| MenCool a întrebat:

Am 11 ani... incerc sa ma apropri de o fata de 10, insa mai am inca un "adversar"... cum ar trebui sa procedez? Ps:seriozitate va rog

10 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Cum puteti fratilor sa ii spuneti unui baiat de 11 ani, sa o scoata in oras, la suc, sau sa ii ia cadouri? la varsta asta se poate rezolva doar prin comunicare. spune-i asta.eu fiind mai mare vad asta ca la grupa mica, tu incerci sa o impresionezi, dar ea il alege pe celalalt ca are lego straight face. whatever, ar trebui sa mai astepti pentru a. ti face o prietena, mai bine este sa te bucuri de copilarie pentru ca dupa aceea o sa. ti para rau.

| BetterThanDrugs a răspuns:

Pai vorbeste cu ea, incearca sa o tragi putin de limba.adk sa o intrebi daca il place pe acel baiaiat.
Iar daca o sa zica nu. Cel mai bine ar fi sa ii spui ca o placi
si asa vei afla si parerea eihappyCel putin mie asa mi'ar placea sa aflu c un baiat ma place
Cred ca esti cea mai buna solutiehappy

Baftaa:X
Fundaa?batting eyelashes

| νєησм a răspuns:

@CRISU nu e prea mic daca vrei sa stii u mai bine prietena se face de cand te indragostesti nici odata nu esti mic deci mai bine cred ca ar trebui sa taci.

| OzVrajitorul a răspuns:

Cate problema ai, pfff, pai spune-i fetei ca o placi scurt si la obiect.

| Tinusikk a răspuns:

Eu cred ca esti inca prea mic pentru a te apropia de o fata. dar in schimb puteti fi doar prieteni.si fiind prieteni voi veti apropia mai mult si totul va fi bine succese.

fUnDa.***

| Soryn14 a răspuns:

Bate-l pe adversar si gata

| Em0k1dCraiova a răspuns:

Si eu am 11 ani sunt in aceeasi situatie deci fii atent primul lucru este sa stai langa ea sa vb mai mult timp cu ea (zic sa vb cu ea ca sa nu poata sa vb cu" dusmanul tau ") sa procedezi asa 6 zile apoi scoate-o la un suc big grin MIE mi-a mers :X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Simplu il bati pe adversar si il scoti din peisaj asa va ramane fata numai pentru tinelaughing

| nononono1111111111 a răspuns:

Si eu sunt cam de aceiasi varsta si sunt fata s-ar putea sa te ajut...
Pai i-ai adresa de mess si zi-i ca o placi (se va topi) trimite emoticoane si din astea si intreab-o daca te place si ea! Daca da continua cu vorbitul frumos emoticoane etc si poate iesiti cu rolele ( la primavara) sau cu patinele.Si pe ala lasa-l in pace ca daca ii furi inima n-are cum sa i-o mai ia!tongue.Depinde de cat timp va stiti ca daca va stiti de mult s-ar putea sa te placa si ea!

| PerversaDePeTarguOcna a răspuns:

O faceti in 3
toata lumea-i fericita!