să intru in depresie că am ignor
Toate's bune cu mentiunea ca functioneaza doar daca arati ca baiat de 8+, sper ca te-am lamurit
Dai numai de ciudați și oameni ce îți lasă o impresie falsa, eu zic să încerci in realitate