"Ca el arata de un 5-6" 5-6 arati cand esti normal si in forma, el e maxim 2-3.
Ce întrebare stupidă! IQ-ul se dezvoltă în timpul vieții, nu când ești în burta mamei tale. Are mai bine de 20 de ani și se plânge zi de zi că n-are prietenă. Alții la vârsta lui sunt căsătoriți și așteaptă primul copil. Prostia e o alegere voluntară în contextul lui. Are modalități suficiente a evolua și totuși nu o face.
Eu ii dau un 3/10. Cam belit la fata, neingrijit, tunsura nu este coerenta pentru forma capului. SFATURI! sa mearga la sala, sa practice masturbarea de 12 ori exact pe zi, sa ia substanta cunoscuta ca creatina in fiecare dimineata, sa lucreze la mega, sa nu atinga bonurile de la lidl
"Dzeu" nu există, ci e doar o invenție fabricată de conducători pentru a ține sub control masele de oameni. Viața asta e responsabilitatea ta și numai a ta 100%, însă trebuie să ții cont de faptul că ea nu e dreaptă. Nu aș avea cum să am o viață ca a lui, pentru că eu spre deosebire de el, am moralitate și stimă de sine suficientă astfel încât să nu devin un disperat distrus de soartă așa cum e el.
Am vazut oameni mult mai rau decat el de un milion de ori. Ma refeream la aspectul fizic in mare/general. Ca sa fim pe aceeasi lungime de unda, un 2-3 ar fi boschetarii, oamenii cu sindromul down, si uratii cu spume.
A nu se intelege ca am ceva cu ei, ci pur si simplu le-am atribuit o nota dupa aspect.
Omul din pozele respective e ingrijit si cat de cat in forma pentru problema pe care o are.
Si m-am referit strict la aparente. Nu am luat in calcul problemele lui de sanatate.
Nice try! Din perspectiva asta, toți care scriem aici suntem disperați și distruși, dar nu e adevărat. Nu neg faptul că probabil tu ești așa, dar nu mai generaliza aiurea.
Te ambalezi prea tare sa convingi un strain ca nu esti cumva anume...