... Mi-a parut rau si chiar am plans pentru el chiar daca noi am fost decat 2 zile impreuna. A doua zi dupa ce m-am mai linistit i-am dat sms ca nu m-am suparat pe el si ca inteleg situatia si ca m-am simtit foarte bine cu el si mi-a raspuns ca vrea sa ramanem prieteni pentru ca si el s-a simtit grozav cu mine. I-am spus si eu ca vreau sa ramanem prieteni, dar eram mai mult ca sigura ca nu ma va mai baga el in seama pentru ca ar rade colegii de el:-s. Fostul meu prieten(cu care am ramas amica) mi-a spus ca el i-a r fi propus sa se culce cu mine in termen de o saptamana si el i-ar fi zis ca nu vrea el sa demonstreze cat de curva sunt eu(ideea e ca eu sunt virgina oricum) si ca el ar fi fost cu mine doar la misto nu ca m-ar fi placut. Poate ca as fi crezut ce mi-a zis fostul prieten dar acum D. se comporta frumos cu mine(ma saluta mereu chiar daca e cu toti baietii langa el, imi zambeste des, se uita mereu fix la mine, daca cineva incepe sa rada pe seama mea el se retrage si nu le da importanta-pe cand, atunci cand am fost cu el nici nu ma baga in seama si vb doar prin sms). Intrebarea mea e: cum sa procedez cu el sa aflu daca e adevarat ce zice el sau fostul prieten? si ce sa fac in continuare? sa-i dau vreun sms sau ce sa fac? sa vorbesc cu el cand il vad pe la scoala? Am inteles tot de la fostul pr\ieten ca s-a impacat cu o fata cu care ar fi fost el mai demult vreo 6luni. deci help!:*funda
... Mi-a parut rau si chiar am plans pentru el chiar daca noi am fost decat 2 zile impreuna. A doua zi dupa ce m-am mai linistit i-am dat sms ca nu m-am suparat pe el si ca inteleg situatia si ca m-am simtit foarte bine cu el si mi-a raspuns ca vrea sa ramanem prieteni pentru ca si el s-a simtit grozav cu mine. I-am spus si eu ca vreau sa ramanem prieteni, dar eram mai mult ca sigura ca nu ma va mai baga el in seama pentru ca ar rade colegii de el:-s. Fostul meu prieten(cu care am ramas amica) mi-a spus ca el i-a r fi propus sa se culce cu mine in termen de o saptamana si el i-ar fi zis ca nu vrea el sa demonstreze cat de curva sunt eu(ideea e ca eu sunt virgina oricum) si ca el ar fi fost cu mine doar la misto nu ca m-ar fi placut. Poate ca as fi crezut ce mi-a zis fostul prieten dar acum D. se comporta frumos cu mine(ma saluta mereu chiar daca e cu toti baietii langa el, imi zambeste des, se uita mereu fix la mine, daca cineva incepe sa rada pe seama mea el se retrage si nu le da importanta-pe cand, atunci cand am fost cu el nici nu ma baga in seama si vb doar prin sms). Intrebarea mea e: cum sa procedez cu el sa aflu daca e adevarat ce zice el sau fostul prieten? si ce sa fac in continuare? sa-i dau vreun sms sau ce sa fac? sa vorbesc cu el cand il vad pe la scoala? Am inteles tot de la fostul pr\ieten ca s-a impacat cu o fata cu care ar fi fost el mai demult vreo 6luni. deci help!:*funda					 Ordonare:
					După relevanţă

Ordonare:
					După relevanţă 

I-a mai dai dracu ca prea o ard la vrajeala.prea mult du-te vino... unu mai ok n-ai gasit si tu?