| bossulbossboss a întrebat:

Am o prietena si nu prea vb cu mine ce sa fac?

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vb tu cu ea...

| GheNsS a răspuns:

Pai in primul rand trebuie sa i-ti gasesti niste interese comune, gasiti eventual ceva care va poate fascina pe amundoi, va mai poate lega relatia, printr-o activitate sportiva sau culturala! Bafta!

| bytzy09 a răspuns:

Cauta alta big grin

| diiiiiiia a răspuns:

Poi. Vorbeste tu cu ea.
Sun-o. vb la telefon daca n-ai curaj sa-i zici in fatathinking ..sau vorbiti pe mess.thinking daca nu. scoate-o la o plimbare si vorbiti thinking zii tot ce nu-ti convine. altfel relatia nu va merge bine thinking nujt asta e parerea mea. sper ca ti-am fost de folos :* bafta! >big grin

| Caty5 a răspuns:

Incearca sa o abordezi usor! Vorbeste cu ea lucruri interesante care sa aiba un punct comun intre voi doi si daca chiar nu mai vorbeste cu tine intreab-o, subtil, de ce. S-ar putea sa-si fi gasit pe altul sau mai bine sa nu prea aiba timp din cauza invatatului! Poate nu s-a plictisit de tine! Funda plskiss!

| ViVi99 a răspuns:

Gaseste lucruri de discutat. Vorbeste pe mess cu ea, da-i cate un SMS de noapte buna. Implic-o in activitatile tale. Invit-o la un film cu gasca ta de prieteni. Astfel nu se va simti excusa. daca faceti unele lucruri impreuna veti avea ce sa discutati. Spune-i niste secrete de-ale tale (nu multe si nu grave. nu cred ca vrei sa-i spui de exemplu secretele tale din familie, nu?). Asa ea isi va da seama ca ai incredere in ea. Intreab-o si tu despre familia ei, ce a mai facut in ziua respectiva, ce carti a mai citit etc. Invit-o la un suc. Asculta-i hobby-urile ei si fa-te interesat de ele. De exemplu daca ii place sa citeasca o anumita carte, citeste-o si tu si incepeti sa va dati cu parerea despre acea carte. Spune-i ce ai mai facut tu(daca te-ai inscris la anumite cursuri si ca o inviti si pe ea sa vina cu tine, ce carti ai mai citit, ce filme ai mai vazut etc.) Mergeti impreuna la shopping. Astfel ii vei vedea gusturile in moda(in caz ca nu i le stii). Fii deschis cu ea si isi va da seama ca tii la ea si ca merita sa discute cu tine. Arata-i partea ta cool si fa-o sa se simta bine si in siguranta cand este cu tine. Norochappy

| Turok a răspuns:

Impusca-te?!

| Cristinaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Intra in vorba cu ea.noua fetelor asta ne place. incet incet cere.i numarul de telefonbatting eyelashes asa a facut si tipul cu care sunt acumbatting eyelashes tu cati ani ai?! succes

Întrebări similare