anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

A aplicat cineva de pe aici regula de "no contact"? Functioneaza? Daca de exemplu aplicam regula in acelasi timp, atat eu ca si el, cine va mai face pana la urma primul pas? Fiecare asteapta in definitiv. Multumesc anticipat!

13 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cand cineva te place cu adevarat, nu rezista sa nu te vada des... ori ce spui tu aici cu "no contact" inseamna "nu-i nici o relatie" reala.

| peperonies a răspuns:

Treaba e simpla. te duci la el ii spui ce vrei sa ii spui ori iese bine ori nu si treci mai departe. Daca astepti momentul potrivit ti-o iau altii inainte care nu il asteapta.

| minime3 a răspuns:

*cat in loc de ca, scuze

| MichailOfilescu a răspuns:

Nu o sa faca nimeni primul pas daca amandoi aplicati no contact.

| minime3 a răspuns (pentru MichailOfilescu):

Si atunci ce e de facut? aveti un sfat pentru mine? simt ca si el aplica no contact.

| MichailOfilescu a răspuns (pentru minime3):

Daca esti sigura ca acel baiat te place dar nu face primul pas ca ii este rusine, atunci fa tu primul pas daca esti 100% sigura ca te place. Nu ai ce sa pierzi.

Stiu sigur ca m-a placut, nu mai stiu acum ce gandeste, daca ma mai place sau nu. a avut si o relatie scurta, cu care s-a afisat pe Facebook, in timpul cat nu am vorbit(nu vorbim nici acum dupa cum am precizat), deci nu stiu ce sa fac. a fost chimie mare intre noi... eu am incercat sa ii dau cerere de prietenie in decembrie, dar nu mi-a acceptat, nu stiam pe atunci de regula no contact, si postam la greu pe Facebook, dar acum am aplicat regula, nu tu postari, nimic, dar cred ca e si el in no contact, nu stiu ce sa zic... deci?

Poti sa incerci sa vorbesti cu el, dar nu stiu ce sa zic daca se mai merita.

Vreau sa ma impac cu el, dar nu stiu daca are relatie sau ceva, ma mir cum de nu mi-a acceptat cererea, poate a vrut sa imi dea o lectie, ca s-a terminat uratel intre noi, iar eu atunci nu i-am mai raspuns la ultimul mesaj

I-am aratat si unei fete despre situatia ta si e a zis ca mai bine sa il lasi sa iti gasesti altul.

Nu vreau pe altcineva, simt ca el scrie melodii pentru mine, mai si compune versuri, iar asta imi da o speranta. mi-am regasit povestea cu detalii in 2 melodii, si stiu ca el scrie, atunci de ce n-a vrut sa-mi accepte cererea de prietenie si m-a bagat la urmaritori pe Facebook?

Poti face primul pas sa il inviti in oras la un suc, iar daca vezi ca el te refuza spunand o scuza penibila inseamna ca nu te mai place.

Intai ii voi scrie, as vrea sa o luam incetisor, daca va fi ceva, sigur ca ii voi arata intentiile mele..multumesc mult pentru sfaturi si incurajari!