Te înțeleg. Într-un fel te asemeni cu mine. Hai să fim mai optimiști. La un moment dat trebuie să se schimbe ceva și abia atunci vom trăi în pace. Este drum lung până acolo.
Tu nu trebuie să cauți femei, ci să o cauți pe aceea care trebuie. Mai mult decât atât, trebuie să Îl cauți pe Dumnezeu; pentru că doar atunci când inima și viața ta va fi după voia Lui, atunci El îți va aduce persoana care ți se potrivește.
Cât despre fetele fără Dumnezeu, sfatul meu este să le lași să fie duse de trendul lumii acesteia așa cum sunt duse de apă lemne, crăci și alte lucruri.
Iar dacă nu există posibilitățile materiale pentru a întemeia o familie, atunci să știi că tot de la Dumnezeu este și lucrul acesta. Porunca dată lui Adam și Evei "Creșteți, înmulțiți-vă și umpleți pământul!" nu mai este valabilă și astăzi în condiții în care pământul este suprapopulat. Toți mai mulți copii se nasc bolnavi. Și chiar dacă se nasc sănătoși ei se îmbolnăvesc mai repede pentru că se nasc cu o imunitate mai mică decât cea a părinților. Și fiecare generație se naște mai slabă decât generația anterioară: atât fizic cât și moral.
Nașterea de copii în aceste vremuri aproape că a devenit crimă împotriva umanității.
Dacă Adam și Eva nu ar fi fost înzestrați cu o sănătate de fier, demult ar fi dispărut rasa umană de pe pământ.
Pe de altă parte, femeia este creată de Dumnezeu cu dependență de bărbatul ei. Și sălbăticiunile caută un mascul care să se ofere siguranță. Nu este un păcat că și femeia caută acest lucru. O femeie de treabă așa cunm îți dorești tu este familistă. Și ea nu-și poate întemeia o familie pe nesiguranță. De aceea sunt și astăzi multe femei singure. Și este mai bine să fie singure, pentru că divorțurile și suferințele din familie sunt din pricina nesiguranței: atât financiare cât și a posibilității ca să fie înșelate.
Ca să ai încredere astăzi într-un om 100% este un lucru mare și foarte foarte rar. Și ca o astfel de încredere să și reziste pe viață, este și mai rar.
Măi, eu nu cred că oamenii fac ceva intenționat, e multă biologie în spate. Acum nu zic că nu ai puțină dreptate, unii oameni sunt mai superficiali și nu au standarde impuse de societate, dar nu majoritatea. Chestia asta se întâmplă și în lumea animalelor, am văzut acum un documentar despre lei de mare, și femela alege leul de mare cel mai puternic și cel mai cu statut. Așa e cam în toate speciile, femelele caută siguranță, pentru că au de crescut pui, au de întreținut o familie, spre deosebire de masculi, care biologic vorbind nu au instinctul ăsta.
Sa caute frate, multi s-au deșteptat. Când au 2-3 puradei nu mai caută ele siguranță ci direct provideri
Sau alea de pe ultimul deal ce bani sa le dai? Sa își cumpere un DEX poate.
Nu știu cum naibii da parca lucrurile sunt așa aranjate sa nu se cunoască un om bun cu un altul! Mereu unul cauzează probleme și neplăceri dintre cei 2! Oricum un om bun cu mult bun simt devine victima sigura într-o societate,mai ales a noastră! Că se călește cu timpul e altceva, da până atunci numai el știe prin câte trece! Daca mai apuca sa treacă că vad că în rândul copiilor cei ce primesc bullying se sinucid.
Știu că, caută că așa era din trib, tot așa au rămas da nu oferă nimic unele femei, absolut nimic! Unele mai sunt și mute și vor numai ele sa primească atentie, nu le dai caută pe altcineva. Da nu au dreptul să ceară ceva ce nici ele nu oferă. Caută ceva mai bun? Pai ele sunt bune? Unele nu le bag in aceeași oală pe toate.
Oarbă după ele că multe stau numai pe Tiktok și telegram, și în taină pe la bordeluri prin străinătate și când ajung in tara se dau doamne și vor respect.
Nu știu ce să zic, am mai avut și eu experiențe nașpa în care mă vedeam cu fete și după 2-3 săptămâni îmi spuneau că ne-am grăbit, că nu mai simte ce era în primele zile și că nu mă mai vrea, am povestit pe scurt, normal era o discuție de vreo 2-3 ore.
Nu am dat de fete materialiste sau cu caractere jegoase, asta pentru că sunt foarte selectiv. Deci nu am mentalitatea de "toate fetele sunt nașpa" sau "toată lumea are ceva cu mine", ci am căutat întotdeauna să învăț ceva din experiențele alea, și am învățat că dacă e să fie ceva este, daca nu, nu.
Acum fiecare învață altceva din viață, tu alegi ce vrei să înveți și ce vrei să transmiți mai departe.
În afară de ultima fază pe care mi-a făcut-o da, era o fată ok, avea și ambiție să ajungă departe, era și faină, era și inteligentă, era anul 1 sau 2 la litere română-chineză, deci teoretic acum e foarte posibil să mai dau de ea când vreau să traduc ceva din chineză.
Mersi. Și tu ești smart dar ai grijă cât te consumi pe frustrări și pe nedreptăți că e posibil să te ducă în jos. Cel mai bine analizează puțin situațiile și ia niște decizii raționale în detrimentul unor decizii emoționale. Gen o tipă mă înseală, e alegerea ei și e pierderea ei, eu merg mai departe. Fi mai puternic și vei avea de câștigat.
Foarte adevărat ce ai scris mai sus. Asta este viața domnule. Trebuie doar să avem răbdare, să fim uniți și să sperăm că poate se va schimba ceva. Aceasta este singura soluție.
Nu o sa fim niciodată uniți! Așa sunt eu mai expresiv,scriu ceea ce simt! Adevărul doare! La multi le spun in fața,rămân singur da mai bine decât cu falși!
Lista e kilometrica, da nu are rost sa adaug totul. Noi din prostie nu ne mai revenim. Nu o sa fim uniți, o sa ne dam in cap mereu, chiar si când o să murim de foame! Nici atunci nu ne trezim când e prea târziu. Am analizat totul fara sa fiu superficial, si am dreptate, nu 100% da am dreptate.
Da nu mă refer doar la femei, ci în general. Noi ce suntem oameni buni o sa suferim mereu din cauza mizerilor. De mult timp nu mai se apreciază un om valoros, cu valori morale. De fapt nimeni nu mai apreciază pe nimeni într-un mod autentic, ci mimează ca sa fie acceptați într-un grup.
Lumea este rea și ca să putem să o schimbăm trebuie să facem ceva cumva astfel încât să ne meargă bine. Sunt unii oameni care abia așteaptă să greșești un cuvânt ca să îți dea peste nas. Ei la asta sunt atenți, nu la ce este important. Nouă ne trebuie fapte nu vorbe.
Mie unul îmi spunea că am o pata pe blug și de abia se vedea. Îți dai seama cât a căutat acel mic defect insignifiant ce se datora gătitului.
Poate avea lupă la el și aștepta să o folosească. De asemenea ar mai trebui să fim și mai omenoști și mai politicoși unul cu celălalt.
Rar vezi un tigan omenos
Pe aici pe site este cineva AndreiAdrian care își creează mereu cate un cont și are nevoie de susținere morală. Și foarte rar mai găsești pe cineva care să te susțină.
Își pierde contul de își face altul? Pai săracul poate nu primește de la cine ar fi fost normal să primească, mă refer de la familia lui. Așa e familia în zilele noastre daca te vede la pământ nu da 2 lei pe tine, te marginalizează in loc sa te susțină.
Oricine ai fi trebuie să ne înțelegem unul pe celalalt.
Îl blochează domnul sau doamna administrator, sau cine se ocupă cu așa ceva.
În legătură cu familia așa este, nu prea ai ce să faci. Ești mai mult la mila Domnului.
Da da știu cred că cine. Poate face spamm și încalcă regulile comunității
Mă bucur că mai sunt oameni așa pe aici. Oricine își poate pierde destul de ușor contul in orice moment.
Eu am prins o rezistență la oameni ca Andrei și dacă tot o am, am zis să fac cumva ceva să gândească mai pozitiv și să se vindece. Este greu, dar totuși și el este om. Ajută și vei fi ajutat.
Eu l-am determinat pe unul cu autism de aici sa meargă la școală ( așa zicea el) da pe vremea aia dădeam răspunsuri foarte bune, eram foarte ok ca om! Acum vad că ofer răspunsuri mediocre, parca nu mai sunt eu. Puteam sa agat pe TPU o fata foarte ușor, acum nici nu mai știu să abordez!
Da nu are legătură că sunt eu sensibil de la anxietate sau frustrat! Ideile mele reflecta realitatea contemporana. Că sunt negativist știu, aici e o problema ce trebuie rezolvata. Da in ansamblu am dreptate despre relațiile moderne și oameni.
Da ai dreptate, dar trebuie să fii optimist în orice moment indiferent de situație.![]()
Fiecare om are un destin. Contează și să crezi în Dumnezeu, să te rogi Lui și mai departe totul vine de la sine.
Este extrem de simplu.
E greu sa fii optimist într-o lume unde nu mai ei contează și cu restul șterge pe jos. Lumea s-a abătut complet de la natura, și-au pierdut orice firimitura de umanitate. Nu mai prea vezi oameni cu sentimente ci roboti pe pilot automat în conduita lor. Efectul de turma la noi e omniprezent,rar vezi pe cineva sa aibă curajul sa fie diferit și asumat. Toți sunt șmecheri și bogați și semi-zei, și intelectuali, nu mai vezi oameni simpli, umili, decât în citate.
Da trebuie sa fim optimiști orice ar fi! Au trăite alte generații și ciuma și au murit pe capete de foame
Ce este extrem de simplu? La noi la depresivii cronici nu mai e nimic simplu
Chimia creierului nu ne permite sa fim optimiști și situația. Știu și eu că trebuie! Da situația deocamdată nu permite
Multi suntem așa ca Andrei da puțini au curaj sa își afișeze vulnerabilitatea
Lasă trecutul în urmă și privește spre viitor. Este foarte important să ai și curaj. Sunt foarte multe lucruri de spus și de făcut. Totul are legătură cu cine ne conduce. Cu Dan și Bolojan. Stai să vezi ce vor aparea și unii care îți vor spune ca ești aurist, putinist sau cine știe ce mai visează ei.
Fiecare om are nebuniile lui. Cine mai este 100% complet sănătos în ziua de astăzi? Fie că este vorba de medici, polițiști, președinți etc. Se apropie 2026. Probabil in 2030 va fi si mai rău. Oamenii vor fi din ce în ce mai răi. Sau cine știe să sperăm că nu va fi ca în filmul Terminator.
Cu Bolojan soarta ne e pecetluita
Păcat de România noastră. Într-un fel este amuzant, dar o să ne îngroape dacă nu ne trezim cu toții.
De când l-am omorât pe Ceaușescu de atunci a fost un păcat, care nu o sa mai fie iertat. E pierdut România, suntem un caz pierdut.
Parcă ne-a blestemat Dumnezeu de atunci până acum. Lasă că va veni sigur cineva mult mai bun decât Ceaușescu. Și încă ceva unele lucruri nu ar trebui spuse, ci să rămână secret. Bine domnule mi-a părut bine că am discutat. Îți urez de pe acum La mulți ani pentru 2026. Ca să fiu primul. O zi bună și multă sănătate să îți dea Dumnezeu!
Și ție și celor dragi. Ești un user smart.
Respect!
Te înțeleg. Într-un fel te asemeni cu mine. Hai să fim mai optimiști. La un moment dat trebuie să se schimbe ceva și abia atunci vom trăi în pace. Este drum lung până acolo.