| ovidasmihai a întrebat:

Am o vârstă și îmi doresc foarte mult o familie. Eu aș vrea pe viitor să nu mai fiu singur, adică prietenă și dacă ne înțelegem formăm o familie. Să găsesc pe cineva cu care pot vorbi orice.
Sunt bărbat cu suflet mare, sensibil, capabil de o dragoste profundă.
Pentru mine, familia este baza mea de sprijin, cel mai important sistem de susținere și cea mai importantă sursă de dragoste și înțelegere. Familia este formată din persoanele care mă iubesc și se preocupă de mine, indiferent de circumstanțe. Este o rețea de oameni care se susțin reciproc și se ajută unii pe alții în momente bune și mai puțin bune.
Familia este un loc în care mă simt în siguranță și înțeleasă, un loc în care pot fi eu însumi fără să fiu judecat sau criticat. Este un loc în care împărtășesc amintirile și tradițiile, un loc în care învăț și cresc ca persoană. Este locul unde găsim înțelegere, liniște și soluții la problemele care ne frământăm cu condiția ca în familie să existe comunicare, respect și iubire.
Familia mea este importantă pentru mine pentru că aceștia sunt cei care mă cunosc cel mai bine și mă acceptă așa cum sunt. Ei mă susțin în deciziile pe care le iau și mă încurajează să îmi urmez visurile.
Să îmi scrie fetele/femeile care vor să iasă cu mine la un suc, un film sau o plimbare în parc în Râmnicu Vâlcea. Dau fundă doar la fata/femeia cu cel mai frumos mesaj.

12 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Daca nu ai bani degeaba latrii pe aici, femeiile vor bani nu au nevoie de sufletul tau mare, ele vor portofelul cardul plin mare, nu ai sa fi sanatos, stai singur pana la 100 de ani.

| Violleta2022 a răspuns:

De ce nu-ti cauti o fata simpla, de la tara, una asa ca tine...
Cele de la oras au pretentii si dupa cum vezi nu se prea ofera sa fie cu tine.

| sierra1 a răspuns:

" ovidasmihai: Sunt bărbat cu suflet mare, sensibil, capabil de o dragoste profundă"

mie deja, mi-au dat lacrimile!

| Fatamuntilor a răspuns:

TPU nu se ocupa cu asa ceva.
chiar si asa sansele sa gasesti pe cineva din orasul tau sunt fooarte mici. Apooi majolitatea feteloor de aici ori sunt minore,ori sunt luate.
Incearca pe grupurile de pe FB, sau de ce nu pe aplicatile de dantig, care slava domnului sunt destule.
Sau mergi pe clascic, iesi in parc si abordeaza fete, insa atentie la modul in care o faci sa nu para ca o hartuesti.

| MariachristinaFr a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Așa face, dar nu se uită nimeni la el.

| Robert2526 a răspuns:

Dupa ce am citit mesajul acesta, cel mai probabil esti pedofil sau oricum un dubios.

| anazzz a răspuns (pentru Robert2526):

Dubios...pedofil,sunt cuvinte prea mici...

| MariachristinaFr a răspuns (pentru Robert2526):

Nu e pedofil, e un întreținut cu treaba mica care visează ca o femeie in zilele noastre trebuie sa faca mulți copii si sa stea la cratiță.

| jhonnybravo69 a răspuns:

Un inceput ar fi sa nu mai ceri sfaturi pe TPU