| NicolasAlx a întrebat:

Vreau sa fiu deschis cu totata lumea cum eram inainte sa ma tradeze toti fraierii si sa ma faca sa ma simt in ultimul hal. dati-mi un motiv. credeti ca imi place sa stau distant? m-am saturat sa stam asa, noi astia ai buni, putem fi mult mai buni fiind deshcisi. si as vrea, dar pe o raza de 50 km nu am incredere in nimeni, dar chiar nimeni. super, de asta suntem oameni sa nu avem incredere.mai nou iei sentimentele unui om si profiti de el cand vezi ca e la ananghie. stiti cine face asa? animalele, profita de celel mici. comparatia e destul de reusita exceptand chestia ca voi astia care profitati ziceti ca e vorba de supravietuire. sunteti patetici. singurii care vor supravietui nu sunteti voi si nici noi, ci cei care au trecut peste asta si nu le mai pasa. asa ca acum as vrea sa revina totul la normal. pateticilor. astia mafiotii care se cred tari.

5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Fi deschis cu cine merita? cu cine sa fi in ziua de azi, extrem de rar mai gasesti pe cineva de incredere indiferent de sex, inteleg ca vrei sa te descarci da asta e slabiciune de care alti profita, vorbeste mai mult cu tine insuti sincer

| NicolasAlx explică:

Sa nu mai zicem ca mi a luat 3 ani sa imi recastig incredere a in sine dar acum nu mai sunt deschis, asa ca dati-mi un motiv.

| NicolasAlx explică:

Erau cei mai buni prieteni sau asa ii consideram. dar s-au jucat cu mine. pacat, o sa ma joc si eu cu toti care mai fac asa ceva.

| NicolasAlx explică:

Revenind la intrebarea mea, de ce sa fiu deschis? adica e nasol sa stai singur si sa nu ai incredere. si chiar vreau sa mi spui tu.

| NicolasAlx explică:

Chestia e ca am nevoie. a, nevoie de cineva sa mi arate ca nu e asa. si stiu ca trebuie sa fie o persoana care sa mi arate asta.

Întrebări similare