WAW ce frumos! Aceste sunt cele mai sincere si frumoase si placute sentimente pe care le-am citit vreodata, oare exista asa baieti? Am impresia ca tu nu esti un baiat ci esti un inger, esti un inger cel mai pur si sincer inger din lume. Esti o minune si cred ca prietena ta are mare noroc de tine.
Fiindca intr-adevar o iubesti Bafta...
Aha si ma intreb ce se intampla daca te inseala
o sa pui 100 lucruri pentru care o urasti?:-J cum ar zice iceman"Si ce propui ma omule?"
Iti Garantez ca Toate astea se vor Termina mai Devreme s au mai Tarziu in 99 de. Zile Triste Si Restul il vezi pe la televizor mai mult pe la OTV...Crede ma...in fine este Viata Ta si inca Esti Sub influenta A tot Ce ai spus pina Acum.Probabil Vei Spune ca te Invidiez si Tot asa Nici Decum Chiar Te plang De mila Pentru tot ce va urma.
(
Foarte frumos.SUPER.credca au fost scrie din suflet.Bravo.nu am cuvinte. minunat, superb sa aveti o relatie cit mai frumoasa si cel ce a spus ca asta se va termina atit de repede (intr-adevar te invidiaza)pentru ca o astfel de relatie nu se va inchee asa usor.luptati pentru perechea voastra pentru viitorul vostru pentru tot ce-i mai frumos.BAFTA.bravo.esti un baiat minunat
Din cate am inteles din aceste cuvinte frumoase care le-ai spus, consider ca si prietena ta este perfecta. Este minunat! Sper sa fiti cat mai mult impreuna! Iubiti-va mult! >
Ma prostilor care va luati de el.nu e altceva decat invidia pe capu vostru.
Voi ati putea sa scrieti asa ceva? Bravo BooGy eu una... nu mas fii gandit la asa ceva
te respect si bravo cred ca a fost din tot sufletul. Multi ani impreuna si sa fiti fericiti:* Si.despre astia care comenteaza. nu ii lua in seama habar nu au ce vorbesc