TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Dragoste şi Sex

Dragoste şi Sex

• 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
userreanonim
în 24 Iulie 2024 | userreanonim întreabă:

Hei! Am avut ieri contact sexual protejat cu prezervativ, numai ca la inceput, inainte sa fi fost penisul introdus in vagin, prezervativul a fost scos si pus din nou. Nu sunt sigura, dar am impresia...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Mariooo2004
în 24 Iulie 2024 | Mariooo2004 întreabă:

Sexul e fântână tinereții sau e un mit?

2
Răspunde Raportează
contanonim4221
în 24 Iulie 2024 | contanonim4221 întreabă:

Bună! Pe 9 iunie am făcut- o neprotejat, însă penetrarea a avut loc DOAR de 3- 4 ori MAXIM până la JUMĂTATE. Pe data de 22 iunie mi- a venit menstruația. Același număr de zile ca în celelalte...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim237253
în 24 Iulie 2024 | anonim237253 întreabă:

Bună! Este posibil să fiu însărcinată dacă la începutul lunii iunie am făcut- o? Tin să menționez ca au fost 3- 4 penetrari, până la jumătate și atât. La sfârșitul lunii iunie am avut...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Vengerhhfcb43
în 24 Iulie 2024 | Vengerhhfcb43 întreabă:

Salut TPU, inca de cand mi- am inceput viata sexuala am avut disfunctie erectila(adica nu mi se scoala cand vreau sa fac sex ) Am fost la medic de multe ori cu aceasta problema dar sunt sanatos, nu am...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
userrfalss
în 24 Iulie 2024 | userrfalss întreabă:

Buna TPU. Rin sa mentionez ca sunt majora. Deci ieri am avut contact sexual cu iubitul meu, a fost protejat cu prezervativ, insa la inveput, inainte sa fie introdus in vaginul meu, prezervativul a ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Danutxxx
în 24 Iulie 2024 | Danutxxx întreabă:

Buna ziua. Am 19 ani. Cât de des pot să mă masturbez fara sa am probleme de sănătate?

7
Răspunde Raportează
Andrei5001737
în 24 Iulie 2024 | Andrei5001737 întreabă:

La 17 cm se poate numi un penis mare? :))

17
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 24 Iulie 2024 |

Cand intretin relatii intime cu prietena mea de fiecare data simte durere dupa un anumit timp. Tin sa precizez ca este preludiu, nu avem probleme in relatie si ca am luat- o de fata mare. Multumesc...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Delia9hwjqi
în 24 Iulie 2024 | Delia9hwjqi întreabă:

Hei! Deși lumea își ia hate pentru întrebările de genul, risc sa intreb dacă exista riscul de sarcina de la lichidul preejaulator, când nu vine vorba de un contact intern, ci extern, o simpla...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 24 Iulie 2024 |

Dacă la contactul sexual ai folosit metoda contraceptivă desi nu ești sigură de aceasta și dorești să te asiguri cu pastila de a doua zi desi îți este teamă ca ai putea să o iei degeaba și ...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
thelostparadise
în 24 Iulie 2024 | thelostparadise întreabă:

Bună, am o situație care mă ține blocată. Am început de aproxmativ o lună sa vb cu un băiat, ne- am văzut de 3 ori. In schimb am vorbit in fiecare zi. Ne înțelegeam super bine, și a dat...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Dino13312
în 24 Iulie 2024 | Dino13312 întreabă:

Bună seara. Daca am făcut sex protejat iar în timpul actului sexual prezervativul s- a rupt însă nu am ejaculat, nu am făcut nimic. Precizez ca am făcut actul sexual cu 2- 3 zile înainte să-...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 24 Iulie 2024 |

Salut! De cateva zile vorbesc cu o tipa foarte draguta si ma cam induce in eroare ....Am mai schimbat cateva cuvinte cu ea inainte, dar nu am reusit nimic.Acum cateva zile a inceput sa- mi trimita mesaje...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
Denisa76114
în 23 Iulie 2024 | Denisa76114 întreabă:

Bună TPU, poate sa îmi întârzie menstruația din cauza ca am răcit?

1
Răspunde Raportează
necunoscut12344
în 23 Iulie 2024 | necunoscut12344 întreabă:

Timp de o luna m- am apropiat destul de mult de o fatam am iesit des, am fost in excursii amandoi si am avut de multe ori ocazia de a o saruta si nu am facut- o deoarece chiar voiam ceva serios si nu ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
IulianaAna
în 23 Iulie 2024 | IulianaAna întreabă:

Salut,va intreb ceva din pur amuzament. Ce inseamna expresia "confirm cu tatuajul", adica intr-un fel stiu la ce se refera dar nu stiu exact! Ajutati-ma va rog

6
Răspunde Raportează
Cesafacembinesinoi
în 23 Iulie 2024 | Cesafacembinesinoi întreabă:

Buna TPU. Am o problema care pare nesemnificativa, dar pentru mine este. Pe scurt imi placea de un baiat si n- am zis nimic si am aflat si el ar simti ceva. De atunci, adica de cateva zile mi- e rau,...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Damyan_Herlo_
în 23 Iulie 2024 | Damyan_Herlo_ întreabă:

Ea are un trecut mai naspa si a zis ca vrea o pauza dar nu vrea sa puna capat relatiei o sa scriu exact ce a zis : "Relația asta văd și simt ca îmi cere tot mai multă răbdare și înțelegere....? (mai mult)

15
Răspunde Raportează
Marius22222222222
în 23 Iulie 2024 | Marius22222222222 întreabă:

La cat timp vi se pare ok sa faci sex? Ofer funda

12
Răspunde Raportează
croissant
în 23 Iulie 2024 | croissant întreabă:

Pe aplicația calendar menstrual îmi spune că mi- ar veni pe 27. De la cat timp de la întârziere pot face testul de sarcina? Momentan nu am simptome dar as dori sa scap de acel gând că aș fi...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Patricia6667
în 23 Iulie 2024 | Patricia6667 întreabă:

Iubitul meu şi-a bagat degetul lui la mine în vagin şi mi-a curs sânge, este normal? Oare de ce a curs sange?

5
Răspunde Raportează
alexaa3532345646
în 22 Iulie 2024 | alexaa3532345646 întreabă:

Bună, am avut un contact sexual neprotejat cu ejaculare afara. A doua zi mi-a venit menstruația, a durat normal 5-6 zile. Sunt șanse sa fii rămas gravida?

6
Răspunde Raportează
AliceBeenTpu1
în 22 Iulie 2024 | AliceBeenTpu1 întreabă:

Bună, am o întrebare și știu ca ar trebui să mă adresez la medic, dar la moment nu pot. Am avut menstruatie 18 zile(prima data asa de mult) de obicei dura 6- 7 zile. În a 19 zi mi- a trecut și...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Andrei5001737
în 22 Iulie 2024 | Andrei5001737 întreabă:

Vaginul unei femei este diferit în a 6-ea luna de sarcină? Și dacă da, care sunt diferențele

2
Răspunde Raportează
Giulia911
în 22 Iulie 2024 | Giulia911 întreabă:

Ati putea ierta o infidelitate?

12
Răspunde Raportează
MihaiAlem
în 22 Iulie 2024 | MihaiAlem întreabă:

Salut! Acum 2 săptămâni am făcut sex neprotejat cu iubita mea și am hotărât să facem un test de sarcină prin sânge. Nu am fost foarte atenți și am pus mai puțin sânge decât trebuia. Credeți...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Andramaria75
în 22 Iulie 2024 | Andramaria75 întreabă:

Am facut sex neprotejat, a fost introdus doar capul. Cand am ajuns acasa am avut o secretie vaginala cu firicele de sange, tin sa mentionez ca nu mai eram virgina deci asta nu e din cauza dezvirginarii....? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 22 Iulie 2024 |

Bună ziua! Doresc să discut despre un subiect mai personal, simt nevoia să spun faptul că, a vorbi despre sex, lucruri intime etc, a fost mereu un subiect taboo în familia mea și nu cunosc prea...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 22 Iulie 2024 |

Hei. De ceva timp nu mă mai înțelegeam cu prietena mea, ea voia să ieșim, eu voiam să lucrez și nu mai aveam timp de petrecut împreună. În plus era geloasă și încerca să mă controleze,...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Marianaetanita
în 22 Iulie 2024 | Marianaetanita întreabă:

Bună, are idee careva cum poți testa un bărbat? Daca sunteți foarte la început și vrei să afli dacă chiar simte ceva sincer pentru tine.

11
Răspunde Raportează
Andrei5001737
în 22 Iulie 2024 | Andrei5001737 întreabă:

Cum să îmi măsor corect lungimea și grosimea penisului + circumferința La câți cm se poate numi un penis mare?

4
Răspunde Raportează
FebleteaFemeilorRevenirea
în 22 Iulie 2024 | FebleteaFemeilorRevenirea întreabă:

Buna ziua, TPU! Am o dilema majora. Daca am vorbit cu cineva despre sex inseamna ca am facut sex oral? Va rog raspuns sunt ff ingrijorat.

1
Răspunde Raportează
Tedi67
în 22 Iulie 2024 | Tedi67 întreabă:

Salut TPU, am o intrebare.Am 16 ani si penisul de 15cm stiu ca pana la varsta asta creste, dar am mai citit ca tine si de genetica. Tata are de 19 cm si mai groasa ca a mea, e posibil sa creasca in ...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
meruyyy
în 22 Iulie 2024 | meruyyy întreabă:

Buna. Pot deveni preot daca in trecut am avut o singura relatie sexuala (aventura de o noapte) cu o alta fata, iar in preznt intretin relatii sexuale cu iubita mea (vitoarea mea sotie)? Imi doresc sa ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 22 Iulie 2024 |

Buna! Am 14 ani si am facut sex cu un baiat in varsta de 18 ani (mi- am pierdut virginitatea) si nu a fost deloc cum au spus altii ca o sa fie, adica dureros sau chestii de genul. Acum baiatul acesta ...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Alex2126
în 22 Iulie 2024 | Alex2126 întreabă:

Ziua sunt ok dar în fiecare seară mă simt la fel. Mă simt singur, deprimat cumva, mă doare sufletul parcă și nu am cu cine să vorbesc și să mă simt confortabil și fără să fiu judecat. Nu...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Andramaria75
în 22 Iulie 2024 | Andramaria75 întreabă:

Salut, am o problema. Am facut sex neprotejat insa a bagat doar capul si nu a fost tinut mult. Ciclu trebuia sa- mi vina, mi- a intarziat 5 zile. Sexul a avut loc inainte cu 2 zile sa- mi inceapa perioada...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
SteauaFermecata402
în 21 Iulie 2024 | SteauaFermecata402 întreabă:

Buna seara, am 16 ani si am o relatie cu o fata de o varsta cu mine si suntem de de 11 luni, inca din prima zi mi- a spus ca dupa ce s- a despartit de fostul ei ala a inceput sa spuna ca a f****o, ca...? (mai mult)

30
Răspunde Raportează
Iuliabarbu
în 21 Iulie 2024 | Iuliabarbu întreabă:

Salutare. Are sens sa îmi fac griji in privința unei sarcini? Am avut contact protejat luna trecută pe 7, pe 15 mi- a venit. Luna aceasta are întârziere de 6 zile deja... Credeți că ar trebui...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
valentinapopescu25
în 21 Iulie 2024 | valentinapopescu25 întreabă:

Bună ziua. In urma cu un an, m- am angajat la o firma. Aici am întâlnit un băiat de vârsta mea, este frumos, atrăgător. La început am simțit o atracție imensa fata de el, și el a observat...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
margaretta05
în 21 Iulie 2024 | margaretta05 întreabă:

Vă salut TPU, am nevoie de ajutorul și părerile voastre! Am o mică problemă în a- mi înțelege ciclul menstrual. Ultimul meu contact sexual a fost 2 luni în urmă, având menstruația de 2 ori,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Darky11
în 21 Iulie 2024 | Darky11 întreabă:

Salutare! Caut și eu o fata single, chiar vreau sa incep o relație. Am 1.75, brunet cu barbă, ochi verzi, 67 kg. Am serviciu, mașină, momentan stau in chirie dar într- o lună îmi iau și apartament.Am...? (mai mult)

17
Răspunde Raportează
rz346
în 21 Iulie 2024 | rz346 întreabă:

Dacă penisul meu are destul de mult păr, este o rușine?

8
Răspunde Raportează
Florin137272717
în 21 Iulie 2024 | Florin137272717 întreabă:

Salut TPU, vin cu o întrebare, ieri am făcut sex cu iubita mea, spre final când am simțit că ies am ieșit și am ejaculat mult afară și m- am si uitat, dar cred că m- am scăpat puțin înăuntru...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Gabiwe
în 21 Iulie 2024 | Gabiwe întreabă:

Buna am mi s- a rupt prezervativul in timpul incidentului am luat pastila de a doua zi fix în ultima zi adica a 5 că am înțeles că poate fi luată în termen de 5 zile și vreau să fac și un test...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Iulie 2024 |

Salut, vreau sa va intreb pe astia care sunteti mai versati. voi cum combinati o fata in club? Am auzit ca atat de multe fete fac sex prin bai si asa mai departe. cum ii propui lucru asta ca ma gandesc...? (mai mult)

22
Răspunde Raportează
Cavaler001
în 21 Iulie 2024 | Cavaler001 întreabă:

V.ar plăcea că TPU sa creeze o rubrica de matrimoniale? Vad că sunt destule persoane aici singure sau cu relații toxice. Mă gândeam că ar fi de folos așa ceva, cu poze verificate și disponibile...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Patricia6667
în 21 Iulie 2024 | Patricia6667 întreabă:

Am dureri când am contact sexual cu iubitul meu ma doare în zona vaginului şi în timpul actului sexual dar şi dupa ce aş putea să fac?

6
Răspunde Raportează
Johnny1033
în 21 Iulie 2024 | Johnny1033 întreabă:

Cum ați reacționa fetelor, femei dacă șeful vostru într- o zi când mergeți acasă după lucru var merge la întâmpinare cu mașina ați accepta să urcați în mașină, să mergeți cu el, ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Ion777345674367687
    trimisă acum 22 ore

Ion777345674367687 întreabă:

Am un nou profesor de muzic? iar acesta ne cere sa cantam singuri si am timp o s?pt?mn?, sfaturi?
    13 răspunsuri
  • AlexMarosan21
    trimisă acum 9 ore

AlexMarosan21 întreabă:

Salut, nu stiu ce sa fac cu via?a mea si cum sa o dau la capat. Am 25 de ani si de aproape 4 ani lucrez ca si agent de turism, pur si simplu nu imi mai place si nu mi se pare ceva de viitor, m- am...? (mai mult)
    7 răspunsuri
  • Miruna0
    trimisă acum 11 ore

Miruna0 întreabă:

Am 15 ani ?i stau la bunica mea deoarece mama a plecat in Spania sa lucreze ?i azi diminea?a bunica mea b?tea un cui n perete ?i i - am zis s? nu mai fac? g?l?gie ?i ea a zis dac? nu i?i...? (mai mult)
    7 răspunsuri
  • Graim
    trimisă pe 11 Noiembrie

Graim întreabă:

Salutare. Sunt un utilizator nou al telefoniei mobile. Poate cineva sa raspunda cum se achita Vodafone Prepay lunar direct fara tva si comisioane adaugatoare. Va mul?umesc anticipat.
    6 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.635
  • Întrebări: 3.953.013
  • Răspunsuri: 17.653.092
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 47 minute
Ce zici de un quiz?
Copiii de la 402

Copiii de la 402

Ai copilarit alaturi de Jesse, Nancy si Polly in clasa 402? Hai sa vedem cat de multe stii despre ei!

Start quiz
Categorii
  • 652.011 Adolescenţi
  • 55.569 Afaceri & Financiar
  • 22.869 Artă şi Cultură
  • 72.800 Auto & Moto
  • 144.233 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.056 Carieră
  • 20.343 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.121 Conversaţii