| cristinabab a întrebat:

Am cunoscut un baiat foarte frumos doar ca el este pocait. L-am mintit ca si eu sunt ca stiu ca genul asta de oameni vorbesc doar cu ai lor dar nu reusesc sa obtin prea multe de la el. Eu nu as sta pe termen lung cu unul pocait dar as vrea sa obtin pe parte sexuala ceva apoi sa il las. Cum pot aborda un pocait ca sa obtin ceva sexual? ce conceptii au ei despre asta? ma refer ca baiat, ei considera ca trebuie sa faca doar dupa casatorie sau pot face si inainte? stiu ca la fete asa este dar la baieti? Nu pot sa il intreb pe el ca el stie ca si eu sunt pocaita si cuminte

Multumesc

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Prima fata care am iubit-o era penticostala eu ateu, ne intelegeam bine ca prieteni desi conversatile cu ei sunt doar despre biblie ceea ce cunoasteam si eu si atunci, dar sunt bariere mari cand stai cu cineva pocait, eu spun sa fii sincera cu el si sa ii spui adevarul dar el nu are voie sa faca sex pana la casatorie, acum depinde si de cat de credincios e omul

34 răspunsuri:
| cristinabab explică (pentru ania):

Se poate sa te pocaiesti oricand?

| ania a răspuns (pentru cristinabab):

Sigur ca da. Biblia spunebig grinaca ne marturisim pacatele -(in primul rand lui Dumnezeu) El este creduncios si drept ca sa ne ierte pacatele si sa ne curateasca de ORUCE nelegiuire"1 Ioan 1:9 si
Daca mărturisești deci cu gura ta pe Iisus ca Domn și dacă crezi în inima ta ca Dumnezeu l-a înviat din morți vei fi mântuit 'Romani 10-9

| Biancabu a răspuns:

Dece vrei doar sa faci sex cu el te simți bine și îl lași de ce? Când poți avea această parte de la el zi de zi?

| tudor96537 a răspuns:

Pocaieste te fata si nu mai fa asa ceva. Te rog frumos