| 9PM a întrebat:

Acum 2 zile cred că am dat failed la o invitație pe Telegram,mai exact un cuplu dintre care un medic și o banchera ce avea fantezie ca un tip sa ii pompeze soția. Eu fiind mai reticent,am refuzat! Sunt genul de om ce crede greu in baliverne,da nu cred că era cazul că mulți deși îi vedeți voi oameni normali sunt damblagiti la mansarda! Acolo se cam practica așa ceva! Mie cum îmi place mult sexul cu femeile mi greu a sa refuz așa ceva,dar am refuzat având niste probleme cu banii! Nu era cazul de bani in cazul de față,sa plătesc! Era moca.
Omul s-a simțit puțin jenat că l-am refuzat și a șters toata conversația! Zicea că mereu oamenii educați si cu bun simt refuza astfel de cereri. Mi-a zis că: " nu știi ce pierzi"
Îl cam cred că mi-a trimis poza cu femeia lui și era bunăciune! Eu oricum am probleme cu anxietatea, nu e așa de ușor să mă văd cu unii și să îi pompez femeia!
Voi cum ați fi procedat? Ce se poate întâmpla dacă accept așa ceva și îi bulesc femeia partenerului, a soțului? Eu deja mă gândeam că poate ăștia caută fraieri sa le facă cheie! Mai întâi te lasă să îi pompezi femeia apoi te are la mana, te șantajează sau îți face vreo nevrută de te nenorocește pe viață!
Voi ce ați face? Merita să riști așa ceva? Eu nu as avea o problema daca asta e fantezia, dar daca înscenează ei ceva?

2 răspunsuri:
| Wukong a răspuns:

Asta pare o intrebare Sci-Fi, sigur nu e troll?

| 9PM explică (pentru Wukong):

Nu sunt troll man, sunt un tip imprevizibil! Sunt de departe printre cei mai serioși useri. Eu cred că toate problemele mi le-am expus aici. Nu mă ascund de nimeni și de mine cum fac alții, sunt autentic.
Da chiar așa a fost, da eu cum am acum probleme cu banii am refuzat! De regulă ma risc nu dau înapoi.