Nu mi-a iesit! Am mers pana la capat!
Da, normal ca trebuie sa fie bine! Eu nu pot spune ca fac sex, si nu suport ideea de sex, e ca si cum as zice sport! eu fac dragoste cu sotul meu, mai ales ca nu vreau sa mi se nasca din ceva pur mecanic copiii, ci din dragoste si iubire! Cred ca aia e dragoste de fapt, orice relatie normala incepe cu peeting, nu penetrare asa, fara una, alta... Sunt mai multe faze, e clar ca trebuie mai intai sa explorezi corpul partenerului, apoi sa mergi in amanunt...
In primul rand, corect e PeTTing! Apoi, din cele citite mai jos, se pare ca exista o confuzie... nu trebuie ca baiatul sa indure tensiunea dureroasa indusa de excitatie, ci fata il poate detensiona, mangaindu-l pe penis, pana termina! Dar, atentie sa nu duci mana plina de omuleti vioi la jucaria ta, sa te trezesti cu surprize! Si repet, mare atentie la igiena manuala si locala! Spalati-va pe maini Imediat ce intrati in casa!
In adolescenta, pana sa imi incep viata sexuala, a fost interesant, placut si util. Mi-am cunoscut corpul si am aflat diverse lucruri despre intimitate, sexualitate, alaturi de partenerii mei, fara sa facem sex. Acum... cred ca mi s-ar parea frustrant. Desigur, ca un petting practic si acum ca preludiu, dar nu mai e asta singura activitate in pat.
Eu habar n-aveam de termenul asta, acum invat engleza...hm,n-ar fi rau...sa ma pupe numai el, sa faca de toate fara finalizare ca sa vad cum fierbe...
Ideea e ca dupa peeting la maxim dar zic MAXIM 1 an faci dragoste, ca nu poti sa amani la nesfarsit... sa il chinui pe partener
( eu am 26 de ani )