anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Unde sunteti? Unde va ascundeti?
Recunosc ca de cand cu "noul TPU"nici eu nu ma mai chinui sa intru prea des.
Si daca intru, vad numai intrebari ...Care imi da "haifaivul" ca ma plictisesc?
Sau ca il iubeste asa de mult incat nici ala nu stie.
Deci... unde e lumea buna?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poate chiar aceasta activitate care nu mai este pe site ii face pe acei useri sa puna astfel de intrebari, pentru atentie. Daca ar vedea mai peste tot intrebari/raspunsuri puse de experti sau de oameni pe care ei ii admira, atunci si-ar dori sa fie si ei asa si ar lasa la o parte intrebarile banale... Dar intr-adevar: sunt prea multe intrebari de cand cu aceasta functie de raportare, si nu mai gasesti ceva serios. In fine, eu raman si continui sa intru zilnic, sperand ca apar alte functii care sa le acopere pe cele vechi. Pana atunci.astept, astept, astept!

18 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Sa speram ca situatia asta e trecatoare la fel ca si intrebarile de V`day.Am crezut ca nu se mai terminaI don't want to see

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Chiar zau! Haifaivu' nu-l dai; fundita nu dai...La ce sa-ti mai raspund?
Dar, hai, treaca de la mine ca, vorba lolitei: intru, citesc 300 de intrebari, dintre care 289 agramate sai de neinteles, iar cand vreau sa scriu un raspuns sau doua:surprise, surprise! Ma pomenesc delogata si iar trebuie s-o iau de la capat.

| Bacemi a răspuns:

Si eu intru mai rar. Nu doar de cand cu schimbarile. In loc de haifive ieri am fost la o lansare de revista de exemplu. A fost foarte frumos. Inca mai sunt oameni pasionati de cultura si am fost cu atat mai impresionat cu cat erau multi tineri.

Elianna
| Elianna a răspuns:

@casiana:cum era TPU inainte, ca eu nu am apucat sa aflu?

lolita
| lolita a răspuns:

Eu intru zilnic daca pot, dar din pacate citesc vreo 300 de intrebari si raspund numai la una -doua. cred ca se inmultesc ca iepurii intrebaile de genul asta, si la un momentdat devine chiar plictisitor situl.

gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Din TPU facem parte cu totii, cei care isi doresc vechea formula a TPU si tinerii care l-au descoperit acum, care inca nu au aflat ce fel de site este. Ei considera acest site ca si unul gen Hi5. Dar aveti rabdare, sunt sigura ca vor renunta. Daca cei putini ramasi de la inceput vor avea rabdare si incredere, sigur acest site se va curata. Nu va mai fi niciodata cum a fost pentru ca lucrurile evolueaza cu si fara noi, multe raspunsuri se vor repeta, dar important este ca alta persoana care are nevoie de ajutor sa-l primeasca. Hai sa le aratam celor mici si mai si noi cum trebuie sa fie acest site. Daca ne plangem ca s-a schimbat in rau si vom cere schimbari peste schimbari, care apoi sa nu ne placa, chiar acest site ma ajunge un talmes-balmes.Nici macar adminii nu au mare vina. Schimbarile tehnice s-au facut tot la cererile noastre, pentru a scapa de cei care folosesc un limbaj neadecvat, care ataca persoana, sau folosesc acest site pentru rezolvarea temelor... Ce ziceti? Mergem impreuna mai departe?

| AndutzaAndu a răspuns:

Ai dreptate Criticul, eu intru pe site, citesc mai multe intrebari, dar raspund numai la cateva. Mie mi-e dor de vechiul TPU crying, s-a schimbat site-ul, ba certuri, ba probleme tehnice, ba nu stiu ce. oh go on, si de intrebari ce sa mai zic... eu zic ca mai bine era TPU cel vechi, nu cel de acum.big grin

| Casiana a răspuns:

Sincer chiar nu imi place noul TPU si intru din ce in ce mai rar.Si cand intru vad intrebarea mea preferata : "Cine are idul lui Miley ("Hanna Bannana"laughing)". Mda, vreau vechiul TPUsadcrying! Cine sustine dorinta?

Pa-pa!

| FearNoEvil a răspuns:

Eu am luat o pauza de cateva luni, in speranta ca se va schimba ceva. Se pare ca s-a schimbat, dar nu in bine. Pacat.

| anna01 a răspuns:

La biblioteca, la o cafea cu oameni interesanti.Convoaca repede o sedinta de stat pentru remedierea situatiei de deficit de inteligenta la intrebari. Da sfoara-n tara pentru userii rataciti pe meleaguri(site-uri)straine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lora-Dar ce faci tu in spatele monitorului, imi cauti "haifaivu"?laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asa cum spuneam acum o saptamana sau doua, s-a cam dus de ripa site-ul. Au plecat multi oameni ale caror raspunsuri erau de dorit si cei putini ramasi, intra din ce in ce mai rar. S-au saturat de certurile penibile, atacurile la persoana si de problemele tehnice care nu se mai termina. In rest, asa cum spui. O multime de copii plictisiti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai uitat sa spui ca dai fundita si mai ai tupeul sa astepti si raspunsuri big grin. Te rog sa corectezi!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce mi-as dori sa raspunda si scumpa noastra Raluca la intrebarea asta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Criticule, doar ti-a atras atentia Minerva. Daca nu promiti fundita sigur nu-ti raspunde Raluca rolling on the floor
Lolita, ai dreptate. A devenit plictisitor straight face

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La inceput erau zile cand nu puteam sta fara sa intru. Pana au inceput rautatile. Am vrut sa plec, am lipsit cu lunile, nu ca ar fi interesat pe cineva... M-a readus o cerere de prietenie si mesajul unei fetite care avea nevoie de niste sfaturi. Nu plecati, nu se stie cine are nevoie de voi!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Lora-fundita o pastrez pentru Raluca blushing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu intru tot mai rar, mai ales cand vad ca nu prea sunt intrebari asa cum postez eu de obicei.Imi plac intrebarile serioase, care iti dau batai de capbig grin Si cum nu prea le mai"observ"las lumea sa raspunda, eu mai postez cate o intrebare insa nu asa ca inainte.Asa ca...ma limitez de acum atat la rasp cat si la intrebari fiindca nici timp nu mai am asa cum aveam inainte.Si nici dispozitia necesara.