Daca esti tot timpul nemultumita,langa un baiat care te iubeste mult,il descurajezi,il faci sa creada ca greseste mereu,ca ceea ce face si spune nu te pot multumi,il innebuneste ideea ca orice iti ofera e prea putin...
Ar trebui,intr-adevar,sa-ti schimbi putin optica si sa-l incurajezi,daca si tu il iubesti.
El,este clar ca te iubeste saracu'!
Si,de despartit nu te desparti,cauti problema si o rezolvi, mai lasi de la tine, mai lasa de la el!
Mult noroc!
1 daca zice ca te iubeste si totusi vrea sa te schimbi inseamna CA NU TE IUBESTI pentru ca atunci cand iubesti il iubesti asa cum e.
2 eu zic ca trebuie desparti cat mai repede pentru ca dupa aia o sa iti fie si mai dor
Hmm. )
Interesant.
Sincera sa fiu prima intrebare mi se pare senzatioanala
Exact prin aceeasi situatie am trecut si eu. Tine la tine si tocmai din aceasta cauza el doreste sa te schimbi sa aveti o relatie cat se poate de serioasa si probabil in acelasi timp de lunga durata. Daca iti spune ca esti nemultumita, probabil e constient ca iti poate oferi mai mult dar nu o face.
Eu zic sa va mai dati o sansa. Poate sa stati departe unul de altu cel mult 1-2 saptamani. pentru ca daca cu adevarat va iubiti va veti impaca dar daca nu dc sa va pierdeti timpul si sa suferiti.
Timpul decide intotdeauna. Multa baftaa! :*
Fundita?