Cred ca te pripesti sa-l judeci! Internetul nu e decat un mod de a-ti pierde timpul, nu trebuie sa-l amesteci ca viata ta de cuplu! De unde deduci ca te minteste? Ti-a dat un motiv real, ca te-ar insela? Din vorbele goale ce le scrie pe net poate zice ca e si gigolo, si tot nu trebuie sa compari asta cu viata voastra sexuala! Trebuie sa stai de vorba cu el si sa reusesti sa afli cat la suta e adevarat, din ceea ce suspectezi tu si cat e fixiune! Asta nu-i motiv, sa te faca sa-ti strici casnicia.Cu calm si cu judecata, vei reusi sa afli care e adevarul! Abia cand esti sigura ca s-a intamplat, atunci declara ca esti distrusa! Si poate nici atunci! Casnicia nu se bazeaza pe povesti si suspiciuni! Trebuie sa ai si ceva concret care sa te duca la toate astea! Acum sti ce ai de facut! Cauta si vei afla! Succes
Chandnisharma, cu totii avem cate ceva de spus pro si contra, doar tu poti sti ce e de facut in privinta asta pentru ca doar tu il cunosti nu noi, incearca si gandeste'te cam cum ar reactiona el daca ii vei pune intrebarile acestea in legatura cu fostele lui prietene, adevarat doare ca te-a mintit si te pune pe ganduri daca nu cumva te-a mintit si in tot timpul asta in care sunteti impreuna, ei bine la fel iti spun doar tu poti sti pentru ca dupa o lunga durata de relatie femeia simte imediat daca bartatul este infidel, asa ca nu incerca sa faci ceva care va afecta relatia voastra doar ca esti suparata ca te-a mintit in legatura cu relatiile lui din trecut, probabil a mintit pentru ca nu a vrut sa crezi ca este un bagabont sau era speriat ca putea sa fie gravida una din acele fete si asa numai avea sanse sa aiba relatia care are cu tine, v-ati casatorit deci tine la tine si te iubeste altfel nu facea pasul asta cu tine, eu zic sa lasi trecutul asa cum este te-a mintit asta se poate ierta, importat este prezentul si viitorul vostru.
Numai bine.
Gandeste in viitor, actioneaza in prezent si lasa-i trecutul in pace!
Esti singura care ai de castigat.
Bafta!
Sa astepti, nu stii niciodata. Poate chiar a intrebat pentru un prieten, sau poate ca te-a mintit. Mai poti astepta o saptamana-doua in care indirect sa aduci vorba despre, adica "oare cum ai rezistat pana acum?", sau orice.
dar poate ca ar trebui sa ai incredere in el, avand in vedere ca sunteti casatoriti. sinceritatea e importanta.
spune-i si lui asta, vezi cum reactioneaza.
Scumpa chandnisharma cind un om devine misterios cum este in cazul tau si din cate am inteles nu ati facut sex nu pentru ca nu ai vrut tu ci pentru ca nu a vrut el e adevarat te-ai gandit vreodata ca el te crede pe tine fata ideal din punctul lui traditional si ca de aceea se insoara cu tine pentru ca esti inca fata mare si esti conform cerintelor lui si poate ca nu te iubeste dar banuiesc ca are o alta nationalitate decat tine ceva de genul musulman.atentie mare ca a te casatori cu cineva care are asemenea principi sunt de temut si oricum dupa cum am inteles voi locuiti in las vegas unde nu e usor sa mai gasesti o fata virgina la varsta ta cred ca e una la o suta de mi atenti sa nu devi victima unei traditi foarte severe care cere multe sacrifici pana chiar si libertatea de a trai iti sugerez sa luam legatura cat ma repede sa vedem cum te putem ajuta caci din cate povestesti tu el te respecta pentru ceea ce esti si nu pentru ca te iubeste.trimitemi mesj cu id tau sa te ajutam
Poti sa ii faci acelasi lucru si lui.va vedea cum se simte si ii va parea rau
Pai cred ca ar trebui sa discuti cu el, deoarece cine minte odata poate minti de mai multe ori sau in mai multe privinte.nu stiu doar pune-l sa fie sincer cu tine.
Mai bine uita ca ai vazut alea si va fi mai bine in casa. ai putea sa maschezi si sa profiti.
Se poate sa-si fi batut joc de raspunsurile altora pe site-urile respective.
esti foarte naiva sa crezi ca nu a mai avut nicio prietena inainte de tine. cel putin in zilele noastre.
nu stiu ce sfat sa-ti dau avand in vedere ca nu-l cunosc pe sotul tau(nu stiu cum ar reactiona in diferite situatii)
oricum... cel mai bine e sa discutati deschis si sa-i spui ca nu te deranjeaza ca a mai avut si alte prietene, dar ca te astepti sa fie sincer cu tine.
De uitat sigur nu poti uita., dar cel mai bine pentru voi ar fi bine sa nu induci asta in discutie... tine de trecut.si daca nu a vrut sa vorbeasca desprea asta inseamna ca a fost un trecut de care nu vroia sa-si aduca aminte... ceva care la tulburat f mult si vroia sa uite, asta nu inseamna ca nu tine la tine si nu inseamna ca nu te iubeste, a fost, deci e trecut, sa nu se intample asta pe viitor, la asta trebuie sa ai grija
anonim_4396 întreabă: