| jaqtoo a întrebat:

Sunt singurul care a ajuns la concluzia că femeile nu mai merită atenție pentru că ele se gândesc doar că bărbatul perfect trebuie să aibă bani cât o bancă, mașini, vile și să fie pe coperta de PlayBoy la cât de frumos este, pentru că altfel nu se uită la noi? Alt aspect că încercă să pozeze pe jumate goale pe rețele tot pentru bani... și că până și cele grase și urâte au ajuns să aibă aceste dorințe? Eu unul am ajuns să stau departe de social media și să nu mai mă uit la televizor și să stau cât mai mult concentrat pe muncă, pentru că m-am săturat să mai văd aceste scursuri, în realitate cam aceeași poveste când aud că una începe să îmi povestească ce are unul pe care l-a văzut pe una din rețele sau de ce prostie a văzut la televizor încerc să mă îndepărtez de ea, pentru mine ăsta este un redflag. Altceva care mă enervează este faptul că ele încearcă să facă doar ce este la "modă", nu să gândească dacă este bine ce fac sau nu și că nu acceptă niciun reproș dacă au greșit, o iau personal ca și cum doar părerea lor contează, ca și cum cu noi ele își permit orice și dacă nu li se îndeplinesc dorințele fug la altul. Înainte, chestiile astea m-au făcut să fiu depresiv, eram trist că nu am o iubită, dar acum efectiv mă doare în cot și nu mai îmi pasă că voi muri singur sau nu că din ce văd nu am cu cine.

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Totul se întâmplă în conformitate cu teoria evoluției, cei mai buni cu gene bune au succes in supraviețuire și în reproducere, dacă înainte 1\4 se reproducea îți dai seama azi? Eu acum vb de strămoși nostri, sa fie mulțumiți că măcar pentru banii ne doresc că dacă ar fi selecție sexuală doar 10% dintre bărbați făceau sex, fii realist

| jaqtoo explică (pentru RAY):

Se va ajunge şi acolo în ritmul ăsta, nu suntem departe. Având în vedere că doar 20% dintre bărbați sunt frumoşi, în adevăratul sens al cuvântului.

| RAY a răspuns (pentru jaqtoo):

Prezisez faptul că există escorte și la cimpanzei,masculi au amante și le da banane de exemplu, apropo maimutele nu sunt vegane ele consuma miere și vânează câteodată, eu nu înțeleg cum naiba din genul homo care era divizat în mai multe sub specii doar homo sapiens a supraviețuit, era o șansă extrem de mica, acum 25000 de ani cică eram doar un grup de câteva mii de persoane, acum 10000 de ani alt eveniment castratoval, eruperea unor vulcani maro, plus cate cutremure

| RAY a răspuns (pentru RAY):

Mari

| jaqtoo explică (pentru RAY):

Înseamnă că noi în loc să evoluăm, ajungem ca animalele adică doar masculul puternic să aibă de câștigat și restul să rămână singuri pe veci, în situația noastră, noi avem de vânat banul, doar că mai depinde și fiecare cum arată. Că eu asta înțeleg.

58 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Asta e planul. Sforarii nu mai au loc de noi pe planeta, cica am fi prea multi si aplica o multime de tactici pentru a ne mai rari. Una dintre ele, este propagarea feminismului fanatic si injosirea si umilirea barbatului, crearea unei prapastii si a unui conflict intre sexe. Ele sunt indoctrinate sa creada ca li se cuvine si luna de pe cer, astfel incat putini barbati sa le poata intra in gratii. De asemenea sunt invatate ca e cool sa se pupe si sa se linga intre ele si ca nu mai au nevoie de barbati. Rezultatul? Exact ce vor ei, sa scada numarul oamenilor care procreaza.

| jaqtoo explică (pentru wildthing):

Cine sunt sforarii mai exact?

| jaqtoo explică (pentru wildthing):

Să știi că chestia asta cam este la modă din ce am văzut că să fie lesbiancă, nu că aș avea o problemă cu asta neapărat, fiecarea face ce vrea cu corpului lui/ei, dar să devină așa pe baza argumentului că toți bărbații sunt niște porci, nesimțiți sau să că nu au stat la botul lor zi și noapte când de fapt ele nu au știut să se comporte cum trebuie cu ei și și-au bătut joc, asta mi se pare deja josnic.

| wildthing a răspuns (pentru jaqtoo):

Cine sunt sforarii? De unde sa stiu eu? Nu m-au invitat niciodata sa joc table cu ei.
Si da, evident ca e la moda a fi lesbiana, pentru ca se promoveaza peste tot fenomenul...si nici noi barbatii in general nu ne suparam. Adica, e misto si excitant sa vezi doua femei frumoase care se ling, nu? Problema este ca nu suntem capabili sa vedem mai departe de asta, nu suntem capabili sa ne dam seama de consecintele pe termen lung si anume, crearea unui dezechilibru in societate, pentru ca din ce in ce mai multi barbati vor ramane fara femei.

| jaqtoo explică (pentru wildthing):

După ce că natalitatea este în scădere dramatic, mai se și promovează asemenea lucruri îngrozitoare. Pe ele evident că nu le interesează de noi, ce să se mai gândească că vor crea un dezechilibru, lasă că trebuie să facă ce le dictează "moda".

| jaqtoo explică (pentru jaqtoo):

Chiar nu pricep de ce ele vor totul pe tavă când toate aceste lucruri se poate face împreună, susținându-ne?

| Violleta2022 a răspuns:

Asta este doar o mentalitate misoginista!

| jaqtoo explică (pentru Violleta2022):

O fi, dar că femeile nu ştiu să se comporte şi că au doar dorințe astronomice, cum este? Că le-au prostit rețelele la ce ele văd acolo.

| Violleta2022 a răspuns (pentru jaqtoo):

Asta-i doar o generalizare prosteasca, pornita din ura catre femei.

| jaqtoo explică (pentru Violleta2022):

Răspunul meu nu este eronat, să te uiți câte femei sunt pe ig, Facebook să vezi cum pozează şi asta are efect şi în viața reală. Pentru că până şi cele grase şi urâte sunt căutate deoarece unii nici nu mai încearcă să vorbească cu fete cu adevărat frumoase din cauza figurilor pe care le au şi pentru că le caută toată lumea, dar mai contează cât de gros are portofelul, cât de populară este persoana respectivă şi dacă este frumos de apare şi în reviste.

| Violleta2022 a răspuns (pentru jaqtoo):

Nu te mai uita pe site-urile de socializare, uita-te in iata reala, acolo unde sunt fete reale, si cu respect si bun simt incearca sa le vorbesti, ca de vocabularul si comportamnetul tau, depinde raspunsul lor.
Si mai lasa dracu portofelu in pace, ca taica-tu nu a fost vreun bogatas si totusi a atras-o pe maica-ta, asa cum a fost.
Mai coboara-te pe pamant si intelege, ca la sfaristul zilei nu conteaza banii si masina, ca nu alea te fac om, ci sufletul, inteligenta, bunul simt, educatia, compatibilitatea, cinstea, loialitatea samd.

| jaqtoo explică (pentru Violleta2022):

Erau alte vremuri când tata şi mama au ales să fie împreună, din păcate nu se mai întorc... Părerea mea este că rețele au efect şi în viața reală, de aceea le-am menționat, cu cât este mai căutată fată cu atât ii se urcă la cap că cine ştie ce fotomodel este. Ba contează că foamea ne poate afecta pe toți, cu bani ne putem îndeplini toate dorințele.

| Violleta2022 a răspuns (pentru jaqtoo):

Retelele online NU sunt niciodata recomandate, fiindca acolo nu gasesti decat minciuni, pierdere de vreme, smecherie, golaneala, scam ascuns si tot ce este mai rau in societate, care se ascund in spatele unui ecran sa minta si sa-ti spuna cum nu sunt in realitate.

Nu, cu bani nu-ti poti indeplini toate dorintele, fiindca banii NU pot cumpara sanatte si nici fericire, dar tu esti prea mic si prea usor influentabilid e ce vezi pe la colt de strada, ca sa ai macar cunostnte de viata si sa stii ce se intampla cu adevarat, in viata reala a oamenilor.

| J0B0MAT a răspuns:

Nu, așa este.Nu te mai gândi la ele, orientează-te către bărbați sau singur pe viață.

| jaqtoo explică (pentru J0B0MAT):

Evident că aleg să rămân singur pe viață, pentru că m-am săturat de figurile lor.

| J0B0MAT a răspuns (pentru jaqtoo):

Foarte bine.Fiecare trebuie să aleagă ce consideră mai bine pentru el.

| jaqtoo explică (pentru J0B0MAT):

Foarte corect.

| Hyperion7 a răspuns:

Depinde și câți ani ai, daca ești încă adolescent, e normal sa tragi concluzii pripite.

| jaqtoo explică (pentru Hyperion7):

Chiar sunt în apropriere de 30 de ani, cam am trecut de perioada aceea și pare că femeile tot la fel gândesc indiferent de vârstă.

| Hyperion7 a răspuns (pentru jaqtoo):

Multi înainte!
Uite, am citit ce ai scris tu pe la ceilalți, concluzia la care am ajuns eu e că nu femeile din viața ta au o problema, ci tu ai una.
Nu vreau sa jignesc sau sa ofensez pe cineva însă ce pot sa îți spun e că dacă tu te subestimezi, ceilalți nu te vor ridica in slăvi.Si nu,nu e vorba de interes.
Pur și simplu ești ceea ce gândești,ce faci și așa mai departe,și nu o zic eu,ci psihologii.
Înțeleg că ai anumite complexe și că da,ca bărbat ai multe neșanse,daca le pot numi așa, pentru că tu trebuie sa fii pilonul femeii,sa fii protectorul ei și așa mai departe,dar hai sa privim dincolo de gândirea că "toate sunt la fel" pentru că nu ajungem nicăieri.
Chiar tu ai zis prin comentarii că ai dat de o fata care te-a iubit sincer,ceea ce rezultă că nu toate sunt la fel,ci atragi tu femeile superficiale pentru că ești superficial.
Și n-o zic sa te jignesc,dar încearcă să lucrezi la modul cum te vezi tu,te vezi plinuț,fă mișcare,simți că nu ești suficient de bogat,lucrează undeva unde primești mai mult.
Decât să te focalizezi pe cât de multe vor femeile și așa,mai bine rezolva ce ai tu "stricat" in tine,renunța la comparații cu alții,renunța la a mai fi pe plac celorlalți,fii pe placul tau.Tu te placi când te uiți în oglindă? Ce vezi? Vezi cumva un ratat? Daca da, atunci și ceilalți asta vor vedea.
Cu cât tu ești mai împăcat cu tine, cu atât lumea va fi mai împăcat cu tine.
Știi, poate că te-ar ajuta daca am discuta mai multe în privat, acum na, daca vrei și tu big grin

| jaqtoo explică (pentru Hyperion7):

Mulțumesc la fel, putem vorbi în privat, nu este o problemă, nu mă deranjează. Nu sunt plinuț, chiar sunt ok pentru înălțimea la kg mele și tocmai pentru că sunt așa, să îți povestesc și o întâmplare cu o colegă de la vechiul meu loc de muncă care a spus că ea nu ar vedea să aibă o relație cu mine, eu neavând intenția de a avea așa ceva cu ea, tipa chiar mi se pare că nu s-ar potrivi cu mine pentru că are o gândire foarte ciudată și destul de răspândită din ce am văzut, cum că eu trebuie să fiu înalt cât prăjină și cu creier puțin, și că de ea dacă s-ar lua cineva de ea că să fiu în stare să îl bat pe acel om... dar unde suntem în epoca de piatră, să ne bătem cu bețe și pietre? Cu o asemenea femeie nu mi-aș dori să am o relație în veci! Că nu sunt eu avocatul ei sau să iși creeze ea probleme în speranța că eu le rezolv, că eu nu mai fac așa ceva, am fost destul luat de prost. Legat de bani, chiar sunt mulțumit aici, nu aș schimba locul de muncă doar că vrea una cu ifose să plec de acolo, nu mai bine pleacă ea din viața mea? Da, sunt superficial, înainte cam mă uitam la sufletul fetelor, nu neapărat la cum arată, dar acum s-au cam schimbat treburile, am mai crescut și nu mai mă uit la orice târâtură. Eu chiar nu văd un ratat în oglindă, ci problema este că ele au niște așteptări să le vină totul pe bandă și să totul numai roz.

| jaqtoo explică (pentru Hyperion7):

Și legat de fata aceea, păi cum ea a putut și a ieșit ceva frumos între noi și restul nu îmi dau nicio șansă, de atunci eu nu am mai întâlnit pe nimeni ca ea, culmea cum se întâmplă așa ceva?

| LordCristobal a răspuns:

Din pacate asa sunt multe fete din Romania.
Dar tu nu trebuie sa fii deprimat din cauza lor pentru ca nu merita sa iti strici starea de bine din cauza fetelor.

| jaqtoo explică (pentru LordCristobal):

Nu îmi este stricată chiar deloc, prefer să stau cât mai departe că nu am cu cine, am ajuns la concluzia că fără bani în portofel sau să fiu vreo frumusețe rară, cum nu am niciuna, nici alta, nu cred că am vreo şansă şi nu mai stau să mă gândesc.

| jaqtoo explică (pentru LordCristobal):

Până la urmă am pus întrebarea asta să văd câți au ajuns la concluzia asta, nu că aș fi eu deprimat, cum am spus pot să mor și singur că nu mai îmi pasă și nici nu mai mă uit la orice terminată.

| iulia0514 a răspuns:

Încearcă în tabăra adversară Dacă femeile nu mai merităwinking

| jaqtoo explică (pentru iulia0514):

Au fost multe femei care mi-au spus că să mă dau pe băieți, dar 100% gândesc că ele spun asta că sunt urât şi că nu au nimic de câştig, că doar interesul poartă fesul din ce observ.

| iulia0514 a răspuns (pentru jaqtoo):

Dacă tu singurel te subevaluezi nu poți aștepta ca celelalte persoane sa facă contrariul

| jaqtoo explică (pentru iulia0514):

Înseamnă că nu mai există empatie, pe care nici eu nu o mai am, că nu mai îmi convine ele să facă ce vor şi eu să pic de fraier.

| iulia0514 a răspuns (pentru jaqtoo):

Din câte observ eu îți plângi singur de mila și niciodată nu ești mulțumit!

| jaqtoo explică (pentru iulia0514):

Normal că nu sunt, de ce aș fi? În condițiile în care eu nu mai sunt cățelușul lor, mă comport decent, pare că decât dacă am ceva de care să profite ele, mă bagă în seamă, chiar par deranjate că încerc să vorbesc cu ele, doar vorbind fără să le propun nimic altceva.

| iulia0514 a răspuns (pentru jaqtoo):

Problema ești nu acele femei dacă tu singur nu te consideri demn de atenția lor e normal sa nu te bage în seama

| jaqtoo explică (pentru iulia0514):

Nu e adevărat, de fapt contează dacă intru în standardele lor și din ce văd doar banul și frumusețea funcționează, altfel pot să mă arunc în cap, să fac tot felul de lucruri, e degeaba. Eu mă consider demn de oricine, dar na...

| DeMicUnCălător a răspuns:

Când te enervează ceva. Problema ești tu si nervi tăi,

Nu toate fetele vor băieți cu bani și vile, la fel cum nici toți băieții nu vor fata perfect de frumoasă și devreme acasă

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Satană ✝️ lasă oamenii în pace satană ✝️

Ești un frustrat misgosin obsedat sexual lasă oamenii în pace satană ✝️ ce treabă ai tu ce îmbracă o femei o fată? ce treabă ai tu ce postează o femei o fată pe pagina ei de Facebook sau ig? ce treabă ai tu cu viața unei femei? Care este problema satană?✝️ Încerci să-i frustrezi pe oamenii și săi îmbolnăvești sexuala satană ✝️

| Miruna333 a răspuns:

Bărbatul perfect trebuie să aibă bani cât o bancă, mașini, vile și să fie pe coperta de PlayBoy la cât de frumos este, pentru că altfel nu se uită la noi?
Astea sunt frustrarile tale, sunt atatia care nu sunt plini de bani, n-au nici macar o masina, casa n-au, nici pe copertile revistelor nu sunt, si tot au iubita. De obicei judecam pe altii cand nu ne place ceva la noi.
Asa ca lasa generalizarile. Iar ce fac alte persoane pentru bani, este fix treaba lor, asta nu are vreo treaba cu tine.
Multe lume ia totul personal, iarasi, are de a face cu ei si cu frustratile lor, ceea ce nu este ok, de exemplu si acest raspuns il poti lua personal si sa sari la atac. La partea cu dorintele, nu este normal? Daca cineva nu iti ofera ce vrei, fugi, ca se mai gasesc barbati. Cate femei accepta sa stea cu niste putori care nu ridica un deget in relatie, numai ele stiu. Asa ca foarte bine ca nu se complac in situatii de genul, isi cunosc propria valoare si vor mai mult. Cu asa mentalitate, e probabil sa mori singur, dar, daca lasi putin judecatul, ar putea sa ai o sansa la fericire happy

| jaqtoo explică (pentru Miruna333):

Cum se face că doar o singură fată cu care am fost împreună nu s-a gândit la lucruri materiale şi cu care am avut cea mai lungă relație, a putut să stea lângă mine? Că mare parte în rest mă văd doar ca un ratat, urât cu spume, cu toate că nu sunt puturos, muncesc, dar se pare că eu trebuie să fiu plin de bani, case, maşini. Stai aşa, alta este să ai nişte dorințe normale, alta este să stai doar în vârful patului şi să aştepți să vin prințul cu calul alb, pardon, BMW-ul alb, în zile noastre. Ce îşi doresc femeile este ceva ce nu se poate realiza doar dacă sunt eu cine ştie ce celebritate sau să fi spart o bancă, dintr-un salariu cinstit ( fără combinații) nu ai cum să realizezi aşa ceva şi chiar nu pricep de ce trebuie să se ajungă aici, doar pentru că femeile visează lucruri astronomice? Că tot ai vorbit de judecat, sunt foarte puține care au încercat să mă cunoască cu adevărat, că na viața trebuie trăită doar din impresii din ce observ, după mintea lor. Şi da, fata aia a fost singura care simt că ea chiar a ținut la mine şi că nu merită să îi reproşez nimic, în rest doar fițe, figuri şi gândeşte-te că eu acum câteva luni am fost cu una care visa să îi aduc de mâncare la cămin, ea neavând loc de muncă şi fără ofere măcar puțin respect, îi spuneam ce nu îi convenea, gata sărea cu gura, nu spun că eu fac cele mai interesante lucruri, dar eu tot timpul am stat să o ascult ce îmi spune, fie că mi-a convenit sau nu.

| jaqtoo explică (pentru jaqtoo):

Până la urmă bine că am scăpat de ea, la inițiativa ei, după i-am spus că vreau să o blochez peste tot, pentru că nu o consider o persoană cu care să am un viitor şi cam cred asta despre oricare fată în momentul ăsta la ce văd în jurul meu. Ştii ce s-a întâmplat? M-a blocat în câteva secunde, ea! Nu eu, ea! La cum s-a comportat cu mine şi ce am făcut pentru ea, tot ea să facă aşa ceva. Deci, conclusion?

| jaqtoo explică (pentru Miruna333):

Fericirea mea nu mai constă în faptul că să car pe una cu mine degeaba, exclus așa ceva. Doar dacă îmi va dovedi că merită, altfel drum bun și cale bătută, eu nu mai mă rog de nimeni, am destule pe cap și de drame din nimicuri sunt sătul. Cum am spus nu îmi pasă dacă voi muri singur, pe mine doar dacă o duc eu bine mă interesează și atât, cum ele m-au tratat de nici nu existam, trebuie să se mai întoarcă și roata.

Răspuns utilizator avertizat
| Robert2526 a răspuns:

Hahaha vechea problema ca femeile vor doar bani si barbati frumosi. pai ce ai vrea sa doreasca, sarantoci frustrati si urati? Tu te uiti la alea grase si prostanace? Poti sa vezi in sufletul lor si sa le iubesti? Fiecare cauta ce isi dorestehappy Esti doar frustrat tu, in rest fetele sunt ok cum sunt. Sunt ele vinovate ca probabil nu stii sa te comporti cu o femeie?

Am o groaza de tipe care ma abordeaza si nici nu sunt mare frumusete, nici bani nu am, nici macar nu imi plac femeile. happy

| jaqtoo explică (pentru Robert2526):

Normal că sunt vinovate, toate figurile și fițele astea se adună la un moment dat, chiar așa tu ai impresia că eu stau la cheremul lor? Tu cred că mă trollezi, nu am întâlnit femeie să mă abordeze așa de capul ei fără să vrea ceva, tot timpul am cam început eu conversația și chiar păreau deranjante că vorbesc cu ele, doar vorbind, gândește-te dacă le-aș fi propus să ieșim la un suc ce circ ar fi ieșit. Eu am încercat și cu tipe cu starndarde mai joase, dar se pare că au aceeași gândire și regret că am făcut-o, era mai bine să îmi văd de treburile mele cum o fac acum. La întrebarea "pai ce ai vrea sa doreasca, sarantoci frustrati si urati?" Ei de ce să nu aibe nici o șansă? Tu din întrebarea asta tu îmi confirmi când e vorba de bani și statut, se uită de decență, de ce are acel om în suflet, indiferent că e bărbat sau femeie.

| jaqtoo explică (pentru Robert2526):

Să citești ce am răspuns la Miruna333 ca să îți dai seama mai exact ce se petrece.

| jaqtoo explică (pentru Robert2526):

Nici nu ai pierdut nimic, bine că nu îți plac.

| jaqtoo explică (pentru Robert2526):

M-am mai gânidit la o chestie, probabil doar vorbesc cu tine de plictiseală dacă spui că nu ai bani și nici nu ești mare frumusețe, ceea ce cam este egal cu 0.

| Robert2526 a răspuns (pentru jaqtoo):

Fiecare dintre noi vrea ce e mai bun nu? De ce ar fi obligate fetele sa ofere sanse cuiva de care nu le place?laughing

| Robert2526 a răspuns (pentru jaqtoo):

Nu vorbesc cu mine de plictiseala, te asigur. Dar trebuie sa stii sa discuti cu ele frate, sa ai incredere in tine macar

| jaqtoo explică (pentru Robert2526):

Tocmai aia e problema când majoritatea discută doar ce văd despre ce văd pe net, eu ce să zic. cum eu sunt paralel şi nu am timp de prostii de genul, problema nu este că nu am încredere în mine ci faptul că ele vorbesc doar lucruri de care pe mine unul nu mă interesează şi mai mi se par şi plictisitoare, cum am spus eu de astfel de tipe mă feresc, faza este că toate cam sunt aşa trăiesc doar în lumea imaginară de pe TikTok, de exemplu.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Robert2526):

Într-adevăr, figurile lor m-au schimbat extrem de mult să nu mai fiu aşa empatic şi să îmi doresc ce cred că merit cu adevărat, acum că asta este cam este imposibil să se îndeplinească, mai rămân sigur până se întâmplă dau dacă nu mor singur şi gata că de pierdut oricum nu am ce.

| jaqtoo explică (pentru Robert2526):

Într-adevăr, figurile lor m-au schimbat extrem de mult să nu mai fiu aşa empatic şi să îmi doresc ce cred că merit cu adevărat, acum că asta este cam este imposibil să se îndeplinească, mai bine rămân singur până se întâmplă sau dacă nu mor singur şi gata că de pierdut oricum nu am ce. Cum ele îşi permit să zică nu când au chef pot şi eu să fac asta că vrea belengherul meu.

Răspuns utilizator avertizat
| jaqtoo explică (pentru anonim_4396):

De ce doar ai copiat răspunsul meu?

| Alfheimr a răspuns:

Citeste eseul lu schopenhauer on women

| Andrewwww a răspuns:

Lasa man... ca si uratii se iubesc laughing)