| AvalohAlyn a întrebat:

Vreau sa imi aflu viitorul.Cum fac?

Răspuns Câştigător
| OldSoul a răspuns:

Il poti afla calculand astrograma ta.
Dar sfatul meu e sa nu o faci, daca incerci sa-ti aflii viitorul si vei afla ceva negativ, vei incerca sa te feresti de respectivul pericol, si cu atat mai rau iti vei face.
Chiar ieri am citit un astfel de caz.
O femeie si-a calculat astrograma si a aflat ca, primul ei copil va muri la 19 ani, a incercat sa evite orice pericol, sa-l protejeze de toate pericolele, in cele din urma a impinit si 19 ani, a trecut de aceasta varsta nu s-a intamplat nimic, dupa alti cativa ani, al 2-lea copil al ei a murit la varsta de 21 de ani.

De ce-ti spun sa nu incerci sa-ti aflii viitorul e simplu, daca aflii ceva, vei fi obsedat/a de aceea idee, atat de obsedat/a incat fie vei pierde unele oportunitati, fie vei atrage chiar tu problemele prin simplul fapt ca te-ai gandii mereu la ele.
Plus ca nimeni nu-ti poate garanta ca ce aflii acolo este 100% adevarat, mai sunt cazuri ca cel de sus care te fac sa-ti strici toata viata incercand sa eviti ceva ce e posibil sa nu se intample.

19 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Il astepti.

| Drimmero a răspuns:

Ce rost are? Daca viitorul o sa fie anost, o sa fii posomorat toata viata? Mai bine sa astepti neprevazutul, este mai tentanta viata!

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

O sa incerci sa faci ce te face fericit si la final o sa realizezi ce lucruri frumoase si mai putin frumoase ai facut in aceasta viata. Asta este sigur...

| T0T a răspuns:

Nimeni nu are cum să îți știe viitorul. Totul ține de manipulare, inducerea unor idei, nimereli etc. Acele idei induse îți pot face doar rău.

| RainmakerX a răspuns:

Al,cel mai bine este sa nu stii.

De exemplu daca iti spune ca mori peste 2 ani atunci nu se stie ce o sa faci + o sa fii foarte depresiv.

Asa mai bine sa nu stii si sa incerci sa te bucuri din plin de fiecare moment.
Succes!

| Idkidk a răspuns (pentru RainmakerX):

rolling on the floor Întristezi băiatul.

| RainmakerX a răspuns (pentru Idkidk):

E partial motivational laughing

Desigur, îl motivezi la moarte. rolling on the floor
Good dog!hee hee

Îl înveţi să se mast''beze cu suliţa? rolling on the floor

Eu tot raman la ideea ca sulita este mai utila pentru fete dar mno laughing
Ai grija cum vorbesti domnisoara, momentan sunt mai batran ca tine =]]

Te-ai autoîmbătrânit. rolling on the floor

Nu, fetele-s delicate. Hhh... Vezi cum vorbeşti de fete, bunicule! rolling on the floor

Teoretic peste cateva zile o sa fii la fel de batrana so, bine ai venit in clubul batranilor =]]

Fetele-s delicate? laughing Nu ma face sa rad. Poate ca tu laughing Eu nu as generaliza in locul tau =]] Exista si exceptii, you know tongue

Facem chat din intrebarea lui Al *scuze bro* sad

laughing Ştiu că eşti supărat că nu ai bani de PlayBoy, dar asta e, data viitoare, şi de aia eşti aşa mâhnit că eşti bătrân!

Eu sunt delicată, dar şi rea. Te rog, sunt tupeistă chiar.

* Scuze şi din partea mea *

Uite ceva ce nu vezi in fiecare zi... o fata care spune ca fetele se cumpara cu bani. Genial laughing

Eu nu am bani de playboy, tu nu arati de playboy... suntem 2 suparati, nu? =]]

Nici nu ştii cum arăt. rolling on the floor Da?
=]] Da, supăraţii.

Nici tu nu stii cati bani am =]]
Still, daca ma gandesc bine... playboy-ul chiar e scump laughing) Whatever.
Te-ai simti mai bine daca as spune ca arati minunat *chiar daca nu te-am vazut in viata mea?* Normal ca nu =]]

Nu. Vreau o prăjiturică. De 10 lei, dacă-mi iei părjitura, îţi iau playboyul, şi prezerva'tive de 30 de lei. Te combini cu una din playboy, vin la botez. rolling on the floor))))

De banii aia iti iei prajituri de dai in diabet =]]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Îl cauți pe Endoryus, are un glob de cristal

| TheFragranceMaster a răspuns:

Extrem de simplu-il traiesti!