anonim_4396
| Anonim întreabă:

Un "cuplu" de homosexuali au resuit sa gaseasca o femeie dispusa sa le faca un copil. La un moment dat in timpul celui de-al doilea trimestru de sarcina, femeia a descoperit ca are cancer.
"Unwilling to abort the baby, the surrogate mother and her family were left trying to find a hospital where she would be allowed to deliver the baby early, in order to allow her to begin her cancer treatment. They knew that at this stage in the pregnancy the baby might not survive but that with support from the hospital staff, the baby could possibly survive."
"The two intended fathers wanted her to abort the baby because they didn’t want a baby who would be born prematurely, and who may have serious medical needs."
"The fathers refused to entertain the idea of allowing the baby, if delivered alive, to be adopted by the surrogate or someone else. The fathers stated they didn’t want their "DNA out there" being raised by someone else. Even one of the surrogate’s doctors said they knew someone willing to adopt the baby, but the fathers just wanted a "death certificate" for the child and asked that no life saving measures be performed on the baby if he was born alive."
https://cbc-network.org/......y-winners/

Au facut ceva gresit acesti doi barbati?

47 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Sunt siguri ca daca nu era vorba de niste gay si era vorba doar de un cuplu hetero care apela la un surogat si erau in aceeasi situatie treceai cu vederea stire. Este?

| Anonim explică (pentru suntserios):

Esti jenant de ingust la minte si incapabil sa porti si sa intelegi ceva dintr-o discutie.
Raspunsul e nu. Sper ca nu te-am naucit din nou.

| suntserios a răspuns (pentru anonim_4396):

Astept intr-o zi spre exemplu sa pui intrebarea despre zecile de cupluri hetresexuale, super credincioase care si-au omorat copii din cauza ca nu le-au permis medicilor sa le faca transfuzii sangvine. Pe urma promit ca nu mai sunt ingust la mine.
Pa atunci toate intrebarile tale au legatura cu ura ta fata de homosexualitate si se duc doar acolo.

| Anonim explică (pentru suntserios):

Faptul ca exista aproximativ 5 cupluri care au refuzat transfuziile de sange pentru copiii lor nu e o problema care ameninta sa distruga societatea pentru ca nu incurajeaza si nu sustine nimeni asa ceva. Intelegi de ce nu isi au rostul astfel de intrebari? Glumeam, sigur ca nu intelegi, esti prea ingust la minte si incapabil sa vezi dincolo de ideile tale preconcepute.
Nu e, ma, vorba de nicio ura fata de homosexuali. Asta vezi tu pentru ca e prea complicat pentru mintea aia a ta sa priceapa ca poti sa nu sustii o chestie in care e implicata o categorie de oameni si in acelasi timp sa nu ai ceva impotriva respectivei categorii.
Evita-ma.

| suntserios a răspuns (pentru anonim_4396):

Cum adică... O religie care nu permite tratament medical nu e un pericol pentru societate... Dar homosexualii sunt? Hahahahaha

| Anonim explică (pentru suntserios):

Crestinismul permite tratament medical si nu am zis nicaieri ca homosexualii sunt un pericol pentru societate.

| relian a răspuns:

Au fost oameni responsabli, nu vad nimic gresit.Ar trebuie guvernele lumii sa oblige femeie in astfel de situatii sa faca avort, ba mai mult eu i-as sterlizia pe cei care au boli genetice grave, sa traiasca fericit, dar sa nu mai duca mai departe defectele, pentru ca acei copii, cad in spatele celorlanti, asa ca pa mama as fi rezolvato frumos, nu are absolut nici un drept sa faca acel copil, asta e clar.

Ducase pe alta planeta si sa stea acolo singura si sa faca ce vrea.Ia sa le faci asa la astia, sa le spui, ai vrut asa copil leguma, sau mai stiu eu bolnav, stai si ai grija de el, statu sa nu-i dea absolut nimic.

Aici este problema la oameni, pentru ca guvernele baga banii in oamenii astia care is o cauza din start pierduta.Ce viata este aia sa fii leguma?
Lumea asta s-a nascut bolnava, dar chestia e ca nici nu doreste sa se vindece, asta e mai rau.

| Sophieka a răspuns:

Voi nu aveti altceva de facut decat sa va ganditi la asa ceva?

anonim_4396
| Anonim explică:

Mereu o idee proasta.
https://pastebin.com/6aYqM4Px

anonim_4396
| Anonim explică:

Maybe we'll meet again
Somewhere
Again
https://pastebin.com/zV6vD3r5

anonim_4396
| Anonim explică:

Somewhere.
https://pastebin.com/xN7C8fqq

anonim_4396
| Anonim explică:

It's not in the way that you stayed 'til the end
It's not in the way that you came back to me
https://pastebin.com/Jdjf2yu6

anonim_4396
| Anonim explică:

Stii cum zicea Macbeth?
https://pastebin.com/WgQx6f53

anonim_4396
| Anonim explică:

Open your heart, let me hear you
Make up your mind, I want to hear you
Open your heart, want to come near you
And make up your mind
https://pastebin.com/0YN1Cm2d

anonim_4396
| Anonim explică:

Walk by my side
And follow my dreams
And bear with my pride
As strong as it seems
https://pastebin.com/F44ancFw

anonim_4396
| Anonim explică:

There are no impossible dreams
There are no invisible seams
Each night when day is through
I don't ask much
https://pastebin.com/KY6Sx09c

anonim_4396
| Anonim explică:

Cateodata imi aduc aminte.
https://pastebin.com/5HSQ1Pv2