Da, e un subiect delicat!
Adevarul e ca sunt extrem de multe personaje pe acolo care is mai dubioase. Am avut si eu o experienta si domnisorica spunea ca are niste BTS-uri dar nu stie care. Pe aceste site-uri "cresc" astfel de pasari care vor doar sa se razbune pe barbati sau sa isi verse frustrarile pe specia numita "barbati".
Recomandarea mea este sa lasi astfel de site-uri deoparte si sa incerci sa cunosti pe cineva fata in fata - ducandu-te de exemplu la un curs de dans. A doua varianta sunt agentiile matrimoniale care sunt oricum mai sigure decat netul. Iti dau 2 mai sigure: Venera Agency ori Concordia.
Renunta la varianta cu netul ca e paguboasa. Iti dau toate sfaturile astea pentru ca sunt trecut prin niste situatii. Sunt barbat in toata firea si nu pustan de pe site.
Cat despre asta... Dumnezeu stie. Daca nu ti-o produs niste pagube las-o, uit-o, schimba numarul de telefon orice de care s-ar putea agata sa dea de tine. E ok sa te pui in garda si sa ai puterea sa recunosti ca ai gresit. Oricine greseste, important este sa invatam din asta.
Daca ti-o produs pagube ar trebui [in cazul in care ai o copie de pe buletinul ei, ori de pe certificatul de nastere] sa te duci la politie si sa dai o declaratie ca ai fost inselat. Te va intreba daca vrei sa te constitui in parte civila in cazul unui proces si astepti. Cat? Dracu' stie! Bafta omule si ganduri bune ca-s sarbatorile! Roaga-te la biserica la Dumnezeu sa iti lumineze mintea sa stii cum sa actionezi.
Nu mi se pare normal sa dai astfel de detalii pe un forum. E si vina dtale, ca ti-ai cautat iubite pe internet. Femeile de pe site-urile de matrimoniale sunt destul de dubioase. Multe si-au facut o profesie din a agata barbati, in scopul de a obtine diverse beneficii materiale.
E destul de ciudata situatia, si totusi te felicit ca ai reusit sa o finalizezi fara probleme majore. Dar ce te tine sa faci o reclamatie la politie? Zic si eu numai.
Mult noroc!
Pai tu nu vezi ca are numai prostituate la friends pe facebook...la ce te-ai fi asteptat. curios e cum eu mi-am dat seama in doua minute iar tu ai stat cat ai stat cu ea.
Mie una mi-a furat o poza de pe Facebook si si-a insusit-o ca poza de profil pe elmaz.Se intituleaza Nadia Andreea, 33 ani Timisoara.Nu stiu cine este si nici motivul pentru care a facut asta, dar am de gand de nu sterge pozele mele de acolo sa o actionez in justitie.
UnAltVirginTristȘiDisperat întreabă: