Din cauza respectului de sine. Ei trebuie sa se prosteasca, sa faca misto, sa agate etc. Am citit si eu ca fetele se maturizeaza mai repede decat baietii. De exemplu, in unele cazuri, daca baietii se iau de fete inseamna ca le plac, dar atentie nu toate cazurile sunt asemanatoare. In unele cazuri, baietii fac misto de cei slabi, vroind sa arate ca ei au controlul si nu se lasa mai prejos decat altii. Aici e vorba de reputatie daca se poate spune asa
Bună!
La unii băieţi le lipsesc cei 7 ani de acasă. Mai mereu simt nevoia să îşi descarce nervii sau fericirea pe alte persoane, făcând caterincă sau folosind un limbaj vulgar. Ăsta este comportamentul lor, dar există şi băieţi mai de treabă care sunt diferiţi de aceştia. Acest mişto este făcut ori din plictiseală, ori să te enerveze. Oricum indiferenţa şi nebăgarea în seamă rezolvă orice.
Baieti fac misto pentru ca se ced mai smecheri dar sa stii ca nu intodeauna o fac din rautate
Pentru că sunt nesimţiţi, unii chiar nu ştiu ce-i ală respect pentru o fată.L-e mai vine uneori să facă mişto când îi enervezi, sau când îşi aduc aminte de ceva din trecut legat de tine sau aşa fac unii, din nimic.să te enerveze.
Sper că te-am ajutat!
Depinde...se spune ca daca un baiat face asta unei singure fete sau 2 inseamna ca le place...dar daca face asa la toate fetele inseamna ca el este nesimtit