| Gaby212 a întrebat:

Am dat peste o fata superba, care ma iubeste mult...Dar pentru care nu pot avea sentimente la fel de puternice.
Inca o mai iubesc pe fosta, care m-a lasat cand am avut cea mai mare nevoie de ea si care acum este fericita langa alt barbat.

Nu vreau sa ii ranesc sentimentele persoanei asteia, chiar nu merita...Dar nu vreau nici sa o folosesc drept "pansament" pentru problemele emotionale pe care pe am. Este frumoasa, inteligenta, dar nu exista chimie intre noi. Cum as putea sa ii explic fara sa se simta jignita sau ofensata? sad

4 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Fii sincer cu ea și spune-i că nu ești pregatit pentru o relație.
E mai bine să spui adevărul decât să trăiești în minciună.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alege un moment potrivit şi explică-i situaţia.Am fost şi eu tot într-o astfel de situaţie şi cu toate că nu-l plăceam de loc, am stat cu el o săptămână doar din politeţe pentru că nu am vrut să se supere. Spune-i că nu o placi, se va supăra la început, dar trebuie să înţeleagă că nu tot ce zboară se mănâncă...Pa.

| Subsemnatul123 a răspuns:

Mare teapa ti-ai luat cu fosta si stai si suferi ca prostu' in timp ce ea e fericita si o doare in cot de tine. Mai si dai cu piciorul la o posibila relatie. Data viitoare invata sa nu mai ai nevoie de oameni. Nu merita.

| Gaby212 explică (pentru Subsemnatul123):

Nu dau cu piciorul, doar ca nu-mi place sa dau sperante cuiva si dupa aceea sa plec.