Pai te duci la ea si ii zici buna, cum te cheama, daca vrea sa ii faci kinste cu o bautura
si la safrsith daca crezi ca e o.ca ii ceri nr de tell sau adresa de mess
dupa parerea meah nu ar trebui sa te arunki la nr de tell daca vizitezi rar barul, mai bine cerei idul daca n-are ii ceri tellu
si atunci o intrebi
succes sper ca te-am ajutat
"Buna" e cel mai simplu si in rest deea are dreptate doar e fata
stie mai bine... cat despre pericol
daca nu vrei asta mergi si tu la biblioteca
AnDa, este un bar foarte mic care abia l-a deschis
Si il cunosc de f mult timp numai ca, daca nu prea il vizitam, nu aveam ce sa discut cu el...mai ales cu ea ca vine doar in vacanta
N`ai specificat daca s`a uitat la tine si in trecut
acum trebuie sa analizezi putin gesturile ei. daca se uita la tine insistent, daca iti zambea cand vi se intalneau privirile, daca se uita repede in alta directie cand te vedea ca o privesti.in unctie de asta poti sa-ti dai seama cat de cat daca e putin timida sau daca e sigura pe ea, sociabila. oricum trebuie sa fii prudent si degajat, sa lasi discutia sa vina de la sine.incearca sa o abordezi cand e singura fara texte de agatat. te prezinti poti sa-i faci un compliment legat de zambet de ochi de imbracaminte dar fara sa exagerezi si daca totu e ok ii ceri id`ul sau nr de tel.aici e putin mai dificil.cum zicea deea 123 mai bine ceri id`ul. daca n`are incerci cu nr de tel
3 chestii iti trebuiesc: incredere in tine, curaj si degajare
restul vine de la sine.bafta>
Iti place sa joci periculos. fata patronului e ceva. si boasele tale in pumnul patronului vor fi ceva. pai vrei sa iti spunem noi cum sa te bagi in seama cu ea? vorbeste cu ea, baga-te in seama cu ea, varsa un pahar de vin pe ea, invit-o la dans
Mai evrika nu vezi ce am scris mai sus, este un om simplu care abia si-a deschis un bar micut, are si el 7-8 mese in el si atata tot, unde naibi sa dansezi ca are televizor in el
Nu e marele boss, nu stiu ce barosan.
Cristiiiiiiuy întreabă: