Atractia sentimentala in mod obligatoriu trebuie sa fie reciproca. Incearca sa-i dovedesti prin tot ceea ce faci atat in clasa, la ore cat si in pauze/timpul liber si/sau ori de cate ori ai ocazia ca ai preocupari asemanoatoare cu cele ale lui. Exista sansa si/sau posibilitatea ca un astfel de comportament sa-i atraga atentia asupra ta. Succes!
E un tip mai dezghețat la minte,iar din cauza anturajului,cand e in preajma prietenilor săi merge la Țigara,mai lovește pe o fata peste fund, când e in clasa mai face Glume imature, iar când merg spre școala împreuna cu el, e foarte,, intelectual" și vorbește mai altfel.De săptămâna trecută ma uit în ore la el, și săptămâna aceasta s-a uitat el la mine timp de 5-6 secunde ceea ce el nu a făcut niciodata
Se pare ca fata de tine se poarta respectuos in toate cazurile si/sau situatiile fiindca iti cunoaste convingerile si comportamentul, ceea ce ar putea sa insemne ca este intr-adevar interesat de persoana ta. Ar fi indicat ca din intamplare sau chiar ostentativ, sa-i intinzi si tu o ''mana de ajutor'' din cand in cand mai ales in timpul parcurgerii drumului dintre casa si scoala. Doar cei curajosi termina....victoriosi.
Mai face Glume la adresa mea, dar nu totdeauna.Eu mi-am spus ca cred ca este interesat de mine.In timpul școlii nu vorbim despre lucruri intelectuale, ci el glumeste.
As putea avea șanse mari?
Depinde numai dar numai de tine cat de compatibila vei reusi sa devii intr-o relatia care in mod sigur este chiar foarte posibila fiindca apare ca fiind una previzibila.
Exact cum banuiam
Ai grija cu el, bafta
Sa nu crezi ca daca e asa educat nu ii plac fetele usuratice. Sa n-ai o surpriza mai tarziu daca il vezi la brat cu una cu fusta mini, caci astia asa educati sunt cei mai perversi si cad la picioarele primei...de obicei au o fantezie f bogata si fetisuri ciudate. Deci ca sa-l impresionezi, depinde...tu ce gen de fata esti, studioasa ca el?!
Da și eu și familia mea studiem documentare despre viața, și la fel și familia acestui băiat
Incearca cu semnale pe Facebook. Lasa-i un salut, da-i like-uri la poze iar daca inca nu-ti lasa mesaj da-i tu