Cine vrea sex fara obligații, adica fara asumarea responsabilității casatoriei e fraiera orice fata se încurcă cu așa cineva.
El vrea dragoste, nu sex. Și de ce este fraieră acea fată?
Ha! Ha! L-ai prins!
Nu e vorba de prins, nu e nimic amuzant in asta
Tu nu esti capabil sa-ti gasesti tie o prietena, dar crezi ca-i gasesti altuia?
De ce nu?
Fiind tu NU esti capabil!
"Prietenul" este de fapt tot el (utilizatorul UnAltVirginTristsiDisperat) care se dă drept altul.
Seamănă fizic?
Cam da.
Cam sari calul sau esti miop.
Sincer, din ce am citit in anunt, problema lui nu este frumusetea. Faptul ca are un handicap, ii scad sansele sa isi gaseasca pe cineva. Ca el arata de un 5-6, ceea ce e ok. Insa felul lui de a gandi si handicapul respectiv, il cam trage in jos.
Si nu zic asta in nume de rau, ci o zic pentru a fi realist, sa nu se imbete cu apa rece de la comentarii pupincuriste.
E mai bine sa fi sincer cu omul, chiar daca adevarul doare. Mi se pare de un milion de ori mai naspa sa minti omul cu iluzii si sa-i dai sperante false, doar pentru ca iti este frica sa nu-l ranesti.
Problema lui e ca in realitate, in ziua de azi, mai ales in Romania, nu isi permite mai nimeni sa dadaceasca pe cineva. E destul de greu pentru un barbat obisnuit si normal sa intalneasca fete la cat de acerba este competitia. Nici nu mai zic daca ai si handicap, sansele tale de reusita scad dramatic. Cu o femeie acum trebuie sa ai foarte multe calitati care sa te puna in "spotlight", daca vrei ceva bun.
Nu zic ca este imposibil pentru el sa isi gaseasca jumatatea, ca pana la urma "fiecare buruiana are umbra ei". La un mment dat sigur va gasi pe cineva. Insa eu unul ii recomand sa caute activitati care sa-l faca fericit pana una alta. In timp ce isi cauta fata potrivita pentru el. E mult mai bine sa fii singur si sa cauti jumatatea in timp ce faci lucruri care te fac fericit, decat sa fii singur, disperat si trist.
Acum de cand cu chatgpt-ul, pentru tine este o oportunitate imensa pe care poti sa o explorezi si sa-ti faci viata si mai usoara.
Numai să nu te atașezi de AI, că o să ajungi ca ăia de pe Reddit r/MyBoyfriendIsAI.
"Ca el arata de un 5-6" 5-6 arati cand esti normal si in forma, el e maxim 2-3.
Am vazut oameni mult mai rau decat el de un milion de ori. Ma refeream la aspectul fizic in mare/general. Ca sa fim pe aceeasi lungime de unda, un 2-3 ar fi boschetarii, oamenii cu sindromul down, si uratii cu spume.
A nu se intelege ca am ceva cu ei, ci pur si simplu le-am atribuit o nota dupa aspect.
Omul din pozele respective e ingrijit si cat de cat in forma pentru problema pe care o are.
Si m-am referit strict la aparente. Nu am luat in calcul problemele lui de sanatate.
Da, este chiar el dar nu vrea să recunoască.
Oh... tipul ăsta e un dobitoc colosal prin tot ce face, aparent. Nicio speranță pentru el.
Adică?
Adică? De ce nu ești capabil să-ți asumi faptul că tu ești cel care apare în anunț, ci nu un "prieten"? Pe de altă parte, tu ești complet idealist dacă ai impresia că mesajele lungi, proaste și repetitive de pe platforma asta îți vor aduce o relație. Nu înțeleg de ce ești așa obsedat de validarea altora. De fapt, înțeleg, dar nu vreau să accept faptul că nu ai deloc stimă de sine. Asumă-ți faptul că tu ești cel din postare și nu ar trebui să-ți pese de ce credem noi. Eu spre exemplu cred că ești un terminat fără nicio speranță, dar ție nu ar trebui să îți pese de părerile unor necunoscuți, dacă vrei să reușești ceva în viață. Vrei note de la fete... tu chiar nu îți dai seama de modul în care arăți? Trebuie să îți spună altcineva? Ai un handicap vizibil care, evident, îți scade șansele aproape de 0 cu privire la o relație sănătoasă cu o femeie. La ce te aștepți? Cine crezi că și-ar dori să se asocieze cu tine? Încerc să te fac să vezi lucrurile din punct de vedere realist, pentru că tu încă trăiești în filme science-fiction. Când ai probleme, cauți ajutor. Tu nu faci altceva să ceri atenție și aprobare din partea unor necunoscuți. Dacă vei continua așa, vei fi toată viața un loser... îmi pare extrem de rău că trebuie să-ți spună asta. Nu te judec pentru cum arăți sau pentru probleme fizice pe care le ai, dar cu siguranță te judec pentru faptul că ești prost și cerșești atenție și validare de la alții în loc să faci ceva util cu viața ta, cum ar fi să cauți o relație adevărată și să încetezi să mai ceri păreri referitor la cum arăți. Surprinde oamenii prin inteligență, demnitate și caracter! Dacă singurul lucru la care te gândești e sexul, scoate din discuție orice fel de relație, pentru că nimeni nu stă la coadă ca să fac sex cu tine.
***irealist. Complet irealist! Autocorectorul strică sensul mesajului, ca de obicei.
Nu mă gândesc doar la sex. Și mereu când am pus întrebări, le-am pus pentru a afla ceva, nu pentru atenție.
Asta spui tu, dar faptele arată exact opusul. Din ce am văzut eu, cam toate întrebările și răspunsurile pe care le-ai dat făceau referire la sex... mai și user name-ul ăla îngrozitor. Ce înseamnă asta? Că nu te gândești la sex decât o dată pe săptămână?
Vreau dragoste, nu simplu sex.
E bine să vrei!
Arată cum arată... nimeni nu-i perfect. Pe de altă parte, prostia e o alegere voluntară în cazul lui și nu trebuie tolerat acest aspect.
Cum adica o alegere voluntara? In burta la maica ta tu ai ales ce IQ sa ai!?
Ce întrebare stupidă! IQ-ul se dezvoltă în timpul vieții, nu când ești în burta mamei tale. Are mai bine de 20 de ani și se plânge zi de zi că n-are prietenă. Alții la vârsta lui sunt căsătoriți și așteaptă primul copil. Prostia e o alegere voluntară în contextul lui. Are modalități suficiente a evolua și totuși nu o face.
*de a evolua
Sa ti dea dzeu o viata ca a lui
"Dzeu" nu există, ci e doar o invenție fabricată de conducători pentru a ține sub control masele de oameni. Viața asta e responsabilitatea ta și numai a ta 100%, însă trebuie să ții cont de faptul că ea nu e dreaptă. Nu aș avea cum să am o viață ca a lui, pentru că eu spre deosebire de el, am moralitate și stimă de sine suficientă astfel încât să nu devin un disperat distrus de soartă așa cum e el.
De aia esti aici
Nice try! Din perspectiva asta, toți care scriem aici suntem disperați și distruși, dar nu e adevărat. Nu neg faptul că probabil tu ești așa, dar nu mai generaliza aiurea.
Te ambalezi prea tare sa convingi un strain ca nu esti cumva anume...
Eu ii dau un 3/10. Cam belit la fata, neingrijit, tunsura nu este coerenta pentru forma capului. SFATURI! sa mearga la sala, sa practice masturbarea de 12 ori exact pe zi, sa ia substanta cunoscuta ca creatina in fiecare dimineata, sa lucreze la mega, sa nu atinga bonurile de la lidl
Get started with Trezor at trezor.io/start – the official setup guide for your Trezor hardware wallet. Learn how to securely install Trezor Suite, initialize your device, create a recovery seed, and protect your crypto with industry-leading security. Whether you are a beginner or experienced user, our step-by-step instructions make it simple to set up and manage Bitcoin, Ethereum, and thousands of other coins. Start your crypto journey safely and confidently today with Trezor. https://sites.google.com/cryptwalle.com/trezoriostart/home
RAY întreabă: