Când ți-am citit îngrebarea, stomacul meu s-a întors pe dos. După avatar, nu cred că ai mai mult de 13 ani. Nu îți miroase gura după ce faci asta?
Limba vi-o bagati unul in gura celuilalt alternativ draga mea, nu se poate baga in acelasi timp. Dupa cateva incercari mai stangace sau nereusite o sa devina o joaca de copil Succes.
Face palm*
*palm face*- Eu sunt mai "jmekera".
Ar fi o idee buna. Va jucati asa cum simti tu ca iit face placere. Si il intrebi si pe el ce vrea, sunteti un cuplu si nu e nici o rusine.
Eu cred ca ar trebui sa-ti bagi limba in gura si sa taci. Eventual sa-ti iei mainile de pe tastatura, intrebarea e banala.
Rea fiinta omeneasca mai esti
Eu sunt sincera
, asta nu te face buna.
C'est la vie
Franceza. iac. spune si tu "i don"t give a ***". e mai sexy
Nu-mi place mai sexy
Si plus ca nu stiu atat de bine engleza ca franceza.
"Nu-mi place mai sexy" naspa. imi pare rau pentru viitorul tau "pisi".
"Si plus ca nu stiu atat de bine engleza ca franceza. " nu mi-a placut niciodata franceza. pronuntia aia idioata si restul. prefer engleza, chiar mai mult ca italiana
''pisi'' serios?
Stai ca stiu una in engleza :
Goodnight, sleep tight/Don't let the dead bite
"''pisi'' straight face serios?" foarte. zilele trecute o fata mi-a zis ca fac de rusine tara pentru ca eu nu folosesc alintari tampite de genul. deci am zis ca na, poate si tu esti "pisi" "motan" si mai stiu eu ce caricaturi )
Nu, nu. Nu sunt. Ai gresit persoana.
Cauta pe altcineva. Eu nu sunt ''pisi''.
Numele profilului meu este altul.
Ma bucur. era sa "revoc" cererea de prietenie pe care ti-am trimis-o. poate pana saptamana care vine "ajunge" la tine
Va ganditi oare voi ca asta nu are mai mult de 12 ani? Nu vedeti ca nu are sens ce zice? Si poza de la profil e cam copilareasca. Mai bine i-ati spune ca nu e bine sa se linga la varsta asta
"Mai bine i-ati spune ca nu e bine sa se linga la varsta asta" oricine cu iq superior unei maimute stie asta singur, nu trebuie sa ii se spuna.dar asta e la moda, nu ai ce ii face. ii educa parinti lor bine
Nu e vorba numai de educatia de acasa.
Poate ca ma-sa cu tacsu ii zic :'' nu e bine sa faci aia, aia si aia'', dar daca nu ii asculta?
Plus ca se mai duce si la scoala si poate e invidioasa pe aia care zice
''m-am sarutat de atatea ori, tu de cate ori a facut-o?''
ea, normal, sa nu fie ''proasta'' zice ''de multe ori'' si pe urma vine si intreaba aici.
Si uite de ce toate fetele sunt considerate cu moravuri usoare din cauza astora care au gandul la altele.
Da, ai dreptate. dar nu numai din cauza la cele ca ea, mai mult din cauza la cele pe care ea e invidioasa, gen alea de 15 ani care au avut n "iubiti".